Închide meniul

Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi

Viviana Moraru Publicat: 24 aprilie 2024, 17:59

Reclamă
Bogdan Lobonţ, „revoluţie în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi

Bogdan Lobonţ, "revoluţie" în primul 11 la Rapid, pentru duelul cu Farul

Bogdan Lobonţ, în timpul unui meci la Rapid/ Profimedia

Bogdan Lobonţ a făcut „revoluţie” în primul 11 la Rapid, pentru duelul cu Farul lui Gică Hagi. Antrenorul interimar al giuleştenilor l-a titularizat în premieră în acest sezon pe Dragoş Grigore, stopperul în vârstă de 37 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid se va deplasa pe terenul celor de la Farul, pentru duelul „de foc” din etapa a şasea a play-off-ului. Partida va fi în format live text, pe AS.ro, de la ora 19:00.

Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid, pentru duelul cu Farul

Pentru partida cu Farul, ce se va desfăşura de la ora 19:00, Bogdan Lobonţ l-a lăsat pe banca de rezerve pe căpitanul Rapidului, Cristi Săpunaru. În locul acestuia, a fost titularizat Dragoş Grigore, cel care bifează primul meci ca titular în acest sezon.

De altfel, este al doilea meci pentru Grigore, în actuala stagiune, după ce a intrat pe parcurs în duelul cu Petrolul, de pe 15 decembrie 2023.

Dragoş Grigore va face echipă, în centrul apărării, cu Iulian Cristea. Acesta a fost rezervă neutilizată la Rapid, în ultimele două meciuri, bifând în total 12 meciuri în acest sezon.

Reclamă

Paul Iacob, titularul indiscutabil al Rapidului din centrul apărării, a fost trecut la mijlocul terenului, pe poziţia de închizător, alături de Răzvan Oaidă.

Bogdan Lobonţ a schimbat şi sistemul pentru duelul cu Farul, din 4-3-3, în 4-2-3-1. Albion Rrahmani va juca pe poziţia de vârf împins, în timp ce în linia de trei mijlocaşi, din spatele atacantului, au fost titularizaţi Ermal Krasniqi, Florent Hasani şi Claudiu Petrila.

Cum arată echipele de start din Farul – Rapid:

Reclamă 4 / 0/3

Farul: Buzbuchi – Boli, Larie, M. Popescu, Kiki – Vînă, Nedelcu, Grameni – Deaconu, Munteanu, Rivaldinho
Rezerve: Mușat, Sîrbu, Grosu, Henrique, Ganea, Dănulească, N. Popescu, Casap, A. Stoian, Andronache, Benchaib, Queiros
Antrenor: Gheorghe Hagi

Rapid: Aioani – Braun, Cristea, D. Grigore, Borza – Oaidă, P. Iacob – Krasniqi, Hasani, Petrila – Rrahmani
Rezerve: Drăghia, Onea, Săunaru, Bădescu, Emmers, Cepoi, Kait, El Sawy, Funsho, Papeau, Burmaz
Antrenor: Bogdan Lobonț

Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid

Dan Şucu a avut anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid. Patronul giuleştenilor a răbufnit cu scurt timp înainte de startul duelului cu Farul lui Gică Hagi, din etapa a 6-a a play-off-ului Ligii 1.

Omul de afaceri anunţă că nu se poartă negocieri pentru moment cu Şumudică şi că Bogdan Lobonţ este antrenorul care are misiunea de a califica echipa în cupele europene.

Şucu cere linişte la club şi a numit „toxică” orice discuţie de antrenorul care va sta pe banca Rapidului în sezonul viitor.

„Rapid are un antrenor, cu care sperăm să avem rezultate cât mai bune. Orice discuție depre un alt antrenor în acest moment face un mare rău clubului. O astfel de discuție este foarte toxică!”, a declarat Dan Șucu pentru prosport.ro.

Reacţia vehementă a lui Dan Şucu a venit la o zi după ce preşedintele clubului, Daniel Niculae, a dezvăluit că îşi doreşte ca Marius Şumudică să revină în Giuleşti.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! Vezi toate știrile
Citește și