Închide meniul

„Campionatul nu e jucat!” Costel Gâlcă o avertizează pe FCSB înainte de meciul cu Farul. A vorbit și despre revenirea în Liga 1

Alex Ioniță Publicat: 31 martie 2024, 16:58

Reclamă
Campionatul nu e jucat!” Costel Gâlcă o avertizează pe FCSB înainte de meciul cu Farul. A vorbit și despre revenirea în Liga 1

Costel Gâlcă a semnat cu Universitatea Craiova! Revenire de senzaţie în Liga 1

Costel Gâlcă / Hepta

Costel Gâlcă, care i-a adus ultimul titlu lui Gigi Becali, o avertizează pe FCSB înainte de partida cu Farul Constanța. Fostul tehnician al roș-albaștrilor a vorbit deschis despre situația din playoff-ul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se va duela cu Farul lui Gică Hagi duminică, de la ora 21:00. Partida de la Ovidiu va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Costel Gâlcă o avertizează pe FCSB înainte de meciul cu Farul

Înainte de meciul de la Ovidiu, tehnicianul a dezvăluit că FCSB nu este deja campioană, chiar dacă este principala favorită la câștigarea titlului. De asemenea, Costel Gâlcă a dezvăluit că le ține pumnii elevilor lui Elias Charalamobus, pentru a câștiga un nou campionat, după o pauză de 9 ani.

„Nuuu! Campionatul nu este jucat. Dar favorita principală este FCSB. A demonstrat că merită locul 1, are niște puncte avans, are prima opțiune la câștigarea titlului. A făcut meciuri bune, dar se mai poate încurca. Pot apărea sincope, accidente, play-off-ul încă este la început. Să nu se păcălească!

Să dea Dumnezeu să câștige tot ce poate câștiga! Eu am avut acel sezon fantastic, dar a fost alături de echipă, o muncă în echipă, a tuturor de la club.

Reclamă

FCSB are condiții bune, un lot foarte bun, mereu a fost sus, cred că în 2024 va fi campioană. De ce n-a fost campioană din 2015 până acum? Neșansa sau decizii prost luate sau, mai bine zis, nu s-a luat decizia cea mai bună. Dar FCSB a făcut investiții mari, inclusiv în campionatul românesc, au produs bani prin transferuri”, a spus Costel Gâlcă, potrivit gsp.ro.

Fostul tehnician al roș-albaștrilor a vorbit și despre revenirea în Liga 1. În prezent liber de contract, după despărțirea de Radomiak, Gâlcă a spus că va reveni în lumea fotbalului atunci când va primi o ofertă bună.

„În fotbal o să mă întorc când o să fiu abordat, apoi să ajungem la o înțelegere. Îmi doresc să revin, indiferent că va fi afară, în străinătate, sau în România. Nu am ajuns la idei apropiate, de aceea nu m-am întors până acum în România”, a mai declarat fostul antrenor de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Elias Charalambous a rupt tăcerea despre prelungirea contractului cu FCSB

Elias Charalambous a rupt tăcerea despre prelungirea contractului cu FCSB. Antrenorul liderului Ligii 1 a spus că nu este momentul să vorbească acum despre prelungirea contractului.

„Am mai spus-o, singurul lucru pe care îl am în minte acum este să realizez obiectivul pe care îl avem în acest final de sezon. Trebuie să o luăm pas cu pas, avem un meci în deplasare cu Farul acum. În fotbal lucrurile se schimbă foarte des. Nu știi ce se poate întâmpla. Am mai spus de multe ori că sunt foarte fericit aici, dar hai să terminăm sezonul și apoi putem vorbi despre viitorul meu.

Da, cu siguranță. Nu vreau să vorbesc acum de contract, nu e momentul oportun acum să vorbim despre contractul meu sau al unor jucători. Trebuie să terminăm ce am început apoi avem timp să discutăm”, a spus Elias Charalambous pentru sursa citată anterior.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și