Închide meniul
UPDATE

FCSB a reacţionat, după ce s-a spus că Boban Nikolov ar fi avut un conflict cu Andrei Cordea. Clubul a infirmat existenţa acestui episod

Antena Sport Publicat: 25 februarie 2023, 20:12 / Actualizat: 25 februarie 2023, 21:48

Reclamă
FCSB a reacţionat, după ce s-a spus că Boban Nikolov ar fi avut un conflict cu Andrei Cordea. Clubul a infirmat existenţa acestui episod

Boban Nikolov, exclus din lot după ce s-a bătut cu Andrei Cordea la antrenament

Hepta

Boban Nikolov ar fi fost exclus din lot pentru partida din deplasare cu FC Argeş, după ce ar fi avut un conflict cu Andrei Cordea la antrenament. În urma acestui incident, Nikolov nu ar face parte din lot pentru meciul cu FC Argeş. Ulterior, contactat de AntenaSport, un reprezentant de la FCSB a infirmat existenţa unui conflict între cei doi jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Reprezentantul celor de la FCSB a spus, pentru AntenaSport, că nu a existat niciun conflict între Boban Nikolov şi Andrei Cordea, care să ducă la excluderea mijlocaşului din Macedonia de Nord din lotul echipei.

Ştirea iniţială.

Scandal uriaş la FCSB. Conform surselor AS.ro, Boban Nikolov ar fi fost exclus din lotul echipei după ce ar fi avut un conflict cu Andrei Cordea la unul dintre antrenamente.

Boban Nikolov ar fi fost exclus din lot după ce ar fi avut un conflict cu Andrei Cordea la antrenament

Decizia imediată a staff-ului ar fi fost să îl excludă din lot pe Nikolov. În acest sezon, Boban Nikolov a avut 9 apariţii pentru FCSB în Liga 1 şi încă două în Cupa României. Nikolov a ajuns la FCSB vara trecută.

Reclamă

În momentul în care a semnat cu FCSB, Nikolov era încrezător că poate face faţă presiunii. Nu se temea nici de criticile lui Gigi Becali.

E clubul lui, are anumite reacții, toată lumea știe. Dacă nu ai presiune, nu ești fotbalist. Cred că ne vom lupta la titlu, altfel nu veneam. Sunt multe lucruri pozitive aici, dar câteodată, în România, se atrage atenția mai mult asupra celor negative. Mie îmi place presiunea, am expriență, știu unde am venit. Dacă merit îmi prelungește contractul, dacă nu, asta este.

Cred că mă știti deja de când jucam aici, în țară. Sunt foarte fericit și bucuros că m-a căutat FCSB și că m-am reîntors în România„, spunea Boban Nikolov la conferinţa de prezentare.

Reclamă 4 / 0/3

Cine este Boban Nikolov

Boban era liber de contract după ce s-a despărţit de Sheriff Tiraspol. Anul trecut, Nikolov a jucat în Champions League şi a scris istorie în tricoul moldovenilor. Mijlocaşul din Macedonia de Nord a jucat şi în victoria istorică reuşită de Sheriff Tiraspol cu Real Madrid de pe Santiago Bernabeu, scor 3-2.

Cotat la 700.000 de euro, mijlocașul a mai evoluat în Liga 1 pentru Viitorul, fiind coleg cu Florin Tănase, fostul căpitan al roș-albaștrilor.

Leo Strizu, confuz la conferință: „Ce poate să facă Guardiola? Jucătorii trebuie să aibă o discuție cu patronul!”

Leo Strizu a oferit o declarație confuză la conferința de presă dinaintea partidei cu FC Argeș, din etapa a 27-a din Liga 1. Tehnicianul din acte al roș-albaștrilor a fost întrebat despre concurența din lot.

A specificat că depinde de antrenor cum gestionează minutele jucătorilor, dar că aceștia trebuie să aibă o discuție cu patronul.
Leo Strizu l-a dat mai întâi exemplu pe Pep Guardiola, dar apoi și-a amintit că, la FCSB, patronul Gigi Becali e cel care ia toate deciziile.

Eu vă întreb ce poate să facă Guardiola la ce lot are? Depinde foarte mult de mâna antrenorului, e greu să se decidă un prim „11”. Cei care se pregătesc bine trebuie să aibă o discuție cu patronul, cu Mihai Stoica. Patronul e cel care are un cuvânt de spus”, a spus Leo Strizu, la conferința de presă dinaintea partidei cu FC Argeș.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și