Închide meniul

Billel Omrani, gest violent. A spart uşa de la vestiar, iar Gigi Becali a reacţionat imediat

Reclamă

Publicat: 1 decembrie 2022, 19:43

Billel Omrani, gest violent. A spart uşa de la vestiar, iar Gigi Becali a reacţionat imediat

Billel Omrani, gest violent

Captură Antena Sport

Billel Omrani, gest violent la meciul pe care FCSB l-a jucat la Craiova, cu FC U Craiova. Omrani a avut o prestaţie modestă în partida cu FC U Craiova şi a fost înlocuit de Pintilii cu Miculescu în minutul 56. FCSB s-a impus cu 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Billel Omrani a fost extrem de nemulţumit de decizia de a fi înlocuit. Atacantul nu a putut fi calmat de cei din staff şi a făcut ravagii la vestiare.

Billel Omrani, gest violent. A spart uşa de la vestiar, iar Gigi Becali a reacţionat imediat

Cei de la gsp.ro susţin că Omrani şi-a vărsat nervii pe uşa vestiarului, pe care a spart-o cu piciorul. Gigi Becali a aflat despre incident şi a decis să îl amendeze pe Omrani cu 25 la sută din salariu. Astfel, Omrani a plătit o amendă de 5000 de euro.

Billel Omrani, gest ruşinos în plină stradă

Petrecere de pomină pentru trei jucători de la FCSB. Au făcut „noapte albă” într-un club de fiţe din capitală. Billel Omrani, Andrei Vlad şi Joyskim Dawa au petrecut până la 5 dimineaţa şi riscă să fie amendaţi de Gigi Becali.

Însoţiţi de prietene, cei trei fotbalişti s-au distrat, în weekend, într-un club din nordul Capitalei. Nu s-au ferit să se întreacă în shot-uri, anunţă cancan.ro. Chiar dacă trebuiau să dea „stingerea” devreme, aceştia au stat până dimineaţă.

Reclamă

La plecarea din club, atacantul francez de la FCSB nu a mai rezistat şi a făcut un gest ruşinos. Şi-a făcut nevoile în plină stradă. Omrani a fost surprins de paparazzi şi poate fi băgat în şedinţă de conducerea clubului.

Omrani a ţinut-o din petreceri în petreceri. Tot el s-a dezlănţuit şi la nunta lui Denis Haruţ. S-a aflat în prim-plan și a dat dedicații.

Şi atunci, Billel l-a avut alături pe Joyskim Dawa, fundaşul care a fost criticat în dese rânduri pentru gafele pe care le-a făcut în apărare. Omrani chiar a dat și dedicații pentru colegii săi de la FCSB, apoi cunoscutul manelist Luis Gabriel a dat tonul la „Steaua e numai una”, cântecul devenit celebru în urmă cu mai bine de 15 ani.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali: „Îi dau eu 100 de pahare lui Omrani”

În momentul în care a ajuns la FCSB, pe un site din Cluj-Napoca a apărut un clip cu atacantul francez beat într-un taxi. Gigi Becali s-a amuzat când a aflat de existenţa imaginilor şi a avut o reacţie uluitoare.

Bravo, domnilor de la Cluj. Nici nu realizați ce bine mi-ați făcut cu acele imagini publicate acum cu Omrani. Eu chiar vă mulțumesc. Si vă spun și de ce. Eu i-am pus clauză de reziliere lui Omrani. Iar acum sunt sigur că în acesti trei ani de zile el nu va pleca de la mine fără să vreau eu.

Nimeni nu o să îi mai achite din străinătate clauza după ce o să îl vadă cu băutură prin TAXI. Așa că eu sunt sigur că 3 ani o să rămână la mine fără să îl pierd dacă mi se achită automat clauza lui de reziliere. Iar lui Omrani, dacă îmi face treabă îi mai dau eu 100 de pahare și îi pun la dispozitie și o limuzină să se plimbe prin tot Bucureștiul.

Apariția asta cu imaginile după patru ani e doar o regie ieftina a la Cluj. Însă, vă repet. Cei de la Cluj chiar mi-au făcut un bine”, a spus Gigi Becali.

Fost campion cu CFR Cluj, Billel Omrani a jucat în 6 meciuri de campionat pentru FCSB şi nu a înscris niciun gol. A oferit numai o pasă decisivă. 1.3 milioane de euro este cota francezului.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și