Închide meniul

Cătălin Cîrjan a impresionat deja la Rapid! Victor Angelescu: „Rar am văzut un aşa jucător”

Alex Masgras Publicat: 7 iulie 2023, 11:40

Reclamă
Cătălin Cîrjan a impresionat deja la Rapid! Victor Angelescu: „Rar am văzut un aşa jucător

Cătălin Cîrjan a impresionat deja la Rapid

Cătălin Cîrjan / Profimedia

Cătălin Cîrjan a impresionat deja la Rapid. Împrumutat de Arsenal în acest sezon, Cîrjan i-a uimit pe cei din conducerea Rapidului, chiar dacă formaţia din Giuleşti nu a disputat încă meciuri oficiale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Angelescu, acţionarul Rapidului, a vorbit despre jucătorul împrumutat de Arsenal în Giuleşti şi a dezvăluit că tânărul este extrem de motivat.

Cătălin Cîrjan a impresionat deja la Rapid! Victor Angelescu: „Rar am văzut un aşa jucător”

Cîrjan a venit la Rapid pentru a da totul pentru echipa din Giuleşti. În acelaşi timp, prestaţiile bune la formaţia din Liga 1 îi pot asigura lui Cîrjan revenirea la Arsenal, acolo unde nu şi-a făcut încă debutul oficial în echipa de seniori.

Victor Angelescu a dezvăluit că nu a mai văzut un jucător precum Cătălin Cîrjan care să se antreneze prea mult, din dorinţa de a reveni la Arsenal:

„Cîrjan este extrem de motivat. Rar am văzut un așa jucător. Își dorește să revină la Arsenal. Se antrenează prea mult. A avut Adi o discuție cu el”, a declarat Victor Angelescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

De asemenea, Angelescu a dezvăluit că Rapid are şi o clauză de cumpărare care va fi activată dacă tânărul de 20 de ani va avea evoluţii bune în Giuleşti, chiar dacă este vorba de o sumă mare:

„Noi avem o clauză de cumpărare. Dacă performează cum trebuie, probabil că o vom activa. E o sumă mare, dar e o sumă bună pentru ceea ce poate să reprezinte Cîrjan”, a mai spus Victor Angelescu.

Conducerea Rapidului, reacţie despre posibila plecare a lui Adrian Mutu de la Rapid

Conducerea Rapidului a avut o primă reacţie despre posibila plecare a lui Adrian Mutu de la Rapid. Victor Angelescu a admis că există o posibilitate ca Mutu să plece.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu are o clauză de reziliere în jurul sumei de 200.000 de euro, iar Victor Angelescu a spus că dacă se va achita această sumă există pobilitatea ca Mutu să plece de la echipă. Mai mult, Angelescu a spus că ştie că Mutu este pe lista celor de la Nefchi Baku.

În cazul în care Mutu va decide să plece de la Rapid, Victor Angelescu a dezvăluit şi care este lisa scurtă de înlocuitori: Marius Şumudică, Daniel Pancu şi Cristiano Bergodi.

„Adi este sub contract cu noi, are clauză de reziliere. Dacă un club îl vrea şi achită clauză, poate să plece. Nici eu şi nici domnul Şucu nu am avut discuţii pe această temă. Mai mult ca sigur trebuie să fim contactaţi. Dacă e negociere între el şi club. Aproape de suma de 200.000 de euro. Dacă se achită clauză, trebuie să găsim o soluţie. E normal să ai tot timpul o soluţie de avarie. Avem antrenor sub contract acum. Din ce ştim noi, este pe lista respectivă. Sunt şanse mai mari să plece. Cât a fost până acum la noi, suntem mulţumiţi. E un salariu mare şi cred că trebuie luat în calcul.

Am vorbit, dar nu am avut nicio discuţie cu Adi pe acest subiect. Nu e normal să îl întreb dacă negociază cu alt club. Dacă se plăteşte clauza, nu cred că va pleca de pe o zi pe alta. În condiţiile în care s-ar întâmpla acest lucru, Marius Şumudică este o variantă de luat în calcul. Şi Daniel Pancu ar fi, şi Cristiano Bergodi. Toţi 3 pot fi pe această listă„, a spus Victor Angelescu la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și