Închide meniul

Căpitanul Farului, prima reacţie după umilinţa cu Poli Iaşi: „Şi eu mă critic!”. Se teme şi de returul cu Urartu

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iulie 2023, 21:15

Reclamă
Căpitanul Farului, prima reacţie după umilinţa cu Poli Iaşi: „Şi eu mă critic!. Se teme şi de returul cu Urartu

Căpitanul Farului, prima reacţie după umilinţa cu Poli Iaşi

Andrei Artean, la începutul meciului de la Ovidiu / Hepta

Căpitanul Farului lui Gică Hagi a avut prima reacţie după umilinţa cu Poli Iaşi. Campioana României a fost învinsă de nou-promovată, scor 1-3, în etapa a 3-a a Ligii 1. Andrei Artean le-a recunoscut superioritatea adversarilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zece victorii la rând acasă avea Farul, în Liga 1, până să primească vizita moldovenilor antrenaţi de Leo Grozavu. Farul cedase ultima oară la Ovidiu în luna ianuarie. CFR Cluj se impunea atunci la scor de neprezentare.

Căpitanul Farului, prima reacţie după umilinţa cu Poli Iaşi

Gică Hagi a schimbat toţi titularii faţă de meciul cu Urartu. Constănţenii au suferit şi nu au avut nicio şansă cu nou-promovata.

Concluziile mele sunt că Iaşul a meritat victoria, au fost mai buni ca noi. Ştiam că sunt foarte agresivi, au jucat un fotbal foarte bun şi îi felicit pe această cale.

Suntem conştienţi (n.r. că sunt campionii României), pot spune că acest lucru este şi o presiune pe noi, trebuie să demonstrăm din nou că suntem foarte buni. Trebuia să avem total altă faţă, mai ales acasă. A fost un fotbal foarte slab făcut de noi, fără ocazii, fără nimic. Au fost mai buni ca noi.

Reclamă

Încă nu am apucat să discutăm despre meci, cu siguranţă o să o facem mâine mai bine. Acum, la cald, e uşor de criticat. Şi eu mă critic pe mine personal, am făcut un meci foarte slab şi eu.

Am luat multe goluri, am luat şi în cupele europene. Astăzi 3 goluri, trebuie să remediem lucrul asta.

Cu Urartu va fi foarte greu. Am câştigat o repriză, le-am luat şi lor pulsul. E o campioană, cu siguranţă ne va aştepta un meci greu. Vor să întoarcă scorul, ne va fi dificil. Sperăm să ne întoarcem de acolo câştigări„, a declarat Artean pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru jucătorii lui Gică Hagi urmează returul cu Urartu, din preliminariile UEFA Conference League. În meciul de la mijlocul săptămânii, Farul a fost condusă cu 1-0 şi 2-1 de armeni, dar a revenit spectaculos. Larie a marcat golul victoriei (3-2) în al cincilea minut de prelungiri.

În următorul meci din campionat, constănţenii au deplasare cu Petrolul. Poli Iaşi a obţinut primele puncte după promovare şi va juca, în etapa viitoare, pe terenul celor de la UTA Arad.

Campioana Farul, învinsă acasă de Poli Iaşi

La Ovidiu, Hagi a început partida cu Poli Iaşi utilizând o formulă de echipă fără mulţi dintre titularii obişnuiţi, şi oaspeţii au profitat. Ieşenii şi-au anunţat intenţiile ofensive încă din startul meciului, la ocazia lui Alin Roman, din minutul 8. În minutul 11 brazilianul Luis Phelipe a deschis scorul cu un şut din marginea careului. În minutul 37 oaspeţii s-au desprins la 2-0, după ce Vojtus a reluat cu o lovitură de cap centrarea lui Martac. Vojtus a trimis în bară în minutul 42. Farul a reuşit să înscrie în minutul 44, prin Enes Sali. Iniţial, golul lui Sali a fost anulat de arbitrul Rareş Vidican, însă, după consultarea VAR, reuşita constănţeanului a fost validată. şi la pauză s-a intrat Farul – Poli Iaşi 1-2.

În minutul 51, însă, Poli Iaşi a făcut 3-1 după o centrare a lui Jatoba, reluată în plasă, din faţa porţii, de către Luis Phelipe, care a reuşit dubla. Ieşenii au dominat, în continuare, partida. Buzbuchi a avut două intervenţii excelente pe final de meci, dar nu s-a mai înscris şi echipa lui Leo Grozavu a obţinut primele puncte din acest sezon. Cu 3 puncte, Poli Iaşi este pe locul 9, în timp ce Farul, cu 6 puncte, se află pe poziţia a treia.

FARUL: Buzbuchi – D. Sîrbu (M. Popescu 46), K. Boli, Diogo Queiros (Andronache 62), Vianna – Artean, N. Popescu (Grameni 46), Vînă – Mateus Criciuma (Benchaib 67), Carnat, Sali (V. Dumitrache 46). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

POLI IAŞI: Ailenei – Martac, Tincu, Katanec, Stefanovici – Jatoba (C. Itu 90+2), A. Roman, Marchioni (Vaşvari 74), Luis Phelipe (A. Dumitru 61) – A. Gheorghiţă (Harrison 46), Vojtus (A. Ciobanu 61). ANTRENOR: Leo Grozavu

Cartonaşe galbene: Vianna 58 / Stefanovic 42, Leo Grozavu 64

Reclamă

Arbitri: Rareş Vidican – Sebastian Gheorghe, Florian Vişan – Cătălin Busi

Arbitri VAR: Adrian Cojocaru – Vladimir Urzică

Observator: Cristian Nica

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și