Închide meniul

Cât îl costă pe Gigi Becali salariile lunare de la FCSB. Suma uriaşă dezvăluită de patronul roş-albaştilor

Dan Roșu Publicat: 2 august 2023, 15:09

Reclamă
Cât îl costă pe Gigi Becali salariile lunare de la FCSB. Suma uriaşă dezvăluită de patronul roş-albaştilor

Gigi Becali, ironizat de presa din Danemarca după FCSB - Nordsjaelland

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali a anunţat cât îl costă salariile lunare de la FCSB. Patronul vicecampioanei a dezvăluit şi ce salariu are ultimul venit la echipă, Vlad Chiricheş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiricheş l-a devansat pe Florinel Coman, în topul celor mai bine plătiţi jucători de la FCSB. El va încasa lunar 40.000 de euro, în timp ce Coman are 30.000 de euro salariu lunar. Totalul salariilor ajunge la 600.000 de euro pe lună.

Cât îl costă pe Gigi Becali salariile lunare de la FCSB

„Acum s-a mărit bugetul, nici nu am vrut să aflu. Cu tot cu academia, sunt 600.000 de euro. Am dat şase jucători şi am luat patru. Cum un milion? Dacă mă duc la un milion, mă duc în cap. Chiricheş are 40.000 de euro pe lună.

Dacă aveam salarii de 350.000 de euro, plus taxele, plus 100.000 la academie. Am tăiat la academie mult. Spuneţi-mi un jucător pe care l-a dat academia. Nu merge 1.5 milioane pe an, mai bine dau 1.5 milioane de euro pe lună când îl văd”, a spus Gigi Becali, citat de fanatik.ro.

Cine va fi căpitan la FCSB după venirea lui Vlad Chiricheş

Florin Gardoş a anunţat cine va fi căpitan la FCSB după venirea lui Vlad Chiricheş. Fundaşul de 33 de ani cotat la 900.000 de euro va fi liderul din vestiar, chiar dacă banderola va fi pe braţul tinerilor pe care Gigi Becali vrea să îi vândă.

Reclamă

Darius Olaru este căpitanul de drept al roş-albaştrilor, dar banderola a mai fost şi pe umărul lui Octavian Popescu sau al lui Florinel Coman, fotbalişti de pe urma cărora Becali speră să încaseze sume importante de bani.

„Cine va fi căpitan cred că o să fie mai mult decizia patronului. La noi, ai văzut cum e, în general, căpitan e acel jucător care e talentat şi trebuie vândut. La FCSB nu pot să zic că e cazul, pentru că Florinel Coman, într- adevăr, e în formă.

Nu contează aşa mult acea banderolă. El în vestiar sigur o să fie un lider, 100%. Cu siguranţă, va avea evoluţii bune. Acum… ştim cum e ca fundaş. Se întâmplă să greşeşti… Să nu i se pună pata patronului”, a spus Gardoş, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a debutat cu trei victorii în acest sezon de Liga 1. Pentru roş-albaştri, urmează derby-ul de Stadionul Steaua, cu CFR Cluj, din etapa a patra a Ligii 1, ce va avea loc duminică, de la ora 21:30, live text pe as.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și