Închide meniul

Veste uriaşă la Dinamo! Primele transferuri sunt aproape să fie anunţate: „Semnăm cu 3-4 jucători!”

Viviana Moraru Publicat: 9 iunie 2024, 9:39

Reclamă
Veste uriaşă la Dinamo! Primele transferuri sunt aproape să fie anunţate: „Semnăm cu 3-4 jucători!

Veste uriaşă la Dinamo | Primele transferuri sunt aproape să fie anunţate

Andrei Nicolescu / AS.ro

Veste uriaşă la Dinamo, după ce primele transferuri sunt aproape să fie anunţate oficial. Andrei Nicolescu, administratorul special al formaţiei din Ştefan cel Mare, a dezvăluit că în următoarea săptămână, minim trei jucători vor semna cu „câinii”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se pregăteşte deja pentru sezonul viitor, după ce s-a salvat in extremis de la retrogradare. „Câinii” se vor reuni pe 10 iunie, urmând să plece ulterior în cantonament.

Veste uriaşă la Dinamo | Primele transferuri sunt aproape să fie anunţate

Andrei Nicolescu le-a dat veşti bune fanilor lui Dinamo. Acesta a transmis că se lucrează intens la primele transferuri ale verii, urmând ca mai mulţi jucători să fie prezentaţi săptămâna viitoare.

Administratorul special al „câinilor” a declarat că-şi doreşte să se efectueze transferuri cât mai repede, pentru ca noii jucători să plece în cantonament alături de restul echipei.

„Cred că am mai spus asta și despre alți jucători care sunt în presă că nu pot nici să confirm, nici să infirm pentru că ne-am face rău dacă ar fi interesul nostru și am fi în negocieri.

Reclamă
Reclamă 4

(n.r. Aveți ca obiectiv și piața din Israel?) Da, ne uităm.

Încercăm să definitivăm foarte multe transferuri în prima săptămâna de pregătire. Minimum 3-4 jucători ne propunem să avem semnați până atunci. Avem și câțiva jucători în probe, o să auziți și comunicatul nostru oficial, vedem”, a declarat Andrei Nicolescu, conform iamsport.ro.

Dinamo s-a despărţit deja de şase jucători, în această vară. Goncalo Gregorio, Dani Iglesias, Edgar Ie, Domagoj Pavicic, Ricardo Grigore şi Neluţ Roşu au plecat din Ştefan cel Mare.

Reclamă

Dinamo pregăteşte întăriri în atac! Zeljko Kopic vrea un jucător de la campioana Israelului

Dinamo pregăteşte întăriri în atac. Formaţia din Ştefan cel Mare nu a făcut niciun transfer până acum, dar „câinii” au pus ochii pe un jucător.

Zeljko Kopic vrea să aducă întăriri în atacul lui Dinamo, iar un jucător care aparţine de campioana din Israel este pe placul antrenorului croat.

Potrivit gsp.ro, Dinamo şi-a îndreptat atenţia către Matan Hozez, un mijlocaş ofensiv de 27 de ani. Jucătorul aparţine de Maccabi Tel Aviv, dar a evoluat sezonul trecut pentru Hapoel Ierusalim, sub formă de împrumut.

În sezonul recent încheiat, el a marcat 8 goluri şi a oferit 3 pase de gol. Potrivit sursei menţionate mai sus, Hozez poate ajunge în Liga 1 sub formă de împrumut, în cazul în care Dinamo şi Maccabi Tel Aviv vor bate palma.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:13

Jude Bellingham, gol „extraterestru” în minutul 90+5 din Anglia – Slovacia! Gest făcut spre fani, după ce a marcat din „foarfecă”

21:09

Rareş Toader şi Florentina Iuşco s-au calificat la Jocurile Olimpice! Team România a ajuns la 101 sportivi calificaţi

20:40

LIVE TEXTAnglia – Slovacia 2-1. Bellingham a egalat în minutul 5 al prelungirilor, cu o execuţie magnifică. Kane a marcat şi el

20:33

Prima reacţie a lui Max Verstappen, după accidentul cu Lando Norris din Marele Premiu al Austriei: „Am făcut greşeli!”

20:27

FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024

20:19

Lando Norris l-a desfiinţat pe Max Verstappen: „A fost disperat! Mi-a distrus cursa şi maşina”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și