Închide meniul

Oficialii lui Sepsi s-au năpustit asupra lui Istvan Kovacs, după greșelile din meciul cu Universitatea Craiova: „E penibil!”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 4 februarie 2024, 19:07

Oficialii lui Sepsi s-au năpustit asupra lui Istvan Kovacs, după greșelile din meciul cu Universitatea Craiova: E penibil!”

Oficialii lui Sepsi s-au năpustit asupra lui Istvan Kovacs, după greșelile din meciul cu Universitatea Craiova

Istvan Kovacs / Profimedia

Oficialii lui Sepsi s-au năpustit asupra lui Istvan Kovacs, după greșelile din meciul cu Universitatea Craiova. Directorul sportiv al echipei din Covasna, Attila Hadnagy, a avut un discurs dur la adresa arbitrului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs a fost la centru în meciul dintre Sepsi și Universitatea Craiova, încheiat cu scorul de 1-3. În cadrul acestei partide, arbitrul le-a refuzat 2 penalty-uri covăsnenilor, iar reacția acestora nu a întârziat să apară.

Oficialii lui Sepsi s-au năpustit asupra lui Istvan Kovacs, după greșelile din meciul cu Universitatea Craiova

Attila Hadnagy l-a atacat pe Istvan Kovacs după meciul din Covasna. Acesta a spus că, în opinia sa, arbitrajul de la această partidă a fost penibil și că nu înțelege cum centralul este delegat la meciuri europene, în aceste condiții.

Totuși, oficialul formației din Sf. Gheorghe a recunoscut și că echipa pe care o reprezintă a avut o prestație modestă în fața Universității Craiova:

„Sincer, și noi am fost slabi în repriza a doua, dar pot să zic că arbitrajul a fost penibil. Nu slab, penibil!

Reclamă

Cartonaș roșu la Silva în prima repriză, apoi înainte de primul lor gol a fost fault pentru noi. În repriza a doua, la faza cu Markovic, nici nu s-a uitat, a dat penalty direct, n-a văzut că Markovic a simulat. Trebuia să dea «galben!», nu s-a dat.

Domnul Kovacs a fost depășit total după acest meci! Nu știu cine-l vede pe domnul Kovacs în Europa, dar toți conducătorii, în toate meciurile în care arbitrează el, vorbesc rău despre el. Înseamnă că noi suntem proști? Cine-l vede un arbitru bun? Sincer, nu știu. Mie mi se pare un arbitru slab, care nu merită să arbitreze în Liga 1!

Este prea arogant, credeți-mă! Nu știu de ce, nu știu ce-i cu aroganța astaa  lui, toată lumea spune că este arogant, numai domnul Vassaras și ceilalți nu văd. 

Reclamă 4 / 0/3

Omul crede că este cel mai bun arbitru, dar s-a văzut și la meciul de astăzi… Multe, multe greșeli, a enervat pe toată lumea. Și a fost un meci frumos, dar în care a enervat pe toată lumea. ”, a spus Attila Hadnagy, potrivit gsp.ro.

Faze controversate în Sepsi – Universitatea Craiova 1-3, cu Istvan Kovacs la centru

Au fost faze controversate în Sepsi – Universitatea Craiova 1-3, cu Istvan Kovacs la centru. Prestația arbitrului român va ridica, din nou, mari semne de întrebare.

Universitatea Craiova a reușit să puncteze în debutul primei reprize, în cadrul meciului din Covasna, dar reușita a fost anulată de sistemul VAR, pe motiv de offside.

Mai apoi însă, Istvan Kovacs a fost protagonistul unor faze controversate. În minutul 19, Debeljuh a fost faultat de Raul Silva, în careu. De asemenea, în minutul 26, Păun a fost lovit cu piciorul de Danciu. La ambele faze, arbitrii din camera VAR nu au intervenit, iar centralul din Carei nu a dictat penalty.

De asemenea, în repriza secundă, Markovic l-a călcat pe Ciobotariu în careul lui Sepsi, dar Istvan Kovacs a dictat penalty în favoarea Craiovei! Totuși, arbitrii VAR l-au chemat la monitor pentru a revedea faza, iar decizia a fost întoarsă.

De asemenea, după această fază a mai existat un moment în care Oteliță l-a ținut de tricou pe Mitriță, iar jucătorul de la Universitatea Craiova nu a mai ajuns la minge. Istvan Kovacs nu a luat nicio decizie, dar penalty-ul a fost dictat abia după intervenția VAR.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și