Închide meniul

„Cât a tras Gigi Becali de tine?”. Răspuns savuros al lui Damjan Djokovic după transferul la FCSB

Alex Ioniță Publicat: 12 iulie 2023, 20:11

Reclamă
„Cât a tras Gigi Becali de tine?. Răspuns savuros al lui Damjan Djokovic după transferul la FCSB

Răspuns savuros al lui Damjan Djokovic după transferul la FCSB

Damjan Djokovic dă declaraţii la evenimentul de prezentare a echipamentelor / AntenaSport

Răspuns savuros al lui Damjan Djokovic, după ce a fost întrebat dacă Gigi Becali a „tras” de el. Mijlocașul s-a alăturat lotului lui Elias Charalambous în această vară, după ce a venit în tabăra vicecampioanei din postura de jucător liber de contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va debuta în Liga 1 în deplasare, la Tg. Jiu, împotriva celor de la FC U Craiova 1948. Partida va avea loc pe data de 16 iulie, de la ora 21:30.

Răspuns savuros al lui Damjan Djokovic, după ce a fost întrebat dacă Gigi Becali a „tras” de el. Croatul este pregătit să joace în cupele europene

Mijlocașul croat a oferit un răspuns savuros, după ce a primit o întrebare legată de patronul echipei la care este legitimat, FCSB. De asemenea, acesta a declarat că abia așteaptă să joace în cupele europene, pentru formația condusă de Elias Charalambous.

„Nu punem CFR într-o lumină neagră, dar aici este un club care are suporterii lui şi este o bucurie mare. Mai ales că sunt mulţi copii, entuziasmul te face să te simţi fotbalist.

(Reporter: Simţi că lumea îşi doreşte foarte mult un titlu câştigat de FCSB?) Îmi dau seama. Cum a spus şi Mihai Stoica, după 8 ani trebuie să fie ceva şi anul ăsta. Cu multă muncă, sperăm să reuşim.

Reclamă

Bineînţeles (n.r. dacă a venit cu pedigree de campion), numai cu asta am venit şi cu chef de performanţă. Cu multă muncă, sper să ajungem. Ce a lipsit până acum? Au fost altele mai bune, sperăm ca anul acesta noi să fim mai buni.

Eu am jucat în Ghencea, pe stadionul vechi, şi cred că o să fie atmosferă, asta o să ne stimuleze. Aşa putem juca în 12. Aştept cu mare drag (n.r. şi cupele europene). Ar fi un vis (n.r. să ajungă în cupele europene), pentru asta am revenit şi mă bucur de posibilitatea că putem să obţinem calificarea. Dar o să fie un drum foarte lung.

Cred că, ca şi anul trecut, CFR o să fie acolo, Farul, Rapid… şi Craiova, bineîneţeles.

Reclamă 4 / 0/3

(Reproter: Cât a tras Gigi Becali de tine să te convingă?) Cât a tras? Ca la orice fotbalist pe care îl doreşte, a tras. Şi a tras bine, acum!”, a declarat Damjan Djokovic.

Djokovic va câștiga la FCSB 20.000 de euro pe lună. Venit liber de contract, croatul a fost convins cu o primă de instalare de 100.000 de euro. Cel mai bine plătit jucător al vicecampioanei rămâne Florinel Coman, cu 30.000 de euro pe lună.

Situația croatului cotat la 300.000 de euro este identică cu cea a lui Alexandru Băluță, care tot 20.000 de euro va avea lunar în cont și tot o primă de instalare de 100.000 de euro.

„Eşti pregătit să fii criticat de patron?” Reacţia lui Damjan Djokovic

„(Reporter: Ești pregătit să fii criticat? Nu de către presă, ci de către patronul propriu. Ai fost la CFR cu Ioan Varga, un proprietar mai discret) E mai puțin vizibil în presă, dar și patronul de la CFR se gândește la câți bani a dat el singur și când echipa pierde un meci important are și el emoțiile lui, doar că se exprimă diferit.

Am mai fost criticat de-a lungul carierei, asta nu înseamnă că trebuie să las capul jos. Am o vârstă, o experiență și știu că nu e cazul să fiu prea sensibil la anumite comentarii

(Reporter: Becali te-a convins și cu altceva în afara banilor? Ți-a spus ceva?) Mie, direct, nu. Am citit o declarație în care spunea că el chiar vrea să câștige campionatul următor. Fiecare are părerea lui despre Becali, adevărul e că sunt puțini, el, Neluțu, Rotaru, care investesc bani mulți în fotbalul românesc. M-a atras cu declarația aceea în care spunea că e hotărât să câștige din nou titlul” a declarat Damjan Djokovic pentru gsp.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:53 Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul! Laszlo Balint a făcut anunțul: „Lucrurile sunt rezolvate” 16:36 „E cert!” Radu Drăgușin, anunțat titular în Sheffield – Tottenham! L-a dat pe spate pe Postecoglou la meciul cu Manchester City 16:30 Salariul pe care îl cere Dennis Man pentru a semna! Se poate îmbogăţi imediat după ce a promovat în Serie A cu Parma 16:19 Kazahstan – Suedia (17:20) și Canada – Norvegia (21:20) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Continuă spectacolul la CM de hochei 15:49 Germania a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024! Surprize uriaşe! Numele mari care nu au fost convocate de Nagelsmann 15:41 Răzvan Lucescu, numit „Mourinho al săracului” după ce a adus-o pe PAOK la o victorie de un titlu nesperat 14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” Vezi toate știrile
Citește și