Închide meniul

Câţi jucători au fost prezenţi la reunirea lui Dinamo! Ahmed Bani şi Dennis Politic, mesaje de luptă: „Vrem în play-off!”

Viviana Moraru Publicat: 10 iunie 2024, 10:52

Reclamă
Câţi jucători au fost prezenţi la reunirea lui Dinamo! Ahmed Bani şi Dennis Politic, mesaje de luptă: „Vrem în play-off!

Câţi jucători au fost prezenţi la reunirea lui Dinamo

Jucătorii lui Dinamo, la vizita medicală/ AntenaSport

S-a aflat câţi jucători au fost prezenţi la reunirea lotului lui Dinamo. Nouă jucători au efectuat vizita medicală la formaţia din Ştefan cel Mare, printre care şi Ahmed Bani şi Dennis Politic, care s-au declarat încrezători înainte de startul pregătirii pentru următorul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei nouă jucători prezenţi la reunirea lotului lui Dinamo au fost Ahmed Bani, Antonio Borduşanu, Costin Amzăr, Denis Oncescu, Deniz Giafer, Dennis Politic, Andrei Florescu şi fraţii Irimia.

Câţi jucători au fost prezenţi la reunirea lui Dinamo

Ahmed Bani speră ca în sezonul viitor Dinamo să nu mai aibă emoţii în privinţa retrogradării şi să se bată chiar la play-off. Mijlocaşul „câinilor” a transmis că este un nou început pentru echipa sa, mărturisind că nu şi-a setat un obiectiv clar pentru sezonul viitor.

„Un nou sezon, sperăm că va fi mai bine. Normal că sunt mai optimist, e un nou început. Cam scurtă vacanţa, dar asta e. Nici noi nu cred că am mai suporta un alt baraj, sper să fie mai bine anul acesta.

Nu mi-am setat obiectivele, dar sper să fim la sus, ca în fiecare an, va fi un sezon dificil. Sperăm să se facă şi stadionul, dar nu e după noi.

Reclamă
Reclamă 4

Bineînţeles că ne-am dori play-off-ul, ne-am dori chiar şi la campionat, dar vom vedea. Conducerea ştie ce are de făcut, nu e nimic de zis”, a declarat Ahmed Bani.

De cealaltă parte, Dennis Politic a transmis că îşi doreşte să se lupte pentru play-off, în sezonul viitor.

Da, sunt aici, deci continui. Bineînțeles, sperăm ca sezonul acesta să fie mai bun decât cel trecut și de astăzi începem din nou munca. Abia am ajuns, deocamdată nu am văzut fețe noi. Abia aștept să mă reîntâlnesc cu colegii și să văd ceva băieți noi aici.

Reclamă

Îmi propun să am un sezon mai bun decât precedentul, să terminăm mai sus, să nu se mai pună problema să ne batem la retrogradare și eu personal să am mai multe reușite și să rămân sănătos. Cu ajutorul lui Dumnezeu să prindem play-off-ul, de ce nu?”, a declarat şi Dennis Politic.

Veste uriaşă la Dinamo! Primele transferuri sunt aproape să fie anunţate

Veste uriaşă la Dinamo, după ce primele transferuri sunt aproape să fie anunţate oficial. Andrei Nicolescu, administratorul special al formaţiei din Ştefan cel Mare, a dezvăluit că în următoarea săptămână, minim trei jucători vor semna cu „câinii”.

Andrei Nicolescu le-a dat veşti bune fanilor lui Dinamo. Acesta a transmis că se lucrează intens la primele transferuri ale verii, urmând ca mai mulţi jucători să fie prezentaţi săptămâna viitoare.

Administratorul special al „câinilor” a declarat că-şi doreşte să se efectueze transferuri cât mai repede, pentru ca noii jucători să plece în cantonament alături de restul echipei.

„Cred că am mai spus asta și despre alți jucători care sunt în presă că nu pot nici să confirm, nici să infirm pentru că ne-am face rău dacă ar fi interesul nostru și am fi în negocieri.

Încercăm să definitivăm foarte multe transferuri în prima săptămâna de pregătire. Minimum 3-4 jucători ne propunem să avem semnați până atunci. Avem și câțiva jucători în probe, o să auziți și comunicatul nostru oficial, vedem”, a declarat Andrei Nicolescu, conform iamsport.ro.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:55

NEWS ALERTRapid dă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Dan Şucu a câştigat duelul cu Mihai Rotaru

15:55

LIVE VIDEOCalificările din Formula 2 ale Marelui Premiu al Austriei sunt ACUM în AntenaPLAY

15:30

VIDEOLuke Browning, pole-position în Formula 3 din Austria! Cursa de sprint de la Spielberg e LIVE în AntenaPLAY (sâmbătă, ora 10:30)

14:56

Programul Porsche Supercup din Austria! Antrenanemntele, calificările şi cursa sunt LIVE în AntenaPLAY

14:10

VIDEOCalificările pentru cursa de sprint în Marele Premiu al Austriei sunt în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY de la ora 17:30

13:52

Româncele şi-au aflat adversarele de la Wimbledon 2024! Dueluri de foc în primul tur de la Londra

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și