Închide meniul

Cătălin Cîrjan, gol de excepţie în Dinamo – Petrolul, sub privirile lui Neil Lennon! Decarul „câinilor”, de neoprit

Viviana Moraru Publicat: 21 iulie 2024, 23:00

Reclamă
Cătălin Cîrjan, gol de excepţie în Dinamo – Petrolul, sub privirile lui Neil Lennon! Decarul „câinilor, de neoprit

Cătălin Cîrjan, gol de excepţie în Dinamo - Petrolul, sub privirile lui Neil Lennon

Cătălin Cîrjan a marcat în Dinamo - Petrolul/ Captură Digi Sport

Cătălin Cîrjan a marcat un gol de excepţie în duelul dintre Dinamo şi Petrolul. Decarul „câinilor” a reuşit să marcheze chiar sub privirile lui Neil Lennon, antrenorul care nu l-a mai dorit la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Cîrjan a fost transferat de Dinamo, în această vară, şi s-a impus imediat în tricoul „câinilor”.

Cătălin Cîrjan, gol de excepţie în Dinamo – Petrolul, sub privirile lui Neil Lennon

Cătălin Cîrjan a dus scorul la 2-0 pentru Dinamo, în duelul cu Petrolul, în minutul 42. Mijlocaşul a reuşit să marcheze, după o „piruetă” între trei adversari.

Cîrjan a reuşit să marcheze al doilea gol la Dinamo, după ce a punctat şi în duelul din prima etapă, cu CFR Cluj. Mijlocaşul a reuşit să puncteze superb şi în meciul din Gruia, printr-o „scăriţă”.

La duelul dintre Dinamo şi Petrolul a fost surprins în tribune şi antrenorul Rapidului, Neil Lennon. Acesta a venit să-i spioneze pe „lupi”, deoarece giuleştenii se vor deplasa la Ploieşti, în etapa următoare.

Reclamă
Reclamă 4

Neil Lennon a avut ocazia să-l vadă în acţiune şi pe Cătălin Cîrjan. Mijlocaşul a evoluat la Rapid, în sezonul trecut, însă nu a primit suficiente şanse. Acesta s-a despărţit de echipă în vară, imediat după venirea lui Neil Lennon, în Giuleşti.

Echipele de start în Dinamo – Petrolul:

Dinamo: Golubovic – C. Costin, Boateng, Homawoo, Opruț – Milanov, Gnahore, Cîrjan – Abdallah, Selmani, Politic
Rezerve: Roșca, Ailiesei, Bordușanu, A.Irimia, Pașcalău, Rotund, Licsandru, Sivis, A. Florescu, Patriche, Bani, Amzăr, Caragea
Absenți: –
Antrenor: Zeljko Kopic

Reclamă

Petrolul: Zima – Miranda, Papp, Huja, Țicu – Mateiu, Keita – M. Bratu, M. Dumitriu, G. Grozav – Berisha
Rezerve: Eșanu, Stănică, Tolea, Radu, Boțoghan, Jyry, Hanca, Ișfan, Bucur, Rădulescu, Ilie
Absenți: –
Antrenor Mehmet Topal

Hakim Abdallah a marcat din nou şi e „pe val” la Dinamo

Hakim Abdallah a marcat din nou şi este „pe val” la Dinamo! Atacantul a punctat pentru formaţia din Ştefan cel Mare, în duelul cu Petrolul. Acesta a deschis scorul cu o execuţie de vis.

Hakim Abdallah a punctat în minutul 12 al duelului cu Dinamo. „Câinii” au avut un început mai bun de partidă şi au reuşit să treacă în avantaj, în primul sfert de oră al meciului.

Abdallah a punctat la capătul unei faze superbe create de jucătorii lui Dinamo. Eddy Gnahore i-a pasat, la marginea careului, lui Astrit Selmani. Vârful i-a trimis ulterior lui Hakim Abdallah, care nu a stat pe gânduri şi a şutat în forţă, în vinclul porţii celor de la Petrolul. Zima nu a avut nicio şansă în faţa execuţiei superbe a atacantului lui Dinamo.

Este al doilea gol marcat de Hakim Abdallah, în acest sezon, după ce a punctat şi în duelul cu CFR Cluj, meci în care a oferit şi o pasă de gol. „Câinii” au pierdut însă dramatic duelul cu clujenii, scor 2-3, după ce au condus cu 2-0.

Hakim Abdallah se află la al doilea sezon la Dinamo. În stagiunea precedentă, atacantul a cunoscut o creştere în joc, după venirea lui Zeljko Kopic. Vârful de 26 de ani a marcat, în total, cinci goluri la formaţia din Ştefan cel Mare, în cele 40 de meciuri bifate în sezonul trecut.

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:20 22 iul.

Cătălin Cîrjan, euforic după ce a marcat în Dinamo – Petrolul 4-1: „Ne batem la play-off!” „Săgeţi” către Rapid

23:35

Mesajul galeriei lui Dinamo pentru Florentin Petre! Legenda „câinilor”, la primul meci de acasă ca antrenor secund al lui Dinamo!

23:33

Liviu Ciobotariu, aproape să revină în Liga 1! Echipa care îl doreşte, după două etape din noul sezon

22:55

Dinamo – Petrolul 4-1. „Câinii” au făcut spectacol şi au obţinut prima victorie a sezonului!

22:33

Christina Assi şi Dylan Collins, jurnalişti răniţi în Liban, au purtat duminică torţa olimpică

22:27

Hakim Abdallah a marcat din nou şi e „pe val” la Dinamo! Execuţie de vis în derby-ul cu Petrolul

1 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 2 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 3 FotoSoţia lui Gicu Grozav, în tribune la meciul Dinamo – Petrolul! Cum a fost surprinsă Sorina Grozav 4 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază 5 VIDEOOscar Piastri a câştigat Marele Premiu al Ungariei! „Dublă” pentru McLaren! Spectacol la Hungaroring 6 VIDEOHarry King a câştigat cursa de Porsche Supercup din Ungaria, LIVE în AntenaPLAY
Citește și