Închide meniul

Cătălin Cîrjan, după gafa din Rapid – FC Botoşani 2-2: „Îmi cer scuze! Nu se va mai întâmpla!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 iulie 2023, 0:10

Reclamă
Cătălin Cîrjan, după gafa din Rapid – FC Botoşani 2-2: „Îmi cer scuze! Nu se va mai întâmpla!

Cătălin Cîrjan şi-a cerut scuze după gafa din Rapid - FC Botoşani 2-2

Cătălin Cîrjan, în timpul unui meci la Rapid/ Profimedia

Cătălin Cîrjan şi-a cerut scuze după gafa din Rapid – FC Botoşani 2-2. Mai mult, jucătorul împrumutat de la Arsenal a spus că nu se va mai întâmpla o astfel de greşeală şi că va încerca etapa viitoare să marcheze primul gol pentru echipa lui Bergodi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Botoşani a marcat al doilea gol, prin Florescu, după ce Cătălin Cîrjan a pierdut mingea la mijlocul terenului.

Cătălin Cîrjan, după gafa din Rapid – FC Botoşani 2-2

Sunt foarte dezamăgit. Cred că am avut o primă repriză bună, am fost peste ei. În a doua repriză, am început bine, dar am făcut două greșeli persoanle și asta ne-a costat cele trei puncte.

Sunt dezamăgit, am făcut și o greșeală. Am luat al doilea gol din cauza mea. Aș vrea să îmi cer scuze, dar nu mai pot da timpul înapoi. Voi munci, iar la meciul următor sper să mă revanșez. Dacă nu s-a dat fault, înseamnă că nu a fost. A fost greșeala mea, mi-o asum, iar la meciul următor nu se va mai întâmpla.

Am fost supărat că am greșit, nu e vorba de înlocuire. Am greșit, s-a întâmplat, așa e la fotbal. Noi muncim în fiecare săptămână, dăm totul pe teren. Nu a fost să fie în seara asta. Sunt convins că vom câștiga weekendul următor, a spus Cătălin Cîrjan la digisport.ro, după Rapid – FC Botoşani 2-2.

Reclamă

Am luat un singur punct, deşi am început foarte bine. Prima repriză a fost foarte bună. Aş zice că şi repriza a doua am început-o la fel, dar am făcut câteva greşeli. Au marcat din două ocazii. În asfel de meciuri, când ai 1-0 e riscant. Am pierdut mingea în jumătatea noastră, adversarul normal că profită de astfel de şanse. Nu cred că ne-a lipsit ceva, cred că doar concentrarea. Eram pregătit pentru o centrare de la Onea, am fost împins de la spate. Am încercat să preiau cu glezna, dar nu am reuşit„, a spus şi Marko Dugandzic.

La rândul său, şi Horaţiu Moldovan s-a arătat extrem de dezamăgit că Rapid nu a reuşit să câştige.

Giuleştenii au deschis scorul în minutul 14, dintr-un penalty transformat de Dugandzic. FC Botoşani a replicat prin ocaziile lui Pinson şi Dican, iar în repriza secundă a reuşit să egaleze, prin Pinson, în minutul 51.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 59 moldovenii au reuşit să treacă în avantaj, la golul lui Eduard Florescu. Rapid a egalat în minutul 82, când Dugandzic a reuşit dubla. În minutul 85 Alexandru Ioniţă a şutat pe lângă poartă din poziţie excelentă, iar Horaţiu Moldovan a scos şutul lui Camara, în minutul 90+1 şi partida s-a încheiat cu scorul de 2-2. Rapid are cinci puncte şi este pe locul 4, în timp ce FC Botoşani are două puncte şi ocupă poziţia a 12-a.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:35 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și