Închide meniul

„Campionatul îl vom sărbători în Ghencea!” Fanii FCSB-ului, convinși că Mihai Pintilii le va aduce titlul

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 februarie 2023, 17:09

„Campionatul îl vom sărbători în Ghencea! Fanii FCSB-ului, convinși că Mihai Pintilii le va aduce titlul

Dumitru Dragomir a luat „foc” după ce a aflat că FRF l-a suspendat pe Mihai Pintilii

Mihai Pintilii / Profimedia

Fanii FCSB-ului sunt convinși că Mihai Pintilii le va aduce titlul în acest sezon. Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, a anunțat că roș-albaștrii plănuiesc deja să sărbătorească în Ghencea câștigarea campionatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gheorghe Mustață a declarat că Mihai Pintilii este antrenorul ideal pentru FCSB, datorită relației apropiate pe care a dezvoltat-o cu jucătorii. Liderul Peluzei Nord abia așteaptă ca formația patronată de Gigi Becali să evolueze din nou în Ghencea.

Fanii FCSB-ului, convinși că Mihai Pintili le poate aduce titlul

Jucătorii noștri sunt cei mai buni din țară, iar asta nu o spunem numai noi. Nouă ne trebuia fix un Pintilii. Făra aere de antrenor, de șef. Jucătorii îl iubesc. Asta e tot. Cu Pintilii luam campionatul, nu avem vreo emoție. Asta a făcut Pintilii. Familia de care era nevoie.

Campionatul îl vom sărbători în Ghencea. Nici cu asta nu am vreo emoție. Legea intră în vigoare săptămâna viitoare și nu vor putea inventa atâta mentenanță la infinit. S-au făcut destul de râs”, a declarat Gheorghe Mustață, conform radiogoldfm.ro.

După victoriile cu CFR Cluj și FC Voluntari din ultimele etape, FCSB a urcat pe locul trei în Liga 1 și s-a apropiat la cinci puncte de liderul Farul. În play-off, distanța se micșorează datorită regulii înjumătățirii punctelor.

Reclamă

2015 este anul când FCSB a câștigat ultima oară campionatul. Antrenorul era Costel Gâlcă. A fost ultimul titlu dintr-o serie de trei triumfuri consecutive.

Gigi Becali: „La cum este jocul FCSB acum, suntem campioni”

Gigi Becali e mulţumit de jocul FCSB, pe care îl consideră unul de campioană. Totuşi, finanţatorul trage un mare semnal de alarmă şi susţine că pentru a avea şanse reale la primul titlu după opt ani de secetă, roş-albaştrii ar trebui să termine sezonul regulat în primele două echipe.

„Noi jucăm un fotbal prin care e greu să fim opriţi. Jucăm frumos, avem jucători valoroşi pe care cu greu îi poţi opri să marcheze. La cum este jocul acum, suntem campioni. Şi echipa va creşte. Eram în mare dilemă, am zis asta e situaţia. Trebuia să joace şi Coman şi Tavi.

Reclamă 4 / 0/3

Ce e important pentru noi este să terminăm sezonul regulat pe 1 sau 2. Este foarte important să depindă de noi programul. Altfel, e foarte greu, că nu ai pe nimeni aliat, e toată lumea împotriva ta. Dacă nu joci în ultima etapă meci direct cu Farul sau CFR, Rapid sau Craiova nu o să fie cu mine niciodată”, a spus Becali.

Gigi Becali, anunţ despre Mihai Pintilii

Pe de altă parte, Becali a anunţat că Mihai Pintilii va asta în lojă la meciuri, în timp ce antrenorul din acte, Leo Strizu, va rămâne pe bancă. Asta pentru a ocoli problemele legate de lipsa licenţei PRO.

„N-are de ce să-i dea (n.r. amendă lui Pintilii). El nu o să mai fie pe bancă. O să stea în lojă. Unde să-i dea? Leo Strizu e pe bancă. Cum să-l suspende și pe Leo Strizu? Cine să-i suspende? Ce, sunt procurori? Antrenamentele le face Neubert, care e problema? Nu vii tu Burchel, pleacă de aici! Du-te, cu regulamentele tale!

Care vrea să piardă banii pune antrenor. După fotbal feminin, mă obligi acum cu licența. După ce că suntem varză, praf, venim cu reguli. Du-te la UEFA, unde vezi civilizație. E carnet de Moldova, lasă-l să antreneze!

Pe ei nu-i interesează decât Becali. De șapte ani Croitoru și Poenaru antrenează. Rădoi la națională. Mie îmi place mult de Leo Strizu (n.r râde). Pintlii doar îl ajută la antrenamente. Pintilii stă în lojă. Poate mai inventează Burchel ceva. Inventează reguli care să-mi fie favorabile, nebunule! Dacă Neubert face echipa să joace, să pun pe unul care arată la tablă și echipa nu joacă?”, a declarat Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și