Închide meniul
EXCLUSIV

Câţi bani vor primi jucătorii de la Sepsi, dacă vor câştiga cu FCSB: „Nici astăzi nu o să fie altfel”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 octombrie 2022, 19:34

Câţi bani vor primi jucătorii de la Sepsi, dacă vor câştiga cu FCSB: „Nici astăzi nu o să fie altfel

Laszlo Dioszegi l-a sunat pe Gigi Becali chiar înainte de Sepsi - FCSB

Laszlo Dioszegi, patron Sepsi / Hepta

Câţi bani vor primi jucătorii de la Sepsi, dacă vor câştiga cu FCSB. Patronul celor de la sepsi, Laszlo Dioszegi, a dezvăluit că jucătorii vor lua o primă mai mică de 1000 de euro dacă vor câştiga cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Dioszegi spune că doar o victorie cu FCSB l-ar mulţumi.

Câţi bani vor primi jucătorii de la Sepsi, dacă vor câştiga cu FCSB

Noi fiecare meci aşa-l începem, să câştigăm. O să fie stadionul plin. Prima dată a fost când am jucat cu Ljubljana şi după aia cu Djurgarden. Cred că asta o să fie a treia oară când o să fie stadionul plin. 7.500 de oameni pentru un oraş aşa mic cum e Sfântu Gheorghe e suficient. Dacă astăzi o sa câştigăm cu FCSB o să fiu mulţumit. Ca suporter strigam 1,2,3,4 cupa şi campionatul. Dar Cupa am îndeplinit-o, dar cu campionatul e mai greu.

Dacă am reuşi să intrăm în playoff eu aş fi mulţumit. Pentru fiecare meci câştigat ei au o prima de 600 de euro. Dacă suntem în playout, 900 de euro. Nici astăzi n-o să fie altfel. O să fie 900 de euro pentru jucătorii care vor fi pe teren„, a spus Lazslo Dioszegi în exclusivitate pentru AntenaSport.

Nicolae Dică a recunoscut că a vrut să-și dea demisia de la FCSB

Nicolae Dică a recunoscut că a vrut să-și dea demisia de la FCSB după înfrângerile incredibile cu Silkeborg, din UEFA Conference League. Vicecampioana României a fost învinsă cu 0-5 în ambele partide cu danezii, iar “Dicanio” a simțit că nu mai poate continua la cârma echipei.

Reclamă

În cele din urmă, Dică a fost întors din drum. Antrenorul roș-albaștrilor a explicat că a avut o discuție de “gradul 0” cu Gigi Becali și Mihai Stoica, în urma căreia cei doi l-au convins să continue pe banca FCSB-ului.

“Așa este, am avut o discuție și cu MM și cu patronul echipei. După meciurile cu Silkeborg am fost supărat, dezamăgit, trist. Să o iau mai înapoi. După meciul cu Craiova mi-am dorit să revenim, am reușit să câștigăm trei meciuri în campionat, dar a fost dezamăgirea prea mare cu Silkeborg.

Gigi mi-a zis: „Mă, tată, dacă tu ai făcut echipa, ai făcut pregătirea, ai făcut tot, de ce să pleci?”. Discuția cu patronul, cu MM, și m-a bucurat mult la meciul cu UTA că am văzut galeria cum a încurajat jucătorii.

Reclamă 4 / 0/3

Ăsta a fost un lucru important că am luat decizia de a rămâne. Acele rezultate cu Silkeborg au dus către acest deznodământ. Am decis să punem campionatul pe primul plan. Și noi ne doream să facem rezultate pozitive în Europa

Știu câtă presiune există, să lucrezi la un club ca Steaua nu este ușor. Doar cei care sunt aici vor să știi cum este. Trebuie să avem rezultate pozitive, să urcăm în clasament. Sunt lucrurile pozitive care mă interesează și de care mă leg.

Un antrenor rămâne doar dacă are rezultate ori dacă are încrederea celor din club. Îmi vine în minte acum Arsenal, care a stat doi ani de zile pe locul 8, cu Arteta, și acum se bate la campionat”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și