Închide meniul

Bogdan Stelea condamnă decizia Universităţii Craiova de a-l demite pe Laszlo Balint: „E o nebuloasă acolo. Nu mai înţelegi nimic”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 august 2022, 22:41

Bogdan Stelea condamnă decizia Universităţii Craiova de a-l demite pe Laszlo Balint: „E o nebuloasă acolo. Nu mai înţelegi nimic

Laszlo Balint, măsuri drastice după umilința de la Filiași

SportPictures / Ciprian Petcut/Sport Pictures

Bogdan Stelea a avut o reacţie vehementă, după anunţul că Laszlo Balint ar urma să fie demis de Universitatea Craiova. Fostul internaţional român nu înţelege intenţiile oficialilor clubului din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Situaţia lui Laszlo Balint la Universitatea Craiova este una incertă, chiar şi după succesul din derby-ul local cu FC U Criova, scor 2-1. Antrenorul ar putea fi înlocuit de fostul selecţioner, Mirel Rădoi.

Bogdan Stelea, reacţie dură după ce Laszlo Balint ar urma să fie demis de Universitatea Craiova

Bogdan Stelea nu este de acord cu decizia oficialilor de la Universitatea Craiova de a-l demite pe Laszlo Balint. Fostul portar a declarat că şefii clubului nu au avut intenţii clare cu antrenorul de 43 de ani.

Totodată, Stelea este de părere că Laszlo Balint avea nevoie de timp pentru a reuşi în Bănie, şi de încredere din partea oficialilor clubului.

„Nu mă așteptam să fie schimbat antrenorul după o victorie! Știam că sunt probleme, erau animozități acolo, lucruri care nu erau în regulă. Dar au câștigat derby-ul local și nu mă așteptam la așa ceva.

Reclamă

Am senzația că n-au fost convinși când l-au pus pe Balint că e antrenorul pe care și-l doresc, asta e o problemă. În momentul în care pui un antrenor și îl dorești cu adevărat, indiferent ce se întâmplă, nu-l dai afară după 56 de zile, niciodată! Știi că poate să aibă o sincopă și se pot întâmpla multe lucruri.

Pe termen mediu și lung, ai încredere că antrenorul o să facă lucruri. Am senzația că l-au pus pe Balint doar așa, că n-aveau pe cine să pună. Din câte văd, e o întreagă nebuloasă acolo. Oamenii nu știu exact ce vor. L-au vrut pe Rădoi, nu s-a putut, OK. Dar de ce îl puneți pe Balint, dacă nu credeți că poate să fie bun?

Nu cred că Balint a avut un cuvânt de spus în privința transferurilor, n-a adus niciun jucător. Ce reacție să mai ai? Nu mai înțelegi nimic! Din moment ce Rotaru spune că n-o să aibă înțelegere dacă nu se califică echipa în Conference League… mai e un meci”, a declarat Bogdan Stelea, la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru Universitatea Craiova urmează returul cu Zorya Luhansk, din Conference League. În tur, oltenii au pierdut ruşinos, cu scorul de 0-1, în deplasare.

Ilie Dumitrescu, discurs-manifest după ce a aflat că Laszlo Balint va fi dat afară de la Universitatea Craiova

Ilie Dumitrescu nu înţelege cum Universitatea Craiova a devenit un club „devorator” de antrenori. Fostul internaţional spune că nu se poate da la infinit vina pe antrenori pentru că nu se îndeplinesc obiectivele.

”Eu constat că nu există rețetă, nu există tratament, nu există niciun antrenor bun la Craiova. Au fost Pițurcă, Ouzounidis, care a jucat grupe de Champions League, Bergodi.

Toți antrenorii sunt slabi și jucătorii sunt cei mai buni din lume, dar nu sunt rezultate că e antrenorul slab. Deci problema e antrenorul. Vă spun eu că e foarte complicat dacă sacrifici tot timpul antrenorul.

Mai bine să investească în lideri. Nu a existat niciun antrenor care să se impună la echipa asta. Toți sunt slabi? Hai să ne gândim ce lot a avut Pițurcă atunci, erau Ivan, Bancu, Mateiu.
Deci toți antrenorii sunt de vină, iar jucătorii sunt extraordinari. Niciun antrenor nu e bun, toți fac antrenamente grele, nu sunt buni, nu fac tactică. A fost Reghecampf, antrenor cu performanțe, care a eliminat-o pe Ajax și nu a pierdut cu Chelsea. Nu e antrenor nici băiatul ăsta? Pițurcă, nu mai spun, cu atâta experiență.

Ouzounidis a antrenat și le spunea ‘bă, să nu jucați cumva, să nu faceți diferența’!”, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Bogdan Stelea, reacţie dură după ce Laszlo Balint ar urma să plece de la Universitatea Craiova
  • Fostul portar nu este de acord cu decizia oficialilor clubului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” Vezi toate știrile
Citește și