Închide meniul

Care a fost motivul pentru care Adi Mutu a decis să plece de la Rapid, în afară de salariu

Alex Ioniță Publicat: 8 iulie 2023, 18:35

Reclamă
Care a fost motivul pentru care Adi Mutu a decis să plece de la Rapid, în afară de salariu

Care a fost motivul pentru care Adi Mutu a decis să plece de la Rapid

Adrian Mutu / Profimedia

Care a fost motivul pentru care Adi Mutu a decis să plece de la Rapid. Salariul nu a fost singurul lucru care a dus la plecarea „Briliantului” din Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu s-a înțeles cu echipa azeră Neftci Baku, care a fost antrenată de Laurențiu Reghecampf. Tehnicianul ar urma să se deplaseze în Rusia, acolo unde echipa din Azerbaidjan se află în cantonament, pentru a semna contractul.

Care a fost motivul pentru care Adi Mutu a decis să plece de la Rapid. „Briliantul” nu a avut încredere în echpă

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, Adrian Mutu nu a fost de acord cu obiectivele impuse de conducere. Oficialii celor de la Rapid vor ca în sezonul viitor echipa să lupte pentru titlu și să termine în primele trei echipe. Totuși, „Briliantul” nu a considerat că lotul Rapidului ar fi fost capabil de a realiza aceste obiective.

Totuși, Mutu nu va avea o misiune ușoară nici în Azerbaidjan. Campionatul țării din Caucaz este dominat de cei de la Qarabag, echipă pe care oficialii lui Neftci Baku vor să o depășească, în viitorul apropiat.

În sezonul trecut, cu Laurențiu Reghecampf pe bancă, Neftci Baku a încheiat campionatul pe poziția a 3-a și a pierdut finala cupei împotriva celor de la Gabala. Totuși, chiar dacă echipa a terminat sezonul pe podium, oficialii azeri au decis să îl înceteze colaborarea cu „Reghe”, pentru că rezultatele acestuia au fost slabe.

Reclamă

Florin Prunea, atac devastator la adresa lui Adrian Mutu

Florin Prunea, atac devastator la adresa lui Adrian Mutu. Fostul portar al echipei naționale nu înțelege decizia „Briliantului” de a pleca de la Rapid. Fostul portar l-a criticat pe Adrian Mutu, pentru că a ales să plece de la Rapid. Florin Prunea este de părere că mutarea tehnicianului în Azerbaidjan este una jenantă, pentru că acesta ar avea destul timp să câștige și bani.

„Pentru Mutu, Rapidul devenise o corvoadă. Când iei șapte de la Sparta Praga, când iei șapte de la Farul… Îl vedeam cum se duce la stadion, îl vedeam cu capul în pământ în fața suporterilor.

A venit această oportunitate, care, din punctul meu de vedere, este un pas înapoi pentru Mutu. Dacă nu ar fi câștigat meciul cu FCSB, Mutu nu era păstrat.

Reclamă 4 / 0/3

Să lași Rapid București pentru Neftci Baku… Cu toată stima, mi se pare hilar, jenant. Ai timp să câștigi și bani. Eu zic că el trebuia să-și ducă la capăt contractul, mai ales că oamenii ăștia i-au prelungit contractul cu doi ani.

De acum, cine va vrea să-l angajeze pe Adi Mutu, se va gândi de trei ori. Pare un băiat tânăr disperat după bani. El a început prost cariera asta de antrenor. De la Rapid pleacă pe ușa din spate”, a spus Prunea, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și