Închide meniul

Când revine Vlad Chiricheş la FCSB! Mihai Stoica a anunţat la ce derby ar putea fi fundaşul pe teren

Viviana Moraru Publicat: 19 octombrie 2023, 18:54

Reclamă
Când revine Vlad Chiricheş la FCSB! Mihai Stoica a anunţat la ce derby ar putea fi fundaşul pe teren

Când revine Vlad Chiricheş pe teren la FCSB

Vlad Chiricheș, în tricoul celor de la FCSB / Profimediaimages

S-a aflat când revine Vlad Chiricheş pe teren la FCSB. Mihai Stoica a făcut anunţul şi a dezvăluit că fundaşul central ar putea fi pe teren la derby-ul cu rivalii de la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheş s-a accidentat în duelul cu UTA, duel pierdut de FCSB cu scorul de 1-2. De atunci, fundaşul a fost înlocuit în primul 11 al roş-albaştrilor de către Siyanbonga Ngezana.

Când revine Vlad Chiricheş la FCSB

Mihai Stoica a oferit ultimele detalii despre starea lui Vlad Chiricheş. Managerul general de la FCSB a dezvăluit că fundaşul a început să se antreneze de aproape o săptămână.

MM susţine că Chiricheş mai are nevoie de antrenament separat încă o săptămână, urmând ca ulterior să revină alături de ceilalţi jucători ai roş-albaştrilor. De asemenea, Mihai Stoica a mai eclarat că stopperul ar putea fi apt pentru derby-ul cu Rapid, programat pe 3 noiembrie.

„Chiricheş face de aproape o săptămână antrenament pe teren, în mod normal ar trebui să mai facă separat încă o săptămână. După aceea să intre cu echipa. Cu Rapid e acolo. (n.r. – ar putea reveni la meciul cu Rapid)”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă

Până la derby-ul cu Rapid, FCSB mai are de disputat trei meciuri, cu Voluntari, Petrolul şi cu Oţelul, în Cupa României. Duelul de „foc” cu giuleştenii va avea loc duminică, 5 noiembrie, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Dezvăluiri tulburătoare despre Vlad Chiricheş

Au apărut dezvăluiri tulburătoare despre Vlad Chiricheş. Mihai Stoica a anunţat că fundaşul în vârstă de 33 de ani, care nu mai scapă de probleme. Căpitanul naţionalei României are din ce în ce mai multe bătăi de cap după revenirea la FCSB.

Vlad Chiricheş a fost operat şi de un medic stomatolog. I-au fost îndepărtaţi mai mulţi dinţi.

Reclamă 4 / 0/3

„Chiricheş şi-a schimbat fizionomia din cauza faptului că nu a muşcat bine, treaba asta putea să ducă la multe accidentări. Acum s-a operat şi are dinţii îndepărtaţi şi sperăm ca aceasta este să fie cauza. A dat peste o doamna doctor, are strungăreaţă acum şi vorbeşte sâsâit, am încredere ca asta e problema.

E importantă treaba asta cu dinţii. Copilul meu e adult şi se va opera, îi se taie ambele maxilare, acolo are probleme, pot să fie repercursiuni foarte mari. N-am întâlnit să duca viaţă pe care o duce Chiricheş şi să încerce orice află că poate să îl ajute. Şi Chipciu e la fel„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat Vezi toate știrile
Citește și