Închide meniul

Care este starea lui Siyabonga Ngezana, după ce a suferit o comoţie la meciul cu Poli Iaşi şi a ajuns de urgenţă la spital!

Bogdan Stănescu Publicat: 20 decembrie 2023, 11:22

Reclamă
Care este starea lui Siyabonga Ngezana, după ce a suferit o comoţie la meciul cu Poli Iaşi şi a ajuns de urgenţă la spital!

Care este starea lui Siyabonga Ngezana, după ce a suferit o comoţie la meciul cu Poli Iaşi

Siyabonga Ngezana / Profimedia Images

Siyabonga Ngezana a fost transportat de urgenţă la spital după ce a suferit o comoţie în meciul cu Poli Iaşi. În minutul 41 al meciului, Ngezana a fost înlocuit cu Denis Haruţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din fericire, cele mai noi informaţii despre starea lui Ngezana sunt că fundaşul este în regulă din punct de vedere medical.

Care este starea lui Siyabonga Ngezana, după ce a suferit o comoţie la meciul cu Poli Iaşi şi a ajuns de urgenţă la spital!

Siyabonga Ngezana a fost externat din spital, iar testele medicale au arătat că nu are nicio problemă.

“Ngezana este ok. A fost aseară la spital, i-au făcut testele la Iași, a ieșit și este foarte ok, nu e nici o problemă. Orice lovitură în zona aceea e periculoasă”, a anunţat fanatik.ro.

FCSB primeşte, astfel, o nouă veste bună. Fundaşul sud-african nu va lipsi de pe teren atunci când campionatul se va relua. Următorul meci din campionat pe care îl vor susţine „roş-albaştrii” este împotriva celor de la UTA Arad, pe 22 ianuarie.

Reclamă

„FCSB e campioană”! Marius Şumudică e de părere că „roş-albaştrii” nu mai pot pierde titlul în play-off!

Marius Şumudică a prevăzut ce s-ar putea întâmpla în play-off şi susţine că FCSB este, în mare parte, viitoarea campioană a României.

FCSB a ajuns, momentan, la 11 puncte de CFR Cluj, în urma victoriei cu Poli Iaşi din deplasare. Pentru echipa antrenată de Andrea Mandorlini urmează derby-ul Clujului, cu U, un duel foarte dificil pentru formaţia patronată de Neluţu Varga.

“Egalul nu te ajută cu nimic în momentul de față. Echipele care plâng după puncte plâng degeaba. În momentul în care faci egal, dacă se rotunjește, nu te ajută cu nimic. Victoria te ajută, drept dovadă Sepsi: 3 victorii și a urcat pe locul 5. Unde era Sepsi?

Reclamă 4 / 0/3

În momentul în care faci egal, dacă se și rotunjește, nu te ajută cu nimic. (…) E foarte greu să mergi șnur în play-off și să câștigi campionatul. În momentul în care FCSB are 6 puncte, deci cu 12, sunt campioni.

„Este foarte greu ca oricare echipă să o depășească pe FCSB”

Sunt campioni la nivelul care este la momentul actual. Este foarte greu ca oricare echipă să o depășească pe FCSB. Să piardă FCSB 7 puncte și celelalte să meargă ca un ceas. Celelalte echipe se anulează între ele. Este foarte greu matematic să mai pierzi titlul. Eu m-am lovit de asta timp de doi ani la rând la Astra.

Mie mi-a trebuit 8 etape la rând să câștig play-off-ul. Punctul nu te ajută cu nimic, este un eșec. Uite, drept dovadă, Sepsi. Sistemul acesta play-off, play-out…

Punctele din sezonul regulat sunt extrem de importante. Poți să faci egaluri câte vrei, nu te ajută cu nimic pentru că se înjumătățesc punctele. Acum victoria înseamnă 3 puncte; uite ce înseamnă 9 puncte pentru Sepsi și uite ce înseamnă eșecul pentru ceilalți”, a declarat Marius Șumudică pentru sursa citată.

FCSB, victorie clară cu Poli Iaşi

FCSB a învins, în deplasare, scor 3-1, formaţia Poli Iaşi, într-un meci al etapei a 21-a din Liga 1. Alexandru Băluţă a deschis scorul la Iaşi, pentru oaspeţi, în minutul 16, şi tot el a ratat două minute mai târziu majorarea diferenţei.

Gazdele au egalat în minutul 26, printr-un şut superb expediat de Robert Ion. În minutul 29 Samayoa l-a faultat în careu pe Florinel Coman şi arbitrul Iulian Călin a dictat penalti după consultarea VAR. Coman a transformat în minutul 31 şi FCSB a trecut, din nou, la conducere. Fundaşul sud-african Ngezana s-a accidentat după o ciocnire cu Sergiu Buş şi a fost înlocuit în minutul 41, fiind dus direct la spital.

Florinel Coman a trimis periculos, pe lângă poartă, în minutul 54, apoi zece minute mai târziu a ratat şi Alexandru Băluţă. Bucureştenii au mai primit un penalti, în minutul 83, după ce Samayoa l-a faultat în careu pe Olaru, iar Florinel Coman a înscris, stabilind scorul final, 3-1 pentru FCSB.

Reclamă

Coman a ajuns la 9 goluri marcate în acest campionat, iar FCSB este lider detaşat în Superligă, cu 44 de puncte, faţă de 33 ale rivalelor CFR Cluj şi Universitatea Craiova. Poli Iaşi este pe locul 14, cu 23 de puncte.

 

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:48 Pep Guardiola, la un pas să plângă atunci când a vorbit despre plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool: „Îmi va fi dor de el” 8:40 EXCLUSIVMircea Lucescu, discurs emoţionant după ce Răzvan Lucescu a câştigat titlul cu PAOK: „Îi mulţumesc! A fost ceva extraordinar!” 8:12 Gigi Becali şi-a ales super-atacantul de Liga Campionilor pentru FCSB! „Îl iau peste capul staff-ului” 0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
19
mai
23:46
Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti
19
mai
23:32
Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League
19
mai
23:24
„Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0
Vezi toate știrile
Citește și