Închide meniul

Mihai Stoica a anunţat ce se va întâmpla cu Risto Radunovic, după ce fundaşul de la FCSB s-a accidentat

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 septembrie 2022, 18:48

Mihai Stoica a anunţat ce se va întâmpla cu Risto Radunovic, după ce fundaşul de la FCSB s-a accidentat

Mihai Stoica a anunțat o răsturnare de situație la FCSB

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Mihai Stoica a anunţat ce se va întâmpla cu Risto Radunovic, după ce jucătorul lui FCSB s-a accidentat. Managerul roş-albaştrilor a dezvăluit că fundaşul ar putea merge la Belgrad, pentru a se trata la celebrul vraci, Marijana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Risto Rdaunovic s-a accidentat în partida naţionalei Muntenegrului, cu Finlanda, din Liga Naţiunilor. Fundaşul a fost diagnosticat cu leziune musculară, fapt ce l-ar putea ţine departe de teren timp de o lună.

Mihai Stoica a anunţat ce se va întâmpla cu Risto Radunovic, după ce fundaşul lui FCSB s-a accidentat

Mihai Stoica a declarat că se va lua o hotărâre în privinţa lui Risto Radunovic în următoarele zile. Fundaşul ar putea apela din nou la remediile miraculoase ale vraciului Marijana, şi astfel şi-ar putea reduce perioada de „stat pe bară”.

„Radunovic are o leziune pe adductori, leziune care ar trebui să îl ţină departe de teren 3-4 săptămâni. Să vedem, vom decide împreună cu el dacă va merge la Belgrad şi, în loc să stea 3-4 săptămâni, poate să stea 3-4 zile.

Vom discuta cu Risto, normal, Radunovic a mai fost la Marijana. Cred că va merge acum, mâine sau poimâine”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Reclamă

Vraciul Marijana l-a tratat în acest sezon pe Florinel Coman, după ce mijlocaşul lui FCSB s-a accidentat în debutul sezonului. „Mbappe de România” a revenit în mod miraculos, în cele din urmă fiind convocat şi la echipa naţională de către Edi Iordănescu.

Mihai Stoica, pregătit de o “avalanșă” de critici la adresa FCSB-ului

Mihai Stoica este pregătit de o “avalanșă” de critici la adresa FCSB-ului. Managerul general al vicecampioanei a dezvăluit că se așteaptă ca roș-albaștrii să primească multe “săgeți” din cauza strategiei lui Gigi Becali.

Patronul FCSB a anunțat că accentul va fi pus pe meciurile din Liga 1, în timp ce partidele din grupele Conference League vor fi sacrificate.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa lui Nicolae Dică a ajuns pe locul 14 în campionat, cu o singură victorie obținută după primele 11 etape, iar Becali a tras un semnal de alarmă.

Mihai Stoica este convins că noua abordare a vicecampioanei va stârni un val uriaș de critici în jurul echipei. În plus, MM a dezvăluit numele unui jucător care, cel mai probabil, va evolua în meciurile din Conference League.

“Ne liniștim și noi, începe campionatul, încep cupele europene. O să sară toată lumea că noi la Silkeborg nu vom juca cu prima echipă și de ce joacă Pantea”, a spus Mihai Stoica, pentru Orangesport.

Mihai Stoica, anunţ clar despre transferul lui Baba Alhassan la FCSB

Mihai Stoica a făcut un anunţ clar despre transferul lui Baba Alhassan la FCSB. Cotat la 250.000 de euro, mijlocaşul de 22 de ani a avut prestaţii excelente la revelaţia FC Hermannstadt.

„A zis clar Gigi că nici nu ştie despre cine e vorba. Chiar m-a întrebat, că toată lumea zice asta, este o invenţie. Nu este dorit Baba Alhassan de FCSB. Dacă probabil cineva are chef să ia bani pe Baba Alhassan, e normal să arunce pe piaţă chestia asta că-l vrea Gigi că atunci poate îl vrea Craiova, CFR-ul, cine plăteşte, că în rest nu ştiu cine plăteşte în România sume pentru transferul unui jucător.

Nu se pune problema, noi avem un sistem clar. Nu-i un jucător rău, are trei duble, ştim foarte bine cine este. L-am urmărit şi anul trecut în Liga 2, juca chiar puţin mai în spate, nu juca aşa avansat. E un jucător interesant, face în ianuarie 23 de ani, dar noi avem acolo… ce să facem? Să dăm bani pe Baba Alhassan ca să stea Olaru sau Edjouma pe bancă? Edjouma mai greu, că Edjouma e puţin mai închizător decât Baba Alhassan. Nu ne interesează.

Eu nu am adus niciodată un jucător străin toată viaţa mea aici înafară de unul, doi pe care îi cunoşteam personal. Nu am vrut să-mi asum responsabilitatea. Asta-i meseria mea. De ce să aduc eu străini pe care nu-i cunosc, că a jucat atât, că a făcut, a dres, ce să fac? Si dacă nu joacă la Gigi, ce să fac după aia? Îmi rămâne şi problema că Gigi îl dă afară şi atunci ce-mi trebuie mie probleme?”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și