Închide meniul

Când va semna cu Dinamo jucătorul crescut la Barcelona! Anunțul de ultim moment al șefilor „câinilor”: „Am făcut un efort!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 februarie 2024, 12:47

Când va semna cu Dinamo jucătorul crescut la Barcelona! Anunțul de ultim moment al șefilor câinilor”: Am făcut un efort!”

Când va semna cu Dinamo jucătorul crescut la Barcelona

Edgar Ie, în duelul cu Kylian Mbappe/ Profimedia

Andrei Nicolescu a dezvăluit când va semna cu Dinamo jucătorul crescut la Barcelona. Administratorul special al „câinilor” a dezvăluit că Edgar Ie se va alătura lotului condus de Zeljko Kopic la finalul săptămânii. Acesta a mai mărturisit că s-a făcut un efort considerabil pentru a-l convinge pe fundaș să vină în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edgar Ie e gata să semneze cu Dinamo. Fundașul are un CV extrem de interesant, având un trofeu în palmares alături de Barcelona. De asemenea, fundașul a evoluat chiar și la Cupa Africii, ediție recent încheiată, pentru naționala din Guineea-Bissau.

Când va semna cu Dinamo jucătorul crescut la Barcelona

Andrei Nicolescu a dezvăluit că au fost puse la punct toate detaliile în privința transferului lui Edgar Ie. Acesta urmează să ajungă la București vineri și se va alătura lotului „câinilor”, urmând ca Zeljko Kopic să decidă dacă se va baza pe serviciile lui în următorul meci de campionat, cu Oțelul.

Administratorul special al „câinilor” a dezvăluit că Edgar Ie a fost greu de convins să semneze cu Dinamo, însă „câinii” au insistat pentru transferul său, în încercarea de a scăpa de retrogradare.

În principiu ne-am înțeles. Îl așteptăm la București. Probabil vineri va fi totul OK. Antrenorul decide dacă va putea juca în meciul cu Oțelul. Dacă vineri vom semna, actele se pot rezolva repede.

Reclamă

Dar după aceea e decizia antrenorului. A fost greu de adus, da. E un efort pe care-l facem pentru a fi cât mai competitivi. Încercăm să creștem nivelul jocului nostru prin aceste transferuri. E ultimul transfer al nostru din iarnă”, a declarat Andrei Nicolescu, conform gsp.ro.

Edgar Ie va semna cu Dinamo din postura de jucător liber de contract, după ce în această iarnă s-a despărțit de Istanbul Bașakșehir. De-a lungul carierei, fundașul central a evoluat la formații precum Nantes, Lille, Trabzonspor sau Feyenoord, având o prezență și în națioanal Portugaliei, până să aleagă să reprezinte naționala din Guineea-Bissau.

Conducătorii de la Dinamo s-au dezlănţuit după victoria cu Farul

Conducătorii de la Dinamo s-au dezlănţuit după victoria cu Farul. Andrei Nicolescu a spus că Dinamo va aborda fiecare meci la victorie şi va umple stadioanele şi în deplasare.

Reclamă 4 / 0/3

Administratorul special de la Dinamo spune că preferă să fie cât mai multe echipe implicate în lupta pentru evitarea retrogradării pentru ca meciurile să se desfăşoare doar pe teren.

”Sincer, eu mă bucur că Botoșani e în luptă și și-a câștigat din meciuri. Mie nu mi-ar fi plăcut ca Botoșani să rămână în urmă și cumva să fie demoralizată, mai ales după anunțul domnului Iftime. Cu cât sunt mai multe echipe implicate în această luptă, cu atât sunt mai multe șanse ca lupta să fie corectă.

Sunt toate meciuri grele, dar cred că contează mai puțin în aceste cinci etape dacă jucăm cu echipe de sus sau de jos. Trebuie să fim pregătiți și să abordăm fiecare partidă la victorie. Eu cred că și în deplasare vom umple stadioane în acest play-out, dacă ne lasă gazdele noastre”, a spus Andrei Nicolescu la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și