Închide meniul

„Care este vârsta lui Siyanbonga Ngezana?” Sud-africanii, reacție fermă despre fundașul de la FCSB: „Nimeni nu crede asta!”

Viviana Moraru Publicat: 29 iulie 2023, 12:16

Reclamă
Care este vârsta lui Siyanbonga Ngezana?” Sud-africanii, reacție fermă despre fundașul de la FCSB: Nimeni nu crede asta!”

„Care este vârsta lui Siyanbonga Ngezana?” Sud-africanii, reacție fermă despre fundașul de la FCSB

Siyanbonga Ngezana, în timpul unor antrenamente la FCSB/ Profimedia

„Care este vârsta lui Siyanbonga Ngezana?” a fost întrebarea pe care și-au pus-o sud-africanii, despre fundașul celor de la FCSB. Jurnaliștii din Africa de Sud l-au analizat pe larg pe stopperul transferat de roș-albaștri în această vară, și au ajuns la concluzia că acesta a ajuns deja la maturitate fotbalistică, în ciuda vârstei de 26 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Siyanbonga Ngezana a fost transferat de Gigi Becali în această vară. Pentru fundașul central, experiența de la FCSB este prima înafara țării sale, deoarece a evoluat doar la Kaizer Chiefs, în întreaga sa carieră.

„Care este vârsta lui Siyanbonga Ngezana?” Sud-africanii, reacție fermă despre fundașul de la FCSB

Jurnaliștii din Africa de Sud sunt surprinși de faptul că Siyanbonga Ngezana are doar 26 de ani. Aceștia susțin că fundașul are o formă fizică impecabilă, și a avut succes la Kaizer Chiefs încă de la o vârstă fragedă.

Care este vârsta lui Siyabonga Ngezana? Fostul star al lui Kaizer Chiefs a șocat Africa de Sud.

Publicul a rămas uimit când a aflat câți ani are fotbalistul, mai ales că a devenit un jucător de succes de la o vârstă fragedă.

Reclamă

Oamenii din Africa de Sud sunt curioși să afle vârsta lui Siyabonga Ngezana, după ce acesta s-a transferat la giganții României, FCSB.

El are 26 de ani, fiind născut pe 15 iulie 1997 în Sebokeng, dar nimeni (n.r. – din Africa de Sud) nu crede că Siyabonga Ngezana are sub 30 de ani.

Arată în formă datorită musculaturii, iar FCSB a plătit pentru el o sumă mare de bani (n.r. – 600.000 de euro)”, notează jurnaliștii africani de la PKB News.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali îl ridică în slăvi pe Ngezana

Gigi Becali îl ridică în slăvi pe Ngezana. Patronul FCSB a fost fermecat de modul în care a evoluat sud-africanul în meciurile amicale.

„Ngezana? Eu am zis că pare prea bun, dar să vedem în meciuri. Așa, el pare prea bun”, a declarat Gigi Becali, într-o întâlnire cu jurnaliştii.

„Am făcut curățenie și am adus niște jucători valoroși, care să nu aibă emoții, jucători cu experiență. Acum, ei ce spun? Și antrenorii, și jucătorii. Ați văzut și Coman, a spus că o să-i batem pe toți. Și eu cred asta!

Nu văd cine ne poate sta în cale, nimeni nu s-a întărit ca noi, am adus doar jucători valoroși. Vom vedea acum. Pe mine în primul rând mă interesează calificarea, banii. Fără ei, nu poți să faci. Trebuie să luăm bani din Conference League. După, vedem la anul ce va fi”, a mai spus Gigi Becali.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” 10:59 LIVE VIDEOCursa de Formula 2 de la Imola e ACUM, LIVE în AntenaPLAY! Continuă spectacolul de pe legendarul circuit din Italia 10:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 10:28 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! „Șepcile roșii” au spart banca pentru a-l convinge pe „Lampard” 10:13 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 10:09 Crawley – Crewe, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (15:00). Finala play-off-ului de promovare în League One 9:55 „Să renunțe pentru România!” Neluțu Varga nu o vrea pe Corvinul în preliminariile Europa League! Declarație șocantă a patronului Vezi toate știrile
Citește și