Închide meniul

Cătălin Cîrjan, prezentat oficial la Dinamo! Lovitură de proporţii dată de „câini”

Viviana Moraru Publicat: 13 iunie 2024, 14:13

Reclamă
Cătălin Cîrjan, prezentat oficial la Dinamo! Lovitură de proporţii dată de „câini

Cătălin Cîrjan, prezentat oficial la Dinamo

Cătălin Cîrjan, prezentat oficial la Dinamo/ Instagram

Cătălin Cîrjan a fost prezentat oficial la Dinamo. Mijlocaşul a semnat cu formaţia din Ştefan cel Mare, după ce şi-a încheiat împrumutul la Rapid şi s-a despărţit şi de Arsenal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a oficializat astfel al doilea transfer al verii. Înainte de Cătălin Cîrjan, „câinii” l-au mai prezentat şi pe Adrian Caragea. Totodată, oficialii din Ştefan cel Mare i-au prelungit şi contractul lui Dennis Politic.

Cătălin Cîrjan, prezentat oficial la Dinamo

Cătălin Cîrjan a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu Dinamo. Mijlocaşul a bifat 19 partide pentru Rapid, în sezonul trecut, în toate competiţiile.

„Bine ai venit, Cătălin CÎRJAN!

Clubul Dinamo 1948 București este încântat să anunțe contractarea serviciilor jucătorului Cătălin Cîrjan.

Reclamă
Reclamă 4

Mijlocaș central, 21 de ani și crescut de Arsenal Londra, Cătălin va îmbrăca tricoul alb-roșu pentru următoarele trei sezoane.

Născut la București, puștiul a trecut pe la Viitorul Domnești, în 2019 a ajuns la juniorii tunarilor, iar sezonul trecut a evoluat pentru FC Rapid, în 17 meciuri de Superligă și 2 de Cupa României”, a anunţat Dinamo, pe Instagram.

Florentin Petre, prezentat oficial la Dinamo

Florentin Petre a fost prezentat oficial la Dinamo. Jucătorul de legendă al „câinilor” va fi noul antrenor secund al lui Zeljko Kopic.

Reclamă

„Piticul” se despărţise de Unirea Ungheni, la doar 5 zile distanţă după ce a promovat-o în Liga 2. A acceptat oferta de a reveni la gruparea din Şefan cel Mare, cu care a cucerit 3 titluri, 5 Cupe ale României şi o Supercupă.

„Florentin Petre revine la Dinamo după aproape 9 ani de carieră în antrenorat.

Micuț, 1.66 m, dar imens ca jucător, Florentin Petre este creația Centrului de Copii și Juniori din cadrul clubului nostru și reprezentantul unui spirit de dinamovist din ce în ce mai greu de găsit în lumea de astăzi.

A promovat în urmă cu câteva zile în Liga 2, ca antrenor principal al Unirii Ungheni.Le-a mulțumit mureșenilor și, fără să stea pe gânduri, a acceptat propunerea de a face parte din staff-ul tehnic al echipei noastre, ca antrenor secund al lui Željko Kopić.

Un model pentru toate generațiile de dinamoviști, atât în teren, cât și pe bancă, Florentin Petre înseamnă loialitate, respect și mentalitate de învingător, valori uitate în fotbalul nostru de zi cu zi„, a transmis clubul Dinamo pe contul oficial de Instagram.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:50

VIDEODavid Popovici şi Patrick Dinu s-au calificat în semifinalele probei de 100 metri liber, LIVE STREAM în AntenaPLAY

10:34

FCSB îşi află azi adversara din primul tur preliminar din Champions League! Tragerea la sorţi, LIVE TEXT, 15:00

10:19

Boston Celtics a cucerit un titlu istoric în NBA

10:11

Gigi Becali şi Marius Şumudică, dialog în direct despre transferul unui „tricolor”! Jucătorul care l-a fascinat pe patronul FCSB

10:08

„Generaţia de Aur”, uimită de jocul uriaş prestat de România în victoria cu Ucraina, de la EURO 2024: „Jos pălăria în fața lor”

9:41

Borna uriaşă atinsă de Dennis Man, în victoria României cu Ucraina! Primul român care reuşeşte asta, după Gică Hagi

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și