Închide meniul

Bogdan Rusu dă cărțile pe față după ce a fost dat afară de la FCSB: „Eu nu accept acest lucru!”

Cosmin Olteanu Publicat: 7 ianuarie 2023, 22:56

Reclamă
Bogdan Rusu dă cărțile pe față după ce a fost dat afară de la FCSB: Eu nu accept acest lucru!”

Bogdan Rusu dă cărțile pe față după ce a fost dat afară de la FCSB

Bogdan Rusu, la prezentarea la FCSB / as.ro

Bogdan Rusu dă cărțile pe față după ce a fost dat afară de la FCSB!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Rusu s-a despărțit de FCSB, după cinci luni petrecute la formația bucureșteană.

Bogdan Rusu dă cărțile pe față după ce a fost dat afară de la FCSB

Fotbalistul, în vârstă de 32 de ani, susține că cei de la FCSB i-au propus să evolueze pentru echipa secundă, până la finalizarea contractului, însă acesta a preferat să se despartă de clubul patronat de Gigi Becali.

Totodată, Rusu spune că ar putea să revină la CS Mioveni, însă, momentan, se află în discuții cu o echipă din străinătate.

„Am reziliat contractul cu FCSB, sunt jucător liber de contract. Am varianta CS Mioveni, dar și o echipă dintr-un campionat care încă nu a început, vezi China, țările nordice, Lituania, Letonia, Kazahstan. Ce pot să spun de FCSB?

Reclamă

Un grup frumos, puternic, o experiență bună pentru mine, am jucat în UEFA Conference League cu formații mari precum Anderlecht sau West Ham. Eu nu m-am antrenat cu cei de la FCSB anul acesta, nu am făcut niciun scandal, cum s-a scris.

Conducerea mi-a transmis că soluția este să merg la echipa secundă. Eu nu accept acest lucru. Nu am fost niciodată genul de jucător care să stea pe bară și să primească banii. Puteam foarte bine să fac asta până la vară”, a declarat Bogdan Rusu, pentru PlaySport.

Bogdan Rusu nu a marcat niciun gol în tricoul FCSB-ului, în cele 13 partide bifate. Însă, a oferit două pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a început curățenia de iarnă

FCSB a renunțat la mai mulți jucători în această iarnă. Până acum, cinci jucători s-au despărțit de vicecampioana României: Radu Boboc, Marco Dulca, Andrei Dumiter, Bogdan Rusu şi Florin Achim.

Iar pe „lista neagră” a trupei bucureștene se află și fundașul Rachid Bouhenna, venit în vară de la CFR Cluj.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer Vezi toate știrile
Citește și