Închide meniul

Carlo Casap a revenit la Farul! Mijlocaşul s-a întors la echipa lui Gică Hagi după câteva luni! Mesajul clubului constănţean

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 15 februarie 2024, 22:31

Carlo Casap a revenit la Farul! Mijlocaşul s-a întors la echipa lui Gică Hagi după câteva luni! Mesajul clubului constănţean

Carlo Casap a revenit la Farul! Mijlocaşul s-a întors la echipa lui Gică Hagi după câteva luni

Carlo Casap, în tricoul Farului / Hepta

Carlo Casap a revenit la Farul! Mijlocaşul s-a întors la echipa lui Gică Hagi după 7 luni şi jumătate de la plecare. Casap plecase pe 30 iunie de la Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ulterior, a evoluat la FC Botoşani, de care s-a despărţit la începutul lunii ianuarie a acestui an. A venit acum la Farul din postura de jucător liber de contract.

Carlo Casap a revenit la Farul! Mijlocaşul s-a întors la echipa lui Gică Hagi după câteva luni!

Bine ai (re) venit, Carlo!

Mijlocașul în vârstă de 25 de ani a semnat un contract valabil până în iunie 2026!

Format la Academia Hagi, Carlo Casap a devenit campion sezonul trecut cu echipa noastră!

Reclamă

Mult succes, Carlo!”, a transmis Farul pe contul de Facebook.

Farul Constanţa, gest superb după ce un copil a început să plângă la meciul cu Dinamo! Anunţul echipei lui Gică Hagi

Farul Constanţa a făcut un gest superb după ce un copil a început să plângă la meciul cu Dinamo! Echipa lui Gică Hagi a fost învinsă pe teren propriu, în ultimul meci al etapei cu numărul 25 din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo, „lanterna roşie” a campionatului, a produs marea surpriză şi s-a impus cu 2-0 în meciul de la Ovidiu. În mod firesc, rezultatul i-a nemulţumit pe fanii constănţenilor, dar un puşti a atras atenţia.

Camerele TV au surprins un copil, fan al celor de la Farul Constanţa, cum plângea în momentul în care echipa lui Zeljko Kopic conducea cu 2-0.

Oficialii campioanei României au văzut imaginile şi îl caută acum pe pe copil. Farul Constanţa i-a pregătit acestuia o surpriză de neuitat.

„Șterge-ți lacrimile, copile! Clubul nostru îl caută pe puștiul din imagine, care a plâns în tribune la meciul de aseară, pentru a-i oferi o surpriză de neuitat!

Cine îl cunoaște sau are informații despre acesta este rugat să ne trimită un mesaj în privat”, a anunţat Farul Constanţa, pe pagina de Facebook.

Basarab Panduru, verdict după ce Dinamo a învins-o pe Farul

Basarab Panduru a analizat lupta pentru evitarea retrogradării şi a tras concluzia. Fostul internaţional a declarat că Dinamo are mari şanse să se salveze, dacă după înjumătăţirea punctelor vor fi patru puncte diferenţă faţă de locul de baraj. În acest moment, „câinii” sunt la opt lungimi distanţă de Poli Iaşi, ocupanta locului se baraj.

De asemenea, Panduru s-a declarat surprins de înfrângerea suferită de Farul, pe teren propriu, fiind de părere că trupa lui Gică Hagi a prestat un joc foarte slab.

Reclamă

„Mă uit în spate. Nu credeam că Farul poate fi învinsă, că de la înfrângerea cu FCSB, 0-1, acasă, urmează nouă meciuri în care nu pierde şi dă gol. Nicidecum nu-mi trecea prin cap că nu marchează şi pierde. A fost un 5-4-1, un 5-3-2 ceva de genul, dar cu Budescu în stânga, dar parcă nici Ronaldo Deaconu era extremă dreaptă.

Nu mi se pare un miracol să se savleze Dinamo. 14 la 10 (n.r. numărul de puncte după înjumătăţire) nu mi se pare mult deloc. Este cam mult să crezi că poţi să baţi pe oricine. Nu a fost obligată de nimeni să joace slab. Tu ai mai văzut vreun meci de-al Farului atât de slab? Vorbesc de meciurile de ascasă. În deplasare, da, s-a întâmplat, dar nu discutăm despre deplasare.

Dinamo a adus câţiva jucători cu experienţă. Velkovski, bulgarul (n.r. Milanov), Gnahoere, adică sunt ceva jucători. Abdallah arată pe zi ce trece mai bine, adică îl văd că aleargă. Am rămas surprins că Amzăr a ieşit din echipă, dar până la urmă nu prea a progresat”, a declarat Basarab Panduru, conform orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și