Închide meniul

Cătălin Cîrjan a impresionat, la debutul pentru Rapid: „Nu ajungi la Arsenal pentru că tata știe pe cineva”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 15 iulie 2023, 15:44

Cătălin Cîrjan a impresionat, la debutul pentru Rapid: Nu ajungi la Arsenal pentru că tata știe pe cineva”

Cătălin Cîrjan a impresionat, la debutul pentru Rapid

Cătălin Cîrjan, în tricoul lui Arsenal / ProfiMedia

Cătălin Cîrjan a impresionat, la debutul pentru Rapid. Florin Gardoș a vorbit despre primul meci jucat de mijlocașul român la o echipă de seniori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul împrumutat de la Arsenal a debutat pentru Rapid în remiza din prima etapă a sezonului, scor 0-0 cu Sepsi. Acesta a făcut un meci bun și a fost aproape să marcheze pentru echipa lui Cristiano Bergodi.

Cătălin Cîrjan a impresionat, la debutul pentru Rapid. Florin Gardoș l-a lăudat pe tânărul fotbalist

Florin Gardoș, fost jucător care a trecut prin cariera sa pe la Southampton, l-a lăudat pe tânărul fotbalist din lotul lui Cristiano Bergodi. Acesta consideră că mijlocașul a făcut un meci bun cu Sepsi și că are tot viitorul în față.

„Mi s-a părut foarte bun! Era clar că are calitate. Eu am jucat o perioadă destul de bună la echipa U23 la Southampton și am văzut ce tineri talentați sunt pe la echipe. În general, însă, când ajungeau să joace la seniori, interveneau alte lucruri: emoții, presiune. Asta era temerea mea față de el. Jucând la Rapid, e presiune mereu în Giulești.

M-aș fi bucurat să dea și gol la faza respectivă. Nu-l cunosc personal, dar i-am urmărit cariera. A avut două accidentări grave până la vârsta asta. Să reușești să treci peste și să joci… este mare lucru. Totuși, a arătat maturitate, curaj. Calitatea tehnică o are. Nu ajungi la Arsenal pentru că știe tata pe cineva (n.r. – râde). A arătat-o, și mental e puternic. A jucat consistent la debut, dar trebuie să fie constant, asta e problema la jucătorii tineri”, a spus Florin Gardoș, pentru prosport.ro.

Reclamă

Cătălin Cîrjan, mesaj clar după ce a debutat la Rapid

Cătălin Cîrjan s-a arătat impresionat de atmosfera creată de fanii giuleşteni, la primul meci din noul sezon. Mijlocaşul susţine că echipa avea ca obiectiv cele trei puncte, şi s-a declarat dezamăgit de rezultatul obţinut în meciul cu Sepsi.

De asemenea, Cîrjan a vorbit şi despre plecarea lui Adrian Mutu, despre care susţine că a afectat inevitabil echipa.

„A fost o atmosferă extraordinară, nu mă așteptam la așa ceva. A fost meciul de debut, fanii au fost incredibili, dar sunt dezamăgit, cred că meritam mai mult. Mi-am dorit foarte mult să începem bine, eu dau totul la fiecare meci. Îmi doream să câștigăm, am făcut un meci bun, dar n-am câștigat azi.

Reclamă 4 / 0/3

E o atmosferă specială, nu cred că se întâmplă în multe locuri ca pe Giulești. Le mulțumim fanilor că sunt alaturi de noi. A fost greu pentru noi (n.r. plecarea lui Adrian Mutu), a trebuit să schimbăm sistemul, dar cred c-am făcut-o foarte bine și am arătat bine azi.

Mă simt foarte bine, cred că e un nivel bun, am venit aici să demonstrez că pot juca la seniori și sper să am un sezon bun.

A fost primul meu meci și ușor, ușor mă obișnuiesc și eu cu băieții, cu echipa, cu fanii … Da, a fost o seară ok pentru mine, dar îmi doresc mai mult”, a declarat Cătălin Cîrjan, conform digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal Vezi toate știrile
Citește și