Închide meniul

Gigi Becali: „La cum este jocul acum, suntem campioni”. Condiţia esenţială anunţată de patronul FCSB pentru un nou titlu după 8 ani

Dan Roșu Publicat: 14 februarie 2023, 12:48

Gigi Becali: „La cum este jocul acum, suntem campioni. Condiţia esenţială anunţată de patronul FCSB pentru un nou titlu după 8 ani

Reacţia lui Gigi Becali, după Sepsi - FCSB 1-2

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Hepta

  • Gigi Becali vrea să termine sezonul regulat pe locurile 1-2
  • FCSB e pe locul 5 în Liga 1

Gigi Becali e mulţumit de jocul FCSB, pe care îl consideră unul de campioană. Totuşi, finanţatorul trage un mare semnal de alarmă şi susţine că pentru a avea şanse reale la primul titlu după opt ani de secetă, roş-albaştrii ar trebui să termine sezonul regulat în primele două echipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali se referă la faptul că echipele de pe primele două poziţii din sezonul regulat joacă în ultima etapă a play-off-ului. Astfel, şansele unui duel cu trofeul pe masă ar fi mult mai mari pentru echipa lui Gigi.

Gigi Becali: „La cum este jocul FCSB acum, suntem campioni”

În acest moment, FCSB e pe locul 3 în Liga 1, cu 47 de puncte, la cinci lungimi de liderul Farul Constanţa şi la trei puncte de campioana CFR Cluj. Rapid şi Universitatea Craiova sunt şi ele aproape, cu 45, respectiv 44 de puncte.

Reclamă

„Noi jucăm un fotbal prin care e greu să fim opriţi. Jucăm frumos, avem jucători valoroşi pe care cu greu îi poţi opri să marcheze. La cum este jocul acum, suntem campioni. Şi echipa va creşte. Eram în mare dilemă, am zis asta e situaţia. Trebuia să joace şi Coman şi Tavi.

Ce e important pentru noi este să terminăm sezonul regulat pe 1 sau 2. Este foarte important să depindă de noi programul. Altfel, e foarte greu, că nu ai pe nimeni aliat, e toată lumea împotriva ta. Dacă nu joci în ultima etapă meci direct cu Farul sau CFR, Rapid sau Craiova nu o să fie cu mine niciodată”, a spus Becali.

Reclamă

Gigi Becali, anunţ despre Mihai Pintilii

Pe de altă parte, Becali a anunţat că Mihai Pintilii va asta în lojă la meciuri, în timp ce antrenorul din acte, Leo Strizu, va rămâne pe bancă. Asta pentru a ocoli problemele legate de lipsa licenţei PRO.

„N-are de ce să-i dea (n.r. amendă lui Pintilii). El nu o să mai fie pe bancă. O să stea în lojă. Unde să-i dea? Leo Strizu e pe bancă. Cum să-l suspende și pe Leo Strizu? Cine să-i suspende? Ce, sunt procurori? Antrenamentele le face Neubert, care e problema? Nu vii tu Burchel, pleacă de aici! Du-te, cu regulamentele tale!

Care vrea să piardă banii pune antrenor. După fotbal feminin, mă obligi acum cu licența. După ce că suntem varză, praf, venim cu reguli. Du-te la UEFA, unde vezi civilizație. E carnet de Moldova, lasă-l să antreneze!

Reclamă 4 / 0/3

Pe ei nu-i interesează decât Becali. De șapte ani Croitoru și Poenaru antrenează. Rădoi la națională. Mie îmi place mult de Leo Strizu (n.r râde). Pintlii doar îl ajută la antrenamente. Pintilii stă în lojă. Poate mai inventează Burchel ceva. Inventează reguli care să-mi fie favorabile, nebunule! Dacă Neubert face echipa să joace, să pun pe unul care arată la tablă și echipa nu joacă?”, a declarat Gigi Becali.

Nana Falemi îl critică pe Mihai Pintilii, în scandalul licenţelor

Cu puţin timp în urmă, Nana Falemi îl critica pe Mihai Pintilii, pentru că acesta nu a accesat cursurile care îi pot aduce licenţa Pro. Falemi l-a dat exemplu pe Gică Hagi, care călătorea din Turcia pentru a lua parte la lecţiile de la Federaţie.

„Nu cred că e o problemă cu şcoala. Gică Hagi era la Bursa şi venea la licenţa PRO. E Gică Hagi. Lipsea de la antrenamente şi venea să studieze pentru licenţa Pro.

Ca să îmi iau licenţa UEFA, am făcut cursuri doi ani. Din perspectiva mea, e treaba lui Pintilii ce face, dacă poate să antreneze şi are rezultate, bravo lui. E o treabă generală. Pintilii iese în evidenţă, pentru că Federaţia a ajuns la un moment zero, după care nu mai merge. Până acum, a mers.

Au fost mulţi antrenori care au antrenat cu dispensă în Liga 1, ori aveau licenţă inferioară şi s-au înscris în timp ce antrenau în Liga 1. Dacă nu mă înşel, Contra, Olăroiu au antrenat în Liga 1, care ulterior s-au înscris la licenţă. Dacă Gigi Becali l-a angajat pe Pintilii, mă bucur pentru el. Câştigă o pâine, câştigă un ban, îşi hrăneşte familia, bravo lui!

Din perspectiva Federaţiei şi al suporterului de fotbal, dacă vrem să vedem un fotbal de calitate, nu putem să vedem situaţii de genul ăsta, pe termen lung, fotbalul înseamnă ştiinţă şi îţi trebuie studii pentru asta. Sunt multe lucruri pe care să le înveţi într-o şcoală. Un club are mai multe departamente şi tu trebuie să ştii despre ele”, a spus Falemi, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”