Închide meniul

„Ca pe vremuri” Gigi Becali, gata să revină pe stadion. Petrecere fără precedent: „Ce n-a văzut România!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 martie 2024, 11:38

„Ca pe vremuri Gigi Becali, gata să revină pe stadion. Petrecere fără precedent: „Ce n-a văzut România!

Gigi Becali, gata să revină pe stadion

Gigi Becali, declaraţii în faţa jurnaliştilor / AS.ro

Gigi Becali este gata să revină pe stadion şi se pregăteşte să organizeze o petrecere fără precedent pe Arena Naţională. Patronul FCSB-ului e convins că nu mai poate rata titlul şi vrea să sărbătorească pe bolidul său de lux, înconjurat de fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera a decis să vadă de la oficială meciul în care FCSB ar putea deveni matematic campioana României. 10 puncte avans au roş-albaştrii faţă de Rapid, cu două etape rămase din sezonul regulat.

Gigi Becali este gata să revină pe stadion

Maybach-ul l-am dat la vopsit. Atunci voi ieşi! Maybach-ul… ca pe vremuri. E posibil să vin la meciul cu artificii şi ăla nu ştiu care va fi. Poate să fie a 4-a (n.r. partidă din play-off), poate să fie a 5-a, e posibil în a 5-a să ne pregătim. Jucăm cu locul 2, vedem cine va fi… CFR Cluj sau Rapid.

Când jucăm a 5-a etapă, să ne pregătim. Să fie pregătite. O să fie cel mai mare foc de artificii pe care l-aţi văzut în viaţa voastră în România! O să le dau, aşa le am în cap. O să vreau să fac nişte artificii care să se ducă până acolo, pe şinele de tren. Până la feroviari! (n.r. Gigi Becali s-a amuzat copios)

Asta nu vreau să se considere ca un fel de trufie, de mândrie. Pentru că dacă nu sunt credincios Dumnezeului meu, poţi să ai şi 25 de puncte şi un punct dacă mai ai nevoie nu îl faci„, a declarat Gigi Becali.

Reclamă

FCSB are 10 puncte avans faţă de Rapid şi cu 12 mai mult decât CFR Cluj. Pentru liderul Ligii 1 urmează meciul de acasă cu Petrolul, după care va juca împotriva echipei lui Dan Şucu.

Mihai Stoica s-a amuzat de rivalele din Liga 1

Mihai Stoica a avut un anunţ euforic după ce FCSB a reuşit să refacă avansul de 10 puncte faţă de Rapid. Jucătorii antrenaţi de Elias Charalambous sunt mari favoriţi la câştigarea Ligii 1, după o pauză de 9 ani.

Supărare mare la cei care trăgeau speranțe că ne încurcăm (ca de obicei) cu Voluntarii. Mai ales la pauză.
Laitmotivu’ zilei: Nu puteau câștiga fără Coman.

Reclamă 4 / 0/3

Pont : Coman e la noi, chiar dacă are și Bayern unul.

P.S. Puteam și să nu câștigăm cu Coman. S-a mai întâmplat„, a scris Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

FC Voluntari – FCSB 1-2

Ilfovenii au deschis scorul în minutul 16, după ce Târnovanu a respins lovitura de cap a lui Robert Popescu, balonul a ajuns la Dumiter şi acesta a înscris pentru 1-0. Florinel Coman a trimis în bară, în minutul 24, dar la pauză FC Voluntari a intrat cu avantaj minim. La pauză Charalambous a efectuat trei schimbări şi bucureştenii au egalat în minutul 48. Florinel Coman a înscris din careu, cu un balon excelent plasat şi scorul a devenit 1-1. După şase minute tot Coman a reuşit să pătrundă cu mingea la picior în careul gazdelor, trimiţând pe lângă Jesus Fernandez, la colţul lung şi FCSB a trecut în avantaj, 2-1.

Florinel Coman a a juns la 14 goluri marcate în acest campionat, egalându-l pe colegul său, Darius Olaru, în clasamentul golgeterilor. 2-1 a fost şi scorul final, iar în clasament, FCSB a ajuns din nou la o diferenţă de zece puncte faţă de echipa de pe locul secund, Rapid Bucureşti. Elevii lui Charalambous au 61 de puncte, în timp ce FC Voluntari are 27 de puncte, şi ocupă locul 14.

FC VOLUNTARI: J. Fernandez – Ricardinho, G. Turda, Matricardi, Carnat – Raţă (A. Ciobanu 84), Crepulja (Cascini 61) – Dumiter (D. Florea 84), R. Popescu (Mustacă 89), D. Andrei (Cocian 61) – Nemec. ANTRENOR: Nicolae Dică

FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Ngezana, Dawa, Radunovic – L. Phelipe (Miculescu 46), Ad. Şut, Lixandru (Radaslavescu 46) – Al. Băluţă, Oct. Popescu (Alhassan 46), Fl. Coman (Ov. Popescu 84). ANTRENOR: Elias Charalambous

Cartonaşe galbene: Raţă 42, Cascini 62, Ricardinho 75, D. Florea 90+4 / Şut 16, Ngezana 21, Miculescu 52

Reclamă

Arbitri: Sebastian Colţescu – Ionel Valentin Dumitru, Cosmin Vatamanu – Alina Ionela Peşu

Arbitri VAR: Radu Petrescu – Valentin Porumbel Alina Ionela Peşu

Observator: Augustus Constantin

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și