Închide meniul

Bogdan Lobonţ va semna cu Rapid! Dan Şucu a luat decizia după ce a discutat cu Cristiano Bergodi

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 august 2023, 19:59

Reclamă
Bogdan Lobonţ va semna cu Rapid! Dan Şucu a luat decizia după ce a discutat cu Cristiano Bergodi

Bogdan Lobont asista din tribuna la meciul de fotbal dintre AFK Csikszereda Miercurea Ciuc U19 si Sepsi OSK Sfantu Gheorghe U19, finala Cupei Elitelor U19, desfasurat pe Stadionul Rapid din Bucuresti, joi 19 mai 2022. © FOTO:

B

Bogdan Lobonţ va semna cu Rapid. Fostul portar revine, după 23 de ani, în Giuleşti. Dan Şucu a discutat cu Cristiano Bergodi şi au ajuns la concluzia că „Pisica” merită să se întoarcă în Grant, la echipa cu care a câştigat un titlu (1999), o Cupă a României (1998) şi o Supercupă (1999).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lobonţ a fost, în această vară, în discuţii pentru a o prelua pe CSA Steaua. I se propusese să pregătească echipa de tineret a echipei din Ghencea, dar negocierile au picat.

Bogdan Lobonţ va semna cu Rapid

Potrivit fanatik.ro, „Lobby” va fi noul antrenor cu portarii de la Rapid. Adrian Iencsi, antrenorul secund al lui Cristiano Bergodi, a insistat pentru numirea lui Lobonţ. Italianul a acceptat imediat varianta de a-l avea în staff pe cel care a apărat buturile lui Ajax, Fiorentina şi AS Roma.

Cristiano Bergodi s-a întâlnit astăzi cu şefii Rapidului. Chiar pe contul oficial al clubului a fost postată o fotografie în care antrenorul principal al giuleştenilor stă la masă cu Dan Şucu, Victor Angelescu şi Daniel Niculae.

Reclamă

Venirea lui Lobonţ la Rapid vine la scurt timp după ce Horaţiu Moldovan a făcut două gafe uriaşe în eşecul cu FC Voluntari. Giuleştenii au ajuns pe locul 8 în clasament, după primele 4 etape.

Ce explicaţii? Eu mi-am bătut echipa singur, nu Voluntari a bătut Rapidul. Îmi asum această înfrângere, vedem ce se întâmplă pe viitor. Nu m-am uitat încă pe reluări. Primul şut m-a surprins, a venit ciudat, dar sunt portar de naţională şi trebuia să intervin. La al doilea nu l-am văzut pe Braun, el nu a avut nicio vină.

Este o echipă cu presiune şi peste tot pe unde mergem parcă am jucat acasă. E timpul să începem să facem puncte, e bine totuşi că e etapa a 4-a şi avem timp să ne revenim. E normal ca fanii să ne cheme, ei vin după noi meci de meci. Le-am promis că o să fim acolo sus şi nu am început aşa bine.

Reclamă 4 / 0/3

Ai vrut tu să pui întrebarea asta (n.r. dacă se teme că nu va mai fi titular), să fie o ştire bună? Am făcut şi meciuri bune. Sper să nu îmi pierd locul. Dacă îl pierd, o să îl recâştig„, a declarat Horaţiu Moldovan la finalul meciului.

Bogdan Lobonț și-a amintit de un alt meci după ce a văzut Farul – Rapid 7-2

În luna mai, Bogdan Lobonţ a avut o reacţie după ce giuleştenii au suferit un eşec drastic şi au ăprimit şapte goluri de la Farul.„Pisica” a dezvăluit faptul că înfrângerea suferită de Rapid i-a adus aminte de partida AS Roma – Bayern Munchen, 1-7, de pe 21 octombrie 2014, din grupele Champions League. Fostul internațional român nu a făcut parte din lotul Romei la acel meci.

Trebuie uitată cât mai repede seara asta. Părea că în a doua repriză Rapid intră în joc, după ce a redus din diferență. Părea că poate să schimbe ceva, cu toate că era dificil. Acest 7-2 îmi aduce aminte de un 1-7 la Roma cu Bayern Munchen. Am fost acolo. Spre norocul meu, n-am jucat.

E dificil de digerat când iei 7 goluri. Înfrângerea asta e mult mai greu de digerat decât înfrângerea de la Craiova, cu CS U. 7 goluri sunt multe. Au fost multe greșeli și multe din partea jucătorilor cu experiență. Îmi pare rău pentru Adi, pentru jucători. Știu ce înseamnă să iei bătaie la un asemenea scor. Fotbalul d-asta e frumos, meciul următor îți dă șansă să demonstrezi că a fost un accident”, a declarat Bogdan Lobonț, pentru Rapid TV.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și