Închide meniul

Ovidiu Burcă evită să se bucure după Dinamo – FC Argeş 6-1. Motivul pentru care i-a mulţumit lui Ionuţ Negoiţă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 mai 2023, 23:20

Ovidiu Burcă evită să se bucure după Dinamo – FC Argeş 6-1. Motivul pentru care i-a mulţumit lui Ionuţ Negoiţă

Ovidiu Burcă a răbufnit după înfrângerea suferită de Dinamo cu UTA

Ovidiu Burcă, la conferinţa de presă / AntenaSport

Ovidiu Burcă anunţă că evită să se bucure după meciul Dinamo – FC Argeş, scor 6-1, din manşa tur a barajului pentru promovarea/menţinerea în Liga 1. Antrenorul grupării din Ştefan cel Mare a ţinut să îşi ţină jucătorii cu picioarele pe pământ după victoria de senzaţie obţinută pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Burcă nu îşi doreşte să sărbătorească şi se gândeşte deja la returul cu FC Argeş. Petrecerea vrea să se declanşeze abia în momentul în care Dinamo este matematic în promovată în Liga 1.

Ovidiu Burcă evită să se bucure după Dinamo – FC Argeş 6-1

Sunt reţinut pentru că am făcut doar un pas, mai avem încă unul. Am câştigat două reprize. Ne aşteaptă returul de la Piteşti, care nu va fi deloc uşor. Cel mai greu de gestionat este succesul. Am făcut un apel, am vorbit cu băieţii să rămână cu picioarele pe pământ.

Un rezultat peste aşteptări. Dacă cineva mi-ar fi spus înainte de meci că ăsta e scorul final, aş fi zâmbit. Dar astăzi totul a funcţionat. Am avut şi puţin noroc. E o seară frumoasă, lumea a plecat fericită de la stadion. Să nu uităm, am câştigat împotriva unei echipe din Liga 1. Urmează o săptămână dificilă, pentru că nu e uşor să gestionezi această stare de euforie.

Într-adevăr e totul în mâna noastră, am luat un avantaj important. Suntem la mâna noastră„, a declarat Ovidiu Burcă la conferinţa de presă.

Reclamă

Antrenorul „câinilor” este bucuros că fostul patron al lui Dinamo, Cristi Borcea, a venit la Arena Naţională. A fost primul meci după un deceniu văzut din tribună de „Leonidas”. Burcă a ţinut însă să-i mulţumească unui alt fost acţionar din Ştefan cel Mare, Ionuţ Negoiţă.

Fără cartierul general de la Săftica nu cred că am fi fost astăzi aici. Vreau să-i mulţumesc domnului Negoiţă pentru că, atunci când am venit, dumnealui avea o relaţie foarte tensionată cu clubul. Ne-a înţeles doleanţele, ne-a dat drumul să stăm acolo. E o atmosferă foarte bună la Săftica. Noi când am venit nu am promis că promovăm, nu am promis marea cu sarea!

Am auzit şi eu că Borcea a fost la meci, îmi pare bine că a venit şi s-a bucurat alături de noi. A fost un meci care cred că i-a adus aminte de vremurile bune. Atmosfera a fost aşa cum o ştia. Mă bucur că oamenii se întorc lângă echipă, înseamnă că facem o treabă bună. Cristi are forţa financiară să susţină un club ca şi Dinamo. Să nu fie prea târziu, când e gata (n.r. despre anunţul lui Borcea, că e dispus să vină când e gata noul stadion)„, a precizat antrenorul lui Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

A fost un meci incredibil pe Arena Naţională. Dinamo a condus cu 4-0 încă de la pauză. A fost o „ploaie” de goluri şi în repriza secundă. Bena (15), Larrucea (24), Pop (28), Ghezali (41, 62) şi Iglesias (56) au marcat golurile alb-roşiilor. Golul de onoare al argeşenilor a fost marcat de Zebic, în minutul 55.

Meciul retur FC Argeş – Dinamo este programat sâmbătă, de la ora 21:00, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cristi Borcea, reacţie savuroasă după Dinamo – FC Argeş 6-1

Pe Arena Naţională a fost prezent Cristi Borcea, care a fost însoţit de un om de afaceri care ar putea investi la Dinamo.

Am venit după 10 ani. Îmi era dor de atmosferă, o atmosferă extraordinară şi un rezultat extraordinar. Dar trebuie să trateze şi returul foarte serios şi sperăm să îi vedem şi în divizia A.

(Reporter: Aţi venit şi cu bani?) Nu se pune problema momentan, dar cu siguranţă vor veni şi banii în momentul în care se va face stadionul.

Este un investitor foarte puternic din toate punctele de vedere şi un mare dinamovist (n.r. despre investitorul cu care a venit la stadion). Nu eu personal (n.r. să investească), sunt foarte mulţi dinamovişti care vor să vadă o echipă adevărată şi care să se bată din nou la campionat şi la cupele europene. Sunt foarte mulţi care vor veni când va începe demolarea stadionului. Sperăm să fie cât mai mulţi oameni de afaceri potenţi. Dinamo, când se va gândi la Lupescu, Prunea, Răducioiu… ei ştiu ce înseamnă clubul… eu zic că vom avea un buget care va sări de 10 milioane de euro.

Acum ne vedem în Divizia A. (Reporter: Vă mai place Shakira?) Acum vrei să dansez Shakira în Divizia B?„, a declarat Cristi Borcea după meci.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și