Închide meniul

Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă!

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 aprilie 2024, 11:17

Reclamă
Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă!

Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid

Cristiano Bergodi, Dan Şucu şi Victor Angelescu / Colaj Profimediaimages

S-a aflat câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid înaintea derby-ului cu FCSB. Antrenorul italian a fost băgat în şedinţă de şefii clubului, Dan Şucu şi Victor Angelescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este şedinţă de urgenţă la Rapid, la 12 ore după înfrângerea cu Sepsi, scor 0-1, din etapa a 4-a a play-off-ului. Se decide viitorul lui Cristiano Bergodi, care a anunţat deja că nu vrea să îşi dea demisia.

Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid

Potrivit fanatik.ro, Bergodi consideră că încă îşi poate îndeplini obiectivul, mai exact clasarea pe podium. Ca să plece acum, cere să îi fie plătiţi toţi banii până la finalul contractului. Înţelegerea expiră peste 14 luni, perioadă în care Bergodi primeşte un salariu lunar de 15.000 de euro. Prin urmare, îşi doreşte să primească 210.000 de euro.

Totuşi, Bergodi are în contract o clauză de reziliere de 200.000 de euro. Tot atât avea şi Adi Mutu, care a plătit acestă sumă pentru a pleca la Neftchi Baku.

Dan Şucu a dezvăluit, la finalul meciului cu Sepsi, că urmează să ia o decizie în privinţa lui Cristiano Bergodi.

Reclamă

(n.r: Surprins sau nu?) Nu. În seara asta nu avem ce să spunem. Mâine clubul va lua o decizie”, a declarat Dan Şucu la plecarea de pe stadion.

În acest moment, cele mai mari şanse pentru înlocuirea lui Cristiano Bergodi le are Marius Şumudică.

Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din play-off

Dani Coman a plecat zilele acestea de la Hermannstadt, dar a anunţat că nu este dispus să revină în fotbal până în vară. De asemenea, Dani Coman a exclus o revenire la Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

A fost un meci neplăcut pentru rapidiști. A fost un joc mai puțin bun, iar de rezultat nu are rost să vorbim. Nu știu ce se întâmplă cu Rapid și nici nu sunt în măsură să vorbesc despre Rapid. Nu știu ce e acolo și nu ar fi corect față de oamenii din conducere să vorbesc.

Cert e că e frustrant să nu câștigi când joci acasă și ai tot stadionul de partea ta. Dar ăsta e fotbalul. Sunt convins că cei care sunt acum vor face tot ceea ce depinde de ei pentru a remedia situația. Pentru mine urmează o vacanță. Vreau să mă relaxez și să mă liniștesc. Nu am avut o perioadă bună în ultimul timp și vreau să stau cu familia. Dacă în momentul de față mi s-ar propun să vin la Rapid și să plece Daniel Niculae, nu aș face-o. Indiferent cât țin eu la Rapid. Nu aș face-o pentru nimic pe lumea asta”, a spus Dani Coman după Rapid – Sepsi 0-1.

Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1

Cristiano Bergodi a făcut o criză de nervi, după Rapid – Sepsi 0-1. Antrenorul giuleştenilor şi-a ieşit din minţi şi s-a contrat în termeni duri cu un jurnalist prezent la conferinţa de presă. Italianul i-a adus aminte acestuia că a reuşit să obţină rezultate bune, chiar şi cu mai mulţi jucători accidentaţi, la finalul anului trecut.

Un jurnalist prezent la conferinţă l-a întrebat pe Cristiano Bergodi ce s-a întâmplat cu Rapid în lunile noiembrie şi decembrie, atunci când de asemenea a învins-o pe FCSB. Antrenorul a replicat imediat şi a transmis că în perioada respectivă, mai mulţi jucători importanţi, printre care Claudiu Petrila şi Albion Rrahmani, erau accidentaţi, însă chiar şi aşa, echipa sa a avut rezultate bune.

Imediat după, Bergodi şi-a ieşit din minţi şi a început să ţipe la conferinţă. Acesta a transmis că şi FCSB ar putea avea de suferit, dacă ar juca fără jucătorii importanţi, şi la fel şi Universitatea Craiova.

În seara asta, nu se poate reproşa nimic, doar faptul că nu am dat gol. Ocazii am avut. (N.r. Ce s-a întâmplat în noiembrie şi decembrie cu Rapid) Am avut doi-trei jucători accidentaţi, care erau cei mai buni. În ce lume trăieşti.

(N.r. Dvs în ce lume trăiţi) Tu în ce lume trăieşti! Stai liniştit! Despre ce vorbeşti tu! După FCSB am reuşit, fără Rrahmani, fără Petrila şi fără Emmers. După am avut două luni, am luat măsuri, nu aveam atacanţi, mijlocaşi. Scoate jucătorii importanţi de la FCSB, să vedem ce fac. Scoate-l pe Mitriţă de la Craiova, să vedem ce fac. În două luni, în care au lipsit Rrahmani, Petrila, Emmers, am rămas acolo sus. Ce înţelegi tu din fotbal?

Reclamă

Haide, vorbeşte! Noi am jucat cu Craiova şi cu FCSB în noiembrie, am ieşit din Cupă, am făcut 0-0 cu CSA Steaua, dar am câştigat înainte cu Craiova şi am câştigat. După am câştigat cu FCSB. Nu înţelegi nimic din fotbal! Ce înseamnă asta? Trebuie să ai anumite caracteristici.

Am jucat cu Papeau nouă fals. E normal, e greu fără un atacant, fără o aripă. Mă înveţi tu fotbal pe mine? Ce faci?”, a transmis Cristiano Bergodi, la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și