Închide meniul

Boban Nikolov nu se teme de Gigi Becali: „Toată lumea știe reacțiile lui! Știu unde am venit”

Alexandru Ivan Publicat: 17 septembrie 2022, 16:29

Boban Nikolov nu se teme de Gigi Becali: „Toată lumea știe reacțiile lui! Știu unde am venit

Boban Nikolov nu se teme de Gigi Becali

Boban Nikolov, într-o conferință pentru FCSB / AS.RO

  • Boban Nikolov nu se teme de Gigi Becali
  • Ce a spus despre patronul lui FCSB

Boban Nikolov nu se teme de Gigi Becali după transferul la FCSB. Mijlocașul din Macedonia de Nord e sigur că poate să devină unul dintre preferații patronului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali e cunoscut pentru faptul că nu are prea multă răbdare cu jucătorii noi veniți. Boban Nikolov e pregătit să-l înfrunte pe latifundiarul din Pipera.

Boban Nikolov nu se teme de Gigi Becali

„E clubul lui, are anumite reacții, toată lumea știe. Dacă nu ai presiune, nu ești fotbalist. Cred că ne vom lupta la titlu, altfel nu veneam. Sunt multe lucruri pozitive aici, dar câteodată, în România, se atrage atenția mai mult asupra celor negative. Mie îmi place presiunea, am expriență, știu unde am venit. Dacă merit îmi prelungește contractul, dacă nu, asta este.

Reclamă

Cred că mă știti deja de când jucam aici, în țară. Sunt foarte fericit și bucuros că m-a căutat FCSB și că m-am reîntors în România. Sper să mă acomodez repede și să dau drumul la treabă. Mă bucur să lucrez cu Dică, știam că o sa ajungă antrenor. Când eram eu la Viitorul, el era deja o legendă și îmi făcea plăcere să joc cu el.

Transferul s-a făcut repede. Eu știu ce înseamnă Steaua (n.r. FCSB) în România. Aveam câteva oferte din țări precum China, dar eu vreau să rămân în Europa. Cred că ne-am înțeles în doua zile. Am făcut vizita medicală și am semnat. Sper ca după pauza competițională să debutez. Vreau să stau cu echipa și să intru cât mai repede„, a spus Boban Nikolov, la prima conferință la FCSB.

Reclamă

Nicolae Dică, detalii din spatele mutării lui Boban Nikolov la FCSB

Nicolae Dică a oferit detalii din spatele transferului lui Boban Nikolov la FCSB. Antrenorul roș-albaștrilor a declarat că Florin Tănase a avut un rol primordial în mutarea mijlocașului la trupa patronată de Gigi Becali.

”Am fost colegi cu 10 ani în urmă. Este un jucător cu experienţă, care a evoluat în cupele europene. Are un caracter frumos, ne va ajuta. Îl cunosc foarte bine şi sunt sigur că se va integra foarte bine.

Prin Florin Tănase care este prieten cu jucătorul, a vorbit cu patronul, care a vorbit cu mine, cu MM. Am ajuns la concluzia să îl luăm. În perioada de la Viitorul, eram singurul care jucase în Liga 1”, a declarat Nicolae Dică, la conferința de presă premergătoare partidei dintre Universitatea Craiova și FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Cine este Boban Nikolov

Boban era liber de contract după ce s-a despărţit de Sheriff Tiraspol. Anul trecut, Nikolov a jucat în Champions League şi a scris istorie în tricoul moldovenilor. Mijlocaşul din Macedonia de Nord a jucat şi în victoria istorică reuşită de Sheriff Tiraspol cu Real Madrid de pe Santiago Bernabeu, scor 3-2.

Cotat la 700.000 de euro, Nikolov se va lupta pentru un loc de titular cu Darius Olaru, Răzvan Oaidă și Marco Dulca.

Mijlocașul a mai evoluat în Liga 1 pentru Viitorul, fiind coleg cu Florin Tănase, fostul căpitan al roș-albaștrilor.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”