Închide meniul

Bogdan Lobonț și-a amintit de un alt meci după ce a văzut Farul – Rapid 7-2: „Spre norocul meu, n-am jucat!”

Cosmin Olteanu Publicat: 7 mai 2023, 10:58

Reclamă
Bogdan Lobonț și-a amintit de un alt meci după ce a văzut Farul – Rapid 7-2: Spre norocul meu, n-am jucat!”

Bogdan Lobonț și-a amintit de un alt meci după ce a văzut Farul - Rapid 7-2

Bogdan Lobonţ la AS.ro / captură AntenaSport

Bogdan Lobonț și-a amintit de un alt meci după ce a văzut Farul – Rapid 7-2, partidă care a contat pentru etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1. Golurile celor de la Farul au fost marcate de Denis Alibec (trei goluri), Tudor Băluță (două goluri) și Louis Munteanu (două goluri), în timp ce reușitele oaspeților au fost semnate de Cristian Săpunaru și Marko Dugandzic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Lobonț s-a declarat dezamăgit de evoluția Rapidului și a scos în evidență faptul că jucătorii cu experiență au comis multe erori.

Bogdan Lobonț și-a amintit de un alt meci după ce a văzut Farul – Rapid 7-2

Totodată, „Pisica” a dezvăluit faptul că înfrângerea suferită de Rapid i-a adus aminte de partida AS Roma – Bayern Munchen, 1-7, de pe 21 octombrie 2014, din grupele Champions League. Fostul internațional român nu a făcut parte din lotul Romei la acel meci.

„Trebuie uitată cât mai repede seara asta. Părea că în a doua repriză Rapid intră în joc, după ce a redus din diferență. Părea că poate să schimbe ceva, cu toate că era dificil. Acest 7-2 îmi aduce aminte de un 1-7 la Roma cu Bayern Munchen. Am fost acolo. Spre norocul meu, n-am jucat.

E dificil de digerat când iei 7 goluri. Înfrângerea asta e mult mai greu de digerat decât înfrângerea de la Craiova, cu CS U. 7 goluri sunt multe. Au fost multe greșeli și multe din partea jucătorilor cu experiență. Îmi pare rău pentru Adi, pentru jucători. Știu ce înseamnă să iei bătaie la un asemenea scor. Fotbalul d-asta e frumos, meciul următor îți dă șansă să demonstrezi că a fost un accident”, a declarat Bogdan Lobonț, pentru Rapid TV.

Reclamă

Adrian Mutu, explicaţii după umilinţa suferită în Farul – Rapid 7-2

Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, a vorbit despre evoluția catastrofală pe care elevlii săi au avut-o în fața liderului din Liga 1.

„Am început jocul cum nu se putea mai prost. În secunda 30 a fost penalty. Sunt prea puţine lucruri de spus. Pe lângă faptul că Farul are calitate, le-am mai făcut şi cadouri. A fost o seară de coşmar pentru noi. E un rezultat care te zgârie în orgoliu. Prea multe nu avem de spus, mai mult decât arată tabela.

Au fost şi greşeli personale. Le-a şi ieşit tot, le-am făcut şi noi cadouri. Nu am reuşit să oprim iureşul lor. Prea multe acum nu sunt de spus, nimănui nu îi convine. Suntem toţi foarte supăraţi de rezultat. O să analizăm mâine. Într-adevăr nu ne convine rezultatul, dar sunt aceiaşi jucători care au câştigat cu FCSB şi CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Eu nu caut scuze. Putem să spunem multe lucruri, dar cred că rezultatul e prea mare, ne loveşte în orgoliu. Trebuie să analizăm ce s-a întâmplat. Se întâmplă, s-au întâmplat şi la case mai mari. E seara aia de coşmar în care pe lângă că nu intră mingea în poartă, dar mai şi primeşti.

Sunt seri în care câştigi şi sunt seri în care înveţi. Nu avem ce face. E greu de digerat această victorie şi ne-a zguduit orgoliul. Ne pare rău pentru suporteri, au venit aici şi chiar ne-au încurajat la sfârşitul meciului. Ne simţim datori”, a declarat Adrian Mutu, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și