Închide meniul

Conducătorii de la Dinamo s-au dezlănţuit după victoria cu Farul: „Vrem să câştigăm toate meciurile!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 februarie 2024, 18:24

Conducătorii de la Dinamo s-au dezlănţuit după victoria cu Farul: „Vrem să câştigăm toate meciurile!

Conducătorii de la Dinamo s-au dezlănţuit după victoria cu Farul

Andrei Nicolescu, în timpul unei conferințe de presă / Antena Sport

Conducătorii de la Dinamo s-au dezlănţuit după victoria cu Farul. Andrei Nicolescu a spus că Dinamo va aborda fiecare meci la victorie şi va umple stadianele şi în deplasare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Administratorul special de la Dinamo spune că preferă să fie cât mai multe echipe implicate în lupta pentru evitarea retrogradării pentru ca meciurile să se desfăşoare doar pe teren.

Conducătorii de la Dinamo s-au dezlănţuit după victoria cu Farul

”Sincer, eu mă bucur că Botoșani e în luptă și și-a câștigat din meciuri. Mie nu mi-ar fi plăcut ca Botoșani să rămână în urmă și cumva să fie demoralizată, mai ales după anunțul domnului Iftime. Cu cât sunt mai multe echipe implicate în această luptă, cu atât sunt mai multe șanse ca lupta să fie corectă.

Sunt toate meciuri grele, dar cred că contează mai puțin în aceste cinci etape dacă jucăm cu echipe de sus sau de jos. Trebuie să fim pregătiți și să abordăm fiecare partidă la victorie. Eu cred că și în deplasare vom umple stadioane în acest play-out, dacă ne lasă gazdele noastre”, a spus Andrei Nicolescu la digisport.ro.

Discursul lui Zeljko Kopic, după Farul – Dinamo 0-2

Discursul lui Zeljko Kopic, după Farul – Dinamo  0-2. Antrenorul dinamoviştilor a spus că victoria este a jucătorilor, dar şi a suporterilor.

Reclamă

Zeljko Kopic e de părere că Dinamo mai are mult până să ajungă să se salveze de la retrogradare. Chiar dacă a câştigat, Dinamo a rămas ultima în Liga 1, la egalitate de puncte cu FC Botoşani.

„Victoria e meritată de jucători, dar și de suporteri, care ne-au dat energie. Sunt mândru de jucători și de suporteri. Am jucat foarte bine tactic, în meciurile precedente am avut câteva minute bune, dar astăzi am demonstrat că am fost mai buni. Am putut vedea multe lucruri bune în jocul lui Dinamo.

Pot să înțeleg că unii jucători nu sunt la cel mai bun nivel, dar mă aștept să joace din ce în ce mai bine. Nu e despre bonusuri, cât e despre mândrie. Am spus-o de multe ori, este un club special Dinamo și merită mai multă energie.

Reclamă 4 / 0/3

A fost o perioadă destul de grea și, deocamdată, nu am câștigat nimic. Știam că vin la Dinamo și am încercat să ajut cât pot de mult„, a spus Zeljko Kopic.

Căpitanul lui Dinamo, euforic după ce au răpus-o pe Farul

Căpitanul lui Dinamo a oferit prima reacţii, după ce a răpus-o pe Farul. Răzvan Patriche s-a declarat extrem de bucuros de prima victorie înregistrată în 2024, dezvăluind şi care au fost „armele” cu care i-au învins pe campioni.

„Am arătat ca o echipă, am fost uniţi, am luptat pentru fiecare minge şi s-a văzut rezultatul la final. Ne bucurăm, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, nu am rezolvat nimic deocamdată. Dar dacă rămânem la fel de uniţi, ne vom îndeplini obiectivul.

I-am surprins cu atitudine, agresivitate, un grup unit, cu toţii tragem pentru aceeaşi căruţă, ca să spun aşa. Noi vom lupta până la sfârşit, în fiecare meci, dacă vom juca aşa, vom rămâne în Liga 1.

Le mulţumim fanilor, mereu sunt alături de noi. Ne bucurăm enorm pentru această victorie, sper să fie un nou început.

Sunt fericiţi şi colegii, am uitat să ne mai bucurăm, în seara asta ne vom bucura şi de mâine începem din nou munca. Nu suntem noi cu Botoşani, încercăm să le prindem pe celelalte şi când se vor înjumătăţi punctele să avem o şansă reală”, a declarat Răzvan Patriche.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia Vezi toate știrile
Citește și