Închide meniul

Gigi Becali a anunţat transferul lui Billel Omrani la FCSB: „E doar o formalitate, cred că a şi semnat!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 septembrie 2022, 16:29

Gigi Becali a anunţat transferul lui Billel Omrani la FCSB: „E doar o formalitate, cred că a şi semnat!

Gigi Becali, ultimele detalii despre Billel Omrani la FCSB

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

  • Gigi Becali a anunţat că Billel Omrani semnează cu FCSB
  • Anunţul momentului făcut de Gigi Becali

Gigi Becali a anunţat transferul lui Billel Omrani la FCSB. Patronul FCSB a dezvăluit şi ce dialog a avut cu fostul atacant de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali dă o lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor. L-a transferat pe Billel Omrani, cel care era liber de contract după despărţirea de CFR Cluj.

Gigi Becali a anunţat transferul lui Billel Omrani la FCSB

Omrani semnează cu FCSB. E o formalitate, cred că a şi semnat cu FCSB! El mai mult e mulat pe jocul nostru, protejează bine mingea. Se mulează! Acum să vedem dacă vrea şi el la 28 de ani să se antreneze. A venit la mine acasă. I-am zis: ‘Dacă vrei, poţi să fii cel mai mare!’. I-am spus: ‘Cred că ai 7-8 kilograme în plus’. El foarte repede poate, în 2 săptămâni poate să joace. În primul meci de după echipa naţională poate să joace.

Reclamă

Am considerat că Omrani e cel mai bun atacant din România, nu străin, din România. Tot timpul am vrut să-l iau, dar nu era serios. I-am spus că-i fac contract pe un an și apoi pe încă doi ani, dacă este cuminte.

Va semna pe un an și doar dacă vreau eu va mai semna apoi prelungire. dacă nu, aia e. Am mai pierdut niște bani și gata„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă

În această vară, Omrani a cerut un salariu de 600.000 de euro pe an. Becali dorea să îi ofere 480.000 de euro pe an. Acesta a fost şi motivul pentru care Omrani nu a amai ajuns la FCSB.

Billel Omrani s-a despărțit oficial de CFR Cluj în această vară

Billel Omrani (29 ani) s-a despărțit oficial de CFR Cluj. Atacantul francez, care este preferatul lui Gigi Becali, a avut pe masă de la FCSB, vicecampioana României.

”Mulțumim pentru tot, Billel Omrani! CFR 1907 Cluj anunță despărțirea de Billel Omrani, atacant al cărui contract a ajuns la final! Fotbalistul de 29 de ani a venit în Gruia în septembrie 2016, perioadă în care a marcat nu mai puțin de 47 de goluri în 208 meciuri pentru echipa noastră și a intrat în top 3 marcatori din istoria clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Golurile sale de pe Celtic Park, reușita de trei puncte cu Lazio, hattrick-ul din Gruia cu Astana, sunt doar câteva dintre reușitele remarcabile ale lui Omrani în tricoul „alb-vișiniu”, amintiri ce vor rămâne mereu în memoria suporterilor CFR-iști! Îți mulțumim pentru tot Billel Omrani și îți dorim multă baftă mai departe în carieră!”, a fost anunţul făcut de CFR Cluj.

Billel Omrani, mesaj genial pentru Dan Petrescu: „Felicitări, tati!”

Billel Omrani, mesaj genial pentru Dan Petrescu după ce CFR Cluj s-a calificat în grupele Conference League. Antrenorul campioanei a dezvăluit că francezul l-a felicitat prin intermediul unui mesaj.

Omrani cred că e în vacanţă în Franţa. Mi-a dat mesaj după meci: ‘Felicitări, tati!’  Eu mereu m-am înţeles cu el, chiar dacă au mai fost probleme. A rămas un jucător pe care l-am iubit în cariera mea. Dacă vă arăt mesajele pe care mi le-a dat, înţelegeţi ce am fost şi eu pentru el. Acum trebuie să se ajute el, nu mai pot să îl ajut eu„, a spus Dan Petrescu, imediat după ce a reuşit să se califice cu CFR Cluj în grupele Conference League.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”