Închide meniul
NEWS ALERT

„Îi mai dau eu 100 de pahare!” Gigi Becali, prima reacţie după ce a văzut imaginile cu Billel Omrani beat: „Cei de la Cluj mi-au făcut un bine”

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 septembrie 2022, 14:52

Reclamă
„Îi mai dau eu 100 de pahare! Gigi Becali, prima reacţie după ce a văzut imaginile cu Billel Omrani beat: „Cei de la Cluj mi-au făcut un bine

Gigi Becali, prima reacţie după ce a văzut imaginile cu Billel Omrani beat

Gigi Becali, reacţie după ce l-a văzut pe Billel Omrani beat / Colaj Hepta

Gigi Becali a avut prima reacţie după ce au apărut imagini cu Billel Omrani beat într-un taxi. Filmarea datează din 2018, dar a fost făcută publică abia acum, imediat după ce s-a anunţat că atacantul francez va fi transferat de FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul roş-albaştrilor arată cu degetul spre rivalii de la CFR Cluj şi anunţă că este fericit că imaginile au apărut în presă. „Îi dau eu 100 de pahare şi îi pun la dispoziţie o limuzină„, a reacţionat Becali.

Gigi Becali, prima reacţie după ce a văzut imaginile cu Billel Omrani beat

Gigi Becali a anunţat că, în condiţiile date, nimeni nu îi va mai achita clauza de reziliere lui Billel Omrani.

Bravo, domnilor de la Cluj. Nici nu realizați ce bine mi-ați făcut cu acele imagini publicate acum cu Omrani. Eu chiar vă mulțumesc. Si vă spun și de ce. Eu i-am pus clauză de reziliere lui Omrani. Iar acum sunt sigur că în acesti trei ani de zile el nu va pleca de la mine fără să vreau eu.

Nimeni nu o să îi mai achite din străinătate clauza după ce o să îl vadă cu băutură prin TAXI. Așa că eu sunt sigur că 3 ani o să rămână la mine fără să îl pierd dacă mi se achită automat clauza lui de reziliere. Iar lui Omrani, dacă îmi face treabă îi mai dau eu 100 de pahare și îi pun la dispozitie și o limuzină să se plimbe prin tot Bucureștiul. Apariția asta cu imaginile după patru ani e doar o regie ieftina a la Cluj. Însă, vă repet. Cei de la Cluj chiar mi-au făcut un bine”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Reclamă

Billel Omrani a fost deja prezent la baza de antrenament a lui FCSB şi a fost în tribunele Arenei Naţionale la remiza înregistrată de roş-albaştri cu FC Voluntari, scor 1-1.

Cum l-a convins Gigi Becali pe Billel Omrani să semneze cu FCSB

S-a aflat cum l-a convins Gigi Becali pe Billel Omrani să semneze cu FCSB. Patronul vicecampioanei României a anunţat ce negocieri a purtat cu fostul atacant al campioanei CFR Cluj.

Omrani este ultima mare lovitură pe care a dat-o Becali, după ce i-a transferat pe David Miculescu şi Andrea Compagno. Latifundiarul din Pipera i-a pus pe masă francezului un contract pe un an, cu opţiune din partea clubului de prelungire pe încă două sezoane.

Reclamă 4 / 0/3

La începutul anului, Gigi Becali i-a oferit 500.000 de euro la semnătură, dar nu a reuşit să-l convingă să o lase pe CFR Cluj pentru a veni la FCSB. Omrani a devenit liber de contract la sfârşitul sezonului trecut.

Tot timpul am vrut să-l iau, dar nu era serios. I-am spus că-i fac contract pe un an și apoi pe încă doi ani, dacă este cuminte. Va semna pe un an și doar dacă vreau eu va mai semna apoi prelungire. Dacă nu, aia e. Am mai pierdut niște bani și gata„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Omul de afaceri nu s-a ferit şi a anunţat ce i-a spus lui Billel Omrani. A făcut public şi salariul pe care îl va încasa atacantul care a jucat din 2016 şi până în acest an la CFR Cluj. Dan Petrescu îl aştepta înapoi în Gruia!

Am dat bani la semnătură, că nu venea degeaba. Salariul e 20.000 de euro (n.r. lunar). La semnătură nu i-am dat mult. I-am zis: ‘Faci figuri? Eşti şomer!’.

A venit la mine acasă. I-am zis: ‘Dacă vrei, poţi să fii cel mai mare!‘”, a dezvăluit patronul lui FCSB.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și