Închide meniul

Farul – FCSB 0-1. Adrian Şut, salvatorul roş-albaştrilor în derby! Victorie uriaşă pentru FCSB în lupta pentru titlu

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 martie 2024, 22:52

Farul – FCSB 0-1. Adrian Şut, salvatorul roş-albaştrilor în derby! Victorie uriaşă pentru FCSB în lupta pentru titlu

Farul - FCSB LIVE TEXT. Gol marcat de Adrian Şut

Adrian Şut a marcat din centrarea lui Florinel Coman / Profimediaimages

Meciul Farul – FCSB, scor 0-1, din etapa a 2-a a play-off-ului Ligii 1, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Jucătorii antrenaţi de Elias Charalambous au obţinut o victorie uriaşă în lupta pentru câştigarea titlului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roş-albaştrii au suferit pentru a obţine o nouă victorie în play-off. Adrian Şut a spart „gheaţa” cu o reluare imparabilă la o centrare primită de la Florinel Coman. FCSB s-a distanţat astfel la 7 puncte de Universitatea Craiova, cu care are un „duel de foc” etapa viitoare.

Clasamentul Ligii 1 după primele 2 etape din play-off:

1. FCSB – 38 de puncte
2. Universitatea Craiova – 31 de puncte
3. CFR Cluj – 28 de puncte
4. Rapid – 28 de puncte
5. Farul – 25 de puncte
6. Sepsi – 23 de puncte

Farul Constanţa – FCSB LIVE TEXT

Min. 90+4: Farul – FCSB 0-1! Final de meci.

Reclamă

Min. 90+2: Cartonaş galben şi pentru Florinel Coman. Starul FCSB-ului a fost avertizat pentru că a protestat la o decizie a arbitrului.

Min. 82: Farul – FCSB 0-1! GOOOLLL Adrian Şut. Mijlocaşul roş-albaştrilor a înscris din cornerul executat de Florinel Coman.

Min. 81: Şansă de gol pentru Miculescu. Şutul lui, deviat, a trecut peste transversală.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 80: Intervenţie dură a lui Vlad Chiricheş, care a pus talpa pe piciorul unui adversar. Fundaşul central a văzut cartonaş galben, dar risca să fie trimis la cabine.

Min. 74: Cartonaş galben şi pentru Risto Radunovic! Octavian Popescu a fost avertizat că primeşte al doilea galben şi că va fi eliminat.

Min. 71: Florinel Coman a marcat, dar golul nu a fost validat. „Centralul” apucase să fluiere pentru o simulare a lui Octavian Popescu. I-a acordat cartonaş galben lui Tavi Popescu, dar şi lui Şut, care a protestat!

Min. 68: Ocazie uriaşă pentru Farul! Grigoryan i-a centrat perfect lui Louis Munteanu, care a reluat din centrul careului. Târnovanu a reuşit să respingă lovitura de cap a celui mai în formă jucător al lui Gică Hagi.

Min. 63: Florinel Coman a executat o lovitură liberă, dar nu i-a dat emoţii portarului advers. „Mbappe” a acuzat dureri la inghinali!

Min. 62: Octavian Popescu a primit o pasă perfectă pe culoar, a intrat în careu şi a şutat violent. Mingea a fost scoasă cu piciorul de portarul gazdelor.

Min. 56: Uluitor! Ngezana a reintrat accidentat pe teren şi aşteaptă să fie schimbat. A fost aproape însă de un autogol. Târnovanu a avut o paradă magnifică şi a scos mingea de pe linia porţii. În cele din urmă, Ngezana s-a prăbuşit pe teren şi a fost schimbat.

Reclamă

Min. 54: Probleme în apărarea FCSB-ului! Ngezana a suferit o accidentare şi a cerut schimbare. În locul lui intră Dawa!

Min. 51: Şansă de gol pentru Farul! Cristi Ganea putea înscrie în poarta fostei sale echipe.

Min. 46: S-a reluat derby-ul Farul – FCSB.

Min. 46: O nouă schimbare la FCSB! Vali Creţu nu s-a mai întors de la cabine. În locul lui a intrat Nana Antwi.

Min. 45: Pauză la Ovidiu, în derby-ul etapei din Liga 1.

Min. 41: Ocazii uriaşe ale liderului din Liga 1. Băluţă a încercat o execuţie pretenţioasă, cu exteriorul, dar Buzbuchi a fost la post. La aceeaşi fază, Octavian Popescu a încercat o „foarfecă”.

Min. 28: Eduard Radaslavescu a fost schimbat şi a părăsit terenul cu ochii în lacrimi. În locul lui a intrat Octavian Popescu.

Min. 17: Ocazie şi pentru FCSB. Ngezana a fost aproape să deschidă scorul, dar lovitura lui de cap nu a fost cadrată!

Min. 3: Dublă paradă a lui Târnovanu! Ocazii rarisime a echipei lui Gică Hagi. Portarul FCSB-ului a scos şuturile din interiorul careului a lui Cojocaru şi Grameni!

Min. 7: Eduard Radaslavescu a fost surprins în timp ce înjura un fan al Farului.

Min. 1: A început derby-ul de la Ovidiu!

Echipele de start: 

Farul: Buzbuchi – Mihai Popescu, Larie, Gustavo Henrique, Dussaut – Ganea, Queiros, Grameni – Deaconu, Munteanu, Cojocaru.

Rezerve: Mușat, Boli, Kiki, Dănuleasa, Grosu, Nedelcu, Casap, Budescu, N. Popescu, Stoian, Rivaldinho, Grigoryan.

Antrenor: Gică Hagi.

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru – Radaslavescu, Băluță, Coman.

Rezerve: Udrea, Vlad, Dawa, Haruț, Oct. Popescu, Miculescu, Pandele, Antwi, M. Toma, Alhassan, D. Popa.

Antrenor: Elias Charalambous.

Elias Charalambous a avut doar cuvinte uriaşe pentru Gică Hagi, înainte de Farul – FCSB. Antrenorul cipriot a declarat că „Regele” este un tehnician de talie mondială şi unul dintre cele mai mari nume din istoria fotbalului românesc.

Este un meci în deplasare, cu o echipă foarte bună și un antrenor de talie mondială, unul dintre cele mai mari nume din istoria fotbalului românesc.

Pauzele pentru echipele naționale sunt pentru toate echipele și suntem norocoși să avem jucători în echipa națională. În ciuda acestor absențe, trebuie să ne concentrăm pe câștigarea meciurilor și să ne asigurăm că rămânem la nivelul maxim în fiecare confruntare.

Vrem ca adversarele să piardă puncte, dar dacă ei pierd puncte și noi nu facem ce trebuie să facem, nu merită. Voi repeta că trebuie să ne câștigăm meciurile”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă.

De cealaltă parte, Gică Hagi a spus că echipa sa trebuie să facă un meci perfect ca să poată câştiga în faţa liderului.

Preocuparea mea cea mai mare e să strângem rândurile, pentru că am avut foarte mulţi jucători plecaţi la lot. Un meci greu, acasă, este un playoff aşa cum a fost şi prima etapă. Toate echipele sunt bune, noi trebuie să facem un meci complet. Mesajul e să fim noi şi să încercăm să facem fotbalul nostru. Singurul scop pe care îl ai e să câştigi meciul şi să marchezi. Cred că o să facem un meci foarte bun şi să ne aducă victoria, să ne dea speranţe pentru viitor.

Pentru noi doar cele 3 puncte contează şi trebuie să facem orice pentru victorie. În meciul cu Rapid, Farul a făcut un meci complet, atât defensiv şi ofensiv. Am jucat fotbalul nostru. Am arătat foarte bine pe ambele faze. Întâlnim echipa care este pe primul loc, cu jucători de calitate. Ca să îşi doreşti mai mult de locul 3 trebuie să câştigi meciul de mâine ca să ne gândim la mai multe după aceea. Vrem victoria. Contra FCSB-ului trebuie să faci un meci mare. În zona lui Florinel trebuie să fie jucători de calitate, cine va fi acolo trebuie să fie foarte bun„, a spus Gică Hagi, înainte de Farul – FCSB.

Farul Constanţa – FCSB – echipele probabile

Farul Constanța: Buzbuchi – Boli, M. Popescu, Larie, Kiki – Vână, Queiros, Grameni – Ronaldo Deaconu, L. Munteanu, Rivaldinho

Rezerve: Mușat, Dănuleasă, Gustavo, Cr. Ganea, Sîrbu, Dussaut, Nedelcu, Casap, Budescu, Benchaid, Grigoryan, Doicaru

Antrenor: Gheorghe Hagi

FCSB: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru, Șut – Băluță, Olaru, Coman – Oct. Popescu

Rezerve: A. Vlad, Mihai Udrea, Panțîru, Miculescu, Pandele, Antwi, Chiricheș, Alhassan, Radaslavescu

Antrenor: Elias Charalambous

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 aprilie, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist Vezi toate știrile
Citește și