Închide meniul

Câte bilete s-au vândut la FCSB – Farul! Elias Charalambous, mesaj clar înainte de meci

Viviana Moraru Publicat: 4 februarie 2024, 14:16

Reclamă
Câte bilete s-au vândut la FCSB – Farul! Elias Charalambous, mesaj clar înainte de meci

Câte bilete s-au vândut la FCSB - Farul

Jucătorii FCSB-ului, în timpul unui meci/ Profimedia

S-a aflat câte bilete s-au vândut pentru duelul dintre FCSB şi Farul, care se va disputa în această rundă. Din informaţiile Antenei Sport, până în acest moment au fost achiziţionate peste 10.000 de bilete.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va primi vizita celor de la Farul, în etapa a 24-a din Liga 1. Partida se va disputa luni, de la ora 20:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Câte bilete s-au vândut la FCSB – Farul

Duelul dintre FCSB şi Farul se va disputa pe Arena Naţională. Sunt şanse mici ca stadionul să fie plin la ora meciului, dat fiind faptul că s-au vândut 10.000 de bilete, înainte cu o zi de meci.

Partida se va disputa chiar de ziua lui Gică Hagi. „Regele” va împlini 59 de ani luni, iar roş-albaştrii vor să-i strice aniversarea acestuia, printr-o victorie.

În partida tur, FCSB a învins-o pe Farul cu 1-0, în duelul care s-a disputat la Constanţa. Darius Olaru, din penalty, a marcat unicul gol al meciului.

Reclamă

Pentru meciul cu Farul, FCSB nu se va putea baza pe Darius Olaru, care este suspendat. De asemenea, nici Andrea Compagno şi nici Nana Antwi nu vor fi în lotul roş-albaştrilor, după cum a anunţat Elias Charalambous, la conferinţa de presă.

Toate meciurile sunt dificile, mai ales acesta, când întâlneşti campioana, care îl are antrenor pe cel mai mare jucător din istoria României. Suntem într-o formă bună, trebuie să arătăm asta şi mâine, pentru a lua cele trei puncte”, a declarat Elias Charalambous.

Gică Hagi se luptă cu FCSB de ziua lui şi a răbufnit

Gică Hagi se luptă cu FCSB de ziua lui şi a răbufnit la conferinţa de presă. „Regele” şi-a ieşit din minţi când a fost întrebat despre problemele de lot pe care le are Elias Charalambous. A ţinut să amintească ce jucători îi lipsesc lui pentru derby-ul care va fi luni, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Hagi anunţă că nu îşi doreşte niciun cadou în ziua în care va împlini 59 de ani. Vrea ca jucătorii săi să se dăruiască total pentru a obţine victoria împotriva liderului Ligii 1. Sezonul trecut, constănţenii i-au „suflat” titlul roş-albaştrilor după o revenire de senzaţie la Ovidiu. Farul a revenit de la 0-2 şi s-a impus cu 3-2.

„Farul e un club de tradiţie, care are mulţi ani. Respectăm, suntem încă departe faţă de cluburile care au tradiţie foarte mare în a câştiga, a fi câştigători. E greu să câştigi imediat acest respect. Eu ştiu că întâlnim o echipă foarte bună şi vrem să fim noi, să putem să ne impunem.

(Reporter: Cel mai frumos cadou ar fi o victorie?) Mie nu îmi plac cadourile. Puneţi întrebarea asta altcuiva, nu mie. Mie nu îmi plac cadourile, eu nu vreau cadouri, ştiu că totul în viaţă se obţine prin muncă. Vom merge, vom munci foarte bine şi o să facem. Restul… mie îmi place să muncesc şi să fac cât mai bine„, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:02 LIVE TEXTCFR Cluj – Farul 4-0 şi Universitatea Craiova – Sepsi 1-1! Ardelenii îi umilesc pe constănţeni în „finala” pentru locul 2! 22:02 LIVE VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campioana Portugaliei sărbătoreşte titlul alături de fani, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoRomânul stabilit de 25 de ani în Italia ce se ocupă de bunul mers al comunicării între piloţii şi echipele de Formula 1! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro Vezi toate știrile
Citește și