Închide meniul

Mihai Stoica anunţă o revenire la FCSB! Jucătorul nu a mai evoluat de doi ani: „În sfârşit e bine!”

Viviana Moraru Publicat: 19 iunie 2023, 11:31

Reclamă
Mihai Stoica anunţă o revenire la FCSB! Jucătorul nu a mai evoluat de doi ani: „În sfârşit e bine!

Mihai Stoica anunţă o revenire la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Hepta

Mihai Stoica anunţă o revenire la FCSB, din următorul sezon. Managerul general al roş-albaştrilor a dezvăluit că Ionuţ Panţîru s-a recuperat după accidentarea suferită acum doi ani şi jumătate, şi ar putea evolua la gruparea lui Gigi Becali în următoarea stagiune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Panţîru a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, după ce s-a accidentat la genunchi în aprilie 2021. Fundaşul a fost operat de trei ori, după ce iniţial i-a fost greşită intervenţia chirurgicală.

Mihai Stoica anunţă o revenire la FCSB

Mihai Stoica a dezvăluit că Ionuţ Panţîru se antrenează din greu pentru a putea avea o condiţie fizică bună la începutul sezonului. MM susţine că fundaşul a trecut prin trei operaţii dificile, pentru a se i se rezolva problema medicală.

De asemenea, Mihai Stoica a declarat că Ionuţ Panţîru se va lupta pentru postul de titular în banda stângă a defensivei FCSB-ului cu Risto Radunovic şi Alexandru Pantea.

„Panțîru putea juca și acum, doar că încă are un deficit muscular. Se pregătește cu echipa, lucrează și suplimentar pentru a crește masa musculară după doi ani și jumătate de la accidentare, dar este bine. În sfârșit este bine.

Reclamă

S-a operat afară și nu a fost bine, s-a operat apoi în țară și este bine. A fost alegerea lui, nu poți să-i obligi să se opereze unde știi tu.

Pe postul de fundaș stânga îi avem pe Radunovic, Panțîru, Pantea, care poate juca și în dreapta, și Pădurariu, un copil care abia a făcut 16 ani, care pare să aibă perspective foarte mari. Pe Panțîru îl așteptăm, e posibil să joace și acum”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Un jucător de la FCSB, dorit la Petrolul! Anunţul făcut de Mihai Stoica

Mihai Stoica a anunţat că un jucător de la FCSB este dorit de către Petrolul. „Lupii galbeni” au pus ochii pe Alexandru Musi, iar jucătorul ar putea ajunge în această vară la Ploieşti, după cum susţine managerul general al trupei roş-albastre.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, MM susţine că lui Musi i-ar fi foarte greu să prindă minute la FCSB, deoarece joacă pe acelaşi post cu Florinel Coman, Octavian Popescu şi David Miculescu.

„Musi are o ofertă foarte bună de la Petrolul și este posibil să plece acolo. E încă mic, nu a împlinit 19 ani. A jucat la Iași în play-off 13 meciuri, cu 5 goluri marcate. Eu zic că este destul de bine pentru un jucător de 18 ani.

Musi joacă pe aceeași poziție cu cei despre care vorbeam mai devreme (n.r. – Coman, Octavian Popescu, Miculescu), așa că i-ar fi foarte greu să joace la noi. Poate fi prima variantă pentru înlocuirea lui Octavian Popescu, dar parcă ar fi mai bine să joace constant”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
Vezi toate știrile
Citește și