Închide meniul

Bogdan Vintilă nu crede în ”blestemul” antrenorilor de la FCSB! ”O să marcăm 5 goluri”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 30 mai 2023, 8:38

Bogdan Vintilă nu crede în ”blestemul” antrenorilor de la FCSB! ”O să marcăm 5 goluri”

Bogdan Vintilă nu crede ”blestemul” antrenorilor de la FCSB

Bogdan Vintilă, în timpul unui interviu / Hepta

Bogdan Vintilă nu crede în ”blestemul” antrenorilor de la FCSB. Toni Petrea și Nicolae Dică au retrogradat în acest sezon, iar Vintilă ar urma să fie al treilea pe listă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întrebat la conferința de presă de după Dinamo – Argeș 6-1 dacă e un blestem al foștilor antrenori de la FCSB să retrogradeze, acesta a fost sincer.

Bogdan Vintilă nu crede în ”blestemul” antrenorilor de la FCSB

”Nici nu m-am gândit la aşa ceva. Nu cred că are legătură”, a spus Vintilă, care înainte a surprins pe toată lumea, anunțând că piteștenii vor întoarce soarta barajului, de la 1-6.

”Un rezultat neașteptat, rușinos pot să spune. Le-a ieșit tot, din păcate. Mai avem un joc și trebuie să facem tot pentru a întoarce acest baraj.

Trebuie să știm să ne păstrăm cumpătul. Sunt probleme interne, nu trebuie să le rezolvăm în public. Nu știu dacă sunt jucători cu restanțe financiare, poate doar cei care au mai lipsit de la antrenamente.

Reclamă

Bogdan Vintilă: O să marcăm 5 goluri

Nu cred că am venit să spun cine a luat sau cine nu a luat salariul. Greșelile individuale, astea sunt cauzele. Poate și presiunea publicului.

Vă venea să credeți că marchează Dinamo 6? Așa nu veți crede nici că marcăm noi cinci goluri. Și o să marcăm”, a spus Vintilă, la conferința de presă.

Ovidiu Burcă evită să se bucure după Dinamo – FC Argeş 6-1

Ovidiu Burcă anunţă că evită să se bucure după meciul Dinamo – FC Argeş, scor 6-1, din manşa tur a barajului pentru promovarea/menţinerea în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Burcă nu îşi doreşte să sărbătorească şi se gândeşte deja la returul cu FC Argeş. Petrecerea vrea să se declanşeze abia în momentul în care Dinamo este în promovată în Liga 1.

„Sunt reţinut pentru că am făcut doar un pas, mai avem încă unul. Am câştigat două reprize. Ne aşteaptă returul de la Piteşti, care nu va fi deloc uşor. Cel mai greu de gestionat este succesul. Am făcut un apel, am vorbit cu băieţii să rămână cu picioarele pe pământ.

Un rezultat peste aşteptări. Dacă cineva mi-ar fi spus înainte de meci că ăsta e scorul final, aş fi zâmbit. Dar astăzi totul a funcţionat. Am avut şi puţin noroc. E o seară frumoasă, lumea a plecat fericită de la stadion. Să nu uităm, am câştigat împotriva unei echipe din Liga 1. Urmează o săptămână dificilă, pentru că nu e uşor să gestionezi această stare de euforie.

Într-adevăr e totul în mâna noastră, am luat un avantaj important. Suntem la mâna noastră„, a declarat Ovidiu Burcă la conferinţa de presă.

A fost un meci incredibil pe Arena Naţională. Dinamo a condus cu 4-0 încă de la pauză. A fost o „ploaie” de goluri şi în repriza secundă. Bena (15), Larrucea (24), Pop (28), Ghezali (41, 62) şi Iglesias (56) au marcat golurile alb-roşiilor. Golul de onoare al argeşenilor a fost marcat de Zebic, în minutul 55.

Meciul retur FC Argeş – Dinamo este programat sâmbătă, de la ora 21:00, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Toni Petrea și Nicolae Dică au retrogradat în acest sezon
  • Dinamo – FC Argeș 6-1

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
Vezi toate știrile
Citește și