Închide meniul

Leo Strizu, confuz la conferință: „Ce poate să facă Guardiola? Jucătorii trebuie să aibă o discuție cu patronul!”

Alexandru Ivan Publicat: 25 februarie 2023, 13:47

Reclamă
Leo Strizu, confuz la conferință: „Ce poate să facă Guardiola? Jucătorii trebuie să aibă o discuție cu patronul!

Leo Strizu s-a amuzat copios de Elias Charalambous

Leo Strizu, în timpul unei conferinţe de presă / AntenaSport

Leo Strizu a oferit o declarație confuză la conferința de presă dinaintea partidei cu FC Argeș, din etapa a 27-a din Liga 1. Tehnicianul din acte al roș-albaștrilor a fost întrebat despre concurența din lot. A specificat că depinde de antrenor cum gestionează minutele jucătorilor, dar că aceștia trebuie să aibă o discuție cu patronul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leo Strizu l-a dat mai întâi exemplu pe Pep Guardiola, dar apoi și-a amintit că, la FCSB, patronul Gigi Becali e cel care ia toate deciziile.

Leo Strizu, declarație confuză la conferința de presă

„Eu vă întreb ce poate să facă Guardiola la ce lot are? Depinde foarte mult de mâna antrenorului, e greu să se decidă un prim „11”. Cei care se pregătesc bine trebuie să aibă o discuție cu patronul, cu Mihai Stoica. Patronul e cel care are un cuvânt de spus”, a spus Leo Strizu, la conferința de presă dinaintea partidei cu FC Argeș.

În prezent, FCSB se află pe locul 3 din Liga 1, cu 48 de puncte obținute după 26 de meciuri jucate.

Marian Iancu apreciază strategia lui Gigi Becali de a interveni peste antrenorii de la FCSB

Marian Iancu este de acord cu implicarea excesivă a lui Gigi Becali la FCSB. Ba mai mult, acesta a dezvăluit că, în perioada în care era patronul Politehnicii Timișoara, a avut tentația de a interveni și el peste antrenori.

Reclamă

„Chiar dacă este împotriva naturii, chiar dacă acest lucru scoate dintr-un loc firesc o tagmă, a unor tehnicieni, care vin din fotbal, care trăiesc din fotbal, totuși există și un cumul de experiență care la un moment dat se vede. Iar asta este motivația pe care el a găsit-o ca să își continue investiția, trebuie să recunoașteți lucrul ăsta.

Și, la un moment dat, am simțit-o și eu, nu m-am exprimat pentru că nu știu ce făceam dacă rămâneam vreo 20 de ani în fotbal, dar este tentația asta, te atrage competiția să intri în competiție și mai departe, să depășești limita ta administrativă și să te duci spre cea sportivă. Există, să spunem așa, toboganul ăsta, pe care poți să aluneci, și să te înscrii și în competiția sportivă, tu ca persoană.

(n.r. ce relație are cu Gigi Becali) De respect, există un respect reciproc, dar, cel puțin din partea mea, există un respect total, respect firesc, normal, nu am de ce să nu… Chiar este o persoană implicată, o persoană asumată, la vedere, cu bune, cu rele, nu te poți aștepta la lucruri surprinzătoare din partea lui, pentru că ți le spune, le simți, le vezi. Este doar în fața cortinei, nu operează deloc în spatele cortinei, deci o persoană deschisă, cu care poți să discuți, îi anticipezi discursul, îi anticipezi manifestarea și atunci nu poți decât să îl respecți”, a declarat Marian Iancu, pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dezvăluiri incredibile despre cum Mihai Stoica îi dă raportul din vestiar lui Gigi Becali

La rândul său, Valeriu Răchită, fostul fotbalist al FCSB-ului, a vorbit despre cum Mihai Stoica îi spiona, în trecut, pe jucătorii formației patronate de Gigi Becali.

Răchită susține că, în trecut, Mihai Stoica verifica telefoanele jucătorilor și îi dezvăluia lui Gigi Becali cu cine vorbesc aceștia.

„Am fost căpitan de echipă cu Bistrița, am dat primul gol, mă accidentez în minutul 88 fac întindere sau ruptură. Jucam cu Rapid, ne bate Rapidul. Am revenit peste vreo lună, meci acasă cu o echipă din Serbia, ceva de genul ăsta. Ne calificăm, bătusem în deplasare, facem egal acasă.

Când ajung acasă mă uit la televizor și îl văd pe Gigi: ‘Răchită a greșit o pasă’. ‘Ce zice Gigi?’, nu m-am dus la antrenament dimineață. Direct la Marriott. ‘Haide, domne, că am zis și eu la televizor’. Pe urmă am aflat. Meme ne luase telefoane de la o firmă. Ne verifica telefoanele și îi spunea cu cine vorbim.

Ne-a luat listingul și a văzut că eu, Florentin Dumitru… l-am sunat pe Piți. Îl sunam să știm cum jucăm. ‘Uite, domne, vorbești cu Piți, că nu știu ce, că nu știu cum’. Mă duc la antrenament și îmi zice Zenga: ‘Eu vreau să te bag, dar nu mă lasă’. Și îl vedeam pe Zenga că el are caracter.

Păi dacă mi-a zis mie în față că el vrea să mă bage și nu vrea Becali. Da, marele Zenga. Știi că portarii au coloană vertebrală flexibilă. Se îndoaie”, a declarat Valeriu Răchită, pentru fanatik.ro.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:13 LIVE TEXTPSG – Borussia Dortmund 0-0. Prima finalistă a Ligii Campionilor se stabileşte la Paris 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi Vezi toate știrile
Citește și