Închide meniul

Elias Charalambous a rupt tăcerea despre prelungirea contractului cu FCSB: „Singurul lucru pe care îl am în minte e ăsta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 martie 2024, 10:35

Reclamă
Elias Charalambous a rupt tăcerea despre prelungirea contractului cu FCSB: „Singurul lucru pe care îl am în minte e ăsta!

Elias Charalambous, despre cele 3 modificări de la pauză: "Toate schimbările au fost bune"

Elias Charalambous, în timpul unei conferinţe de presă/ AntenaSport

Elias Charalambous a rupt tăcerea despre prelungirea contractului cu FCSB. Antrenorul liderului Ligii 1 a spus că nu este momentul să vorbească acum despre prelungirea contractului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Charalambous mai are contract cu FCSB până în vară. Dacă va lua titlul, mai mult ca sigur Gigi Becali îi va face o propunere de prelungire a contractului. Charalambous a anunţat că vrea să îşi îndeplinească obiectivul şi după aceea vrea să discute despre contract.

Elias Charalambous a rupt tăcerea despre prelungirea contractului cu FCSB

Am mai spus-o, singurul lucru pe care îl am în minte acum este să realizez obiectivul pe care îl avem în acest final de sezon. Trebuie să o luăm pas cu pas, avem un meci în deplasare cu Farul acum. În fotbal lucrurile se schimbă foarte des. Nu știi ce se poate întâmpla. Am mai spus de multe ori că sunt foarte fericit aici, dar hai să terminăm sezonul și apoi putem vorbi despre viitorul meu.

Da, cu siguranță. Nu vreau să vorbesc acum de contract, nu e momentul oportun acum să vorbim despre contractul meu sau al unor jucători. Trebuie să terminăm ce am început apoi avem timp să discutăm”, a spus Elias Charalambous pentru gsp.ro.

Elias Charlambous a oferit declaraţii şi despre faptul că a ajuns să stea un an pe banca roş-albaştrilor. Acesta a transmis că nu se aştepta să se acomodeze atât de repede la formaţia roş-albastră. Antrenorul cipirot a mai dezvăluit că antrenorul pe care îl urmăreşte est Mikel Arteta, de la Arsenal.

Reclamă

„Mă simt foarte fericit. Toate momentele care au trecut până acum au fost foarte frumoase. Nu m-am așteptat să mă adaptez așa repede la echipă. Am mai spus-o, m-au ajutat foarte mult cei de aici. Mă simt ca acasă, mă bucur de fiecare zi petrecută aici și sunt bucuros că am deja un an la FCSB.

mi place Arteta. De asemenea, Arsenal era echipa cu care țineam când eram mic. Îmi place cum joacă, îmi place filozofia lui. Și Guardiola îmi place, am mai avut un antrenor care a lucrat cu Sarri și am luat multe lucruri de la el. Am 3-4 jucători pe care îi urmăresc, nu vreau să-i copiez, doar să iau câteva idei de la fiecare”, a mai spus Charalambous.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și