Închide meniul

Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 15 aprilie 2024, 23:29

Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!

Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!

Dan Şucu/ AntenaSport

Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor! Patronul Rapidului a precizat că marţi va fi luată o decizie importantă la clubul pe care îl conduce.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu a făcut anunţul scurt la plecarea de pe stadion, după ce fanii giuleşteni i-au cerut vehement demisia lui Cristiano Bergodi.

Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!

(n.r: Surprins sau nu?) Nu. În seara asta nu avem ce să spunem. Mâine clubul va lua o decizie”, a declarat Dan Şucu la plecarea de pe stadion.

Fanii i-au cerut vehement demisia lui Cristiano Bergodi, la meciul cu Sepsi. Suporterii nu au mai rezistat şi au început să scandeze împotriva antrenorului italian, după eşecul suferit de giuleşteni cu Sepsi. Suporterii i-au cerut demisia lui Bergodi şi pe final de meci. Marius Şumudică este dorit pe banca trupei de sub Grant.

Rapid a rămas fără victorie în play-off, suferind a patra înfrângere consecutivă. Sepsi s-a impus în Giuleşti, cu scorul de 1-0, unicul gol al partidei fiind marcat de Debeljuh, în prelungiri.

Reclamă

Rapid este singura echipă din play-off fără victorie. Giuleştenii au pierdut pe rând cu Farul, Universitatea Craiova, CFR Cluj şi Sepsi şi mai au un singur punct avans faţă de locul şase, ocupat de covăsneni.

Numele lui Marius Şumudică s-a scandat pe arena din Giuleşti, în special de către fanii de la tribuna a doua. Marius Şumudică este liber de contract şi au existat zvonuri că ar putea să o preia pe Rapid, după eşecul suferit de giuleşteni, în etapa precedentă, cu CFR Cluj. Dan Şucu l-a reconfirmat însă în funcţie pe Bergodi.

Acţionarul majoritar al Rapidului a fost surprins „împietrit”, după golul marcat de Sepsi, în prelungirile partidei. Şucu era alături de soţia sa şi nu a avut nicio reacţie în momentul în care Debeljuh a punctat. În etapa viitoare, Rapid va avea parte de un derby „de foc” cu FCSB. „Roş-albaştrii” pot deveni campioni matematic, în cazul în care vor câştiga duelul cu rivalii şi dacă Universitatea Craiova şi CFR Cluj nu îşi vor câştiga partidele.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!”

Cristiano Bergodi a făcut un anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi. Antrenorul italian a transmis că îi va antrena pe giuleşteni până când va decide conducerea.

„Un meci incredibil! Am avut ocazii. În prima repriză, a fost un meci bun, am avut ocazii mari, nu am reuşit să dăm gol. După, ei ne-au taxat. Am avut ocazii şi în a doua repriză, mingea nu a vrut să intre în poartă, Rrahmani a alunecat în faţa porţii. Dezamăgirea e mare.

Aşa sunt rapidiştii, e normal când sunt suporterii supăraţi, se uită doar la rezultat. Dar când nu dai gol şi ceilalţi te taxează…rezultatul era cel mai important, nici măcar o remiză nu era corectă. Ne-am pierdut luciditatea, în ultimul sfert de oră. Dar în prima repriză am făcut un meci bun, dar dacă nu ai sânge rece, e foarte greu.

Băieţii şi-au pierdut puţin încrederea, ratezi ocazii, tot timpul sub presiune. Dezastru. E normal să nu aibă această încredere, dacă dădeam gol la început, ne făceam meciul mai uşor.

Papeau era accidentat. Nu putem vorbi la cald, încercăm să reglăm lucruri, moralul echipei a scăzut mult, nu ţinem din punct de vedere psihologic. Am avut ocazii. Vezi că trece timpul, intri în criză de timp, am pierdut din luciditate şi ne-au taxat la ultima fază.

(N.r. Vă gândiţi să plecaţi de la Rapid) Sunt antrenor până când clubul decide, ei evaluează. Antrenorul antrenează şi gata! Când joci cu multă presiune, nu e uşor. Eram pregătiţi, echipa a jucat bine.

N-am minge de sticlă, e greu, sunt patru înfrângeri. Vom vedea cum vor fi jucătorii (n.r. la derby-ul cu FCSB). Cel mai greu moment, se poate spune asta”, a declarat Cristiano Bergodi, conform digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și