Închide meniul

”Bomba” de la miezul nopții! Dan Petrescu a primit ultimatum de la Neluțu Varga și poate pleca de la CFR Cluj. Cosmin Contra stă ”la pândă”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 octombrie 2022, 0:04

”Bomba” de la miezul nopții! Dan Petrescu a primit ultimatum de la Neluțu Varga și poate pleca de la CFR Cluj. Cosmin Contra stă ”la pândă”

Meci de infarct pentru Dan Petrescu în Coreea de Sud

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Profimedia

”Bomba” de la miezul nopții vine din Gruia. Dan Petrescu a primit ultimatum de la Neluțu Varga și poate pleca de la CFR Cluj la iarnă. Fostul selecționer Cosmin Contra stă ”la pândă” pentru postul ”Bursucului”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna trecută, un nou scandal monstru s-a iscat la campioana României din cauza rezultatelor slabe. Varga și Petrescu au vorbit despre o ședință de urgență pe care o vor avea pentru a discuta viitorul antrenorului, însă spiritele s-au calmat între timp.

Dan Petrescu a primit ultimatum de la Neluțu Varga și poate pleca de la CFR Cluj

Acum, tensiunea a apărut din nou în tabăra campioanei României. Potrivit gsp.ro, cele două părți nu au rezolvat problemele pe care le aveau, doar au încheiat o pace temporară.

Astfel, ”Bursucul” pleca de la CFR Cluj la iarnă dacă rezultatele nu vor fi cele dorite de Neluțu Varga. Patronul ardelenilor vrea ca echipa sa să încheie anul pe primul loc în Liga 1 și să obțină puncte în UEFA Conference League.

În caz contrar, Dan Petrescu va pleca din Gruia. Cosmin Contra, fostul selecționer al României, este preferatul lui Neluțu Varga și îi poate lua locul. ”Guriță” a fost contactat de finanțatorul ”feroviarilor” și luna trecută, însă a decis să îl păstreze pe Petrescu pentru a nu plăti aproape 500.000 de euro.

Reclamă

CFR Cluj ocupă locul 4 în Liga 1, cu 21 de puncte obținute în 10 meciuri. În Conference League, ardelenii au un singur punct după două etape și sunt pe ultimul loc în Grupa G.

Dan Petrescu s-a săturat și a intrat în direct la TV, după scandalul cu Neluțu Varga

Dan Petrescu s-a săturat și a intrat în direct la TV, după scandalul cu Neluțu Varga. Antrenorul lui CFR Cluj a anunțat că rămâne în Gruia și că nu înțelege cum s-a ajuns la scenariul conform căruia ar putea părăsi echipa, în ciuda conferinței incendiare de presă de dinaintea meciului cu FC Argeș.

Acum, Petrescu a lămurit situația și a asigurat că nu va pleca de pe banca tehnică a campioanei României. Singura excepție ar fi, spune „Bursucul”, dacă va veni o echipă din Anglia să-i achite clauza de reziliere în valoare de 400.000 de euro. 

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu este convins că polemica din Gruia a fost declanșată din exteriorul clubului, cu scopul de a opri șirul de titluri câștigate de CFR în Liga 1. „Voi știți că dacă rămân eu, CFR ia campionatul, toată lumea știe!”, a anunțat Dan Petrescu, în direct la TV.

Discursul lui Petrescu a venit la o zi după ce patronul Neluțu Varga a anunțat că nu există posibilitea ca „Bursucul” să plece de la formația alături de care a câștigat 4 titluri în ultimele 5 sezoane. 

„Am fost foarte bolnav. Acum sunt mult mai bine. Am făcut și azi testul la club, mi-a ieșit negativ. Cred că e o răceală. Nu știu de ce s-a făcut mare scandal. Eu n-am zis că vreau să plec de la CFR, patronul n-a vrut să mă dea afară. Cred că cineva a vrut să arunce o informație. Chiar n-am înțeles. Eu, fiind și bolnav zilele astea, n-am vrut să vorbesc, deși m-a sunat multă lume. N-am înțeles nimic din ce a fost. Eu nu vreau să plec de la CFR.

Eu sunt antrenorul lui CFR până când patronul decide că nu mai sunt. La orice club din lume există un contract. Nu scrie în contract că trebuie să iau campionatul, să fiu în primele 5 sau grupe. 

Dan Petrescu: ”Toată lumea face aceste presiuni ca să plec eu de aici!”

Toată lumea face aceste presiuni ca să plec eu de aici. A fost pornită din exterior, asta este.  Patronul poate să zică ce vrea, el e patron. Ce pot să fac eu dacă e nemulțumit de cum joacă echipa? Pe mine nu mă fac praf unii mari moderatori? E democrație, să zică ce vrea.

Patronul are voie, eu am voie să zic ce vreau eu, iar restul e cancan. Eu sunt antrenorul lui CFR până mă vor da afară. Nu voi pleca de aici. Doar dacă va veni o echipă foarte mare. Voi fi de dimineață până seara aici. Dacă altcineva nu vrea, patronul e liber să facă ce vrea”, a declarat Dan Petrescu, pentru orangesport.ro

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și