Închide meniul

Cazul lui Mihai Pintilii a ajuns pentru a 4-a oară la Comisia de Disciplină! Decizia luată

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 6 februarie 2023, 17:29

Cazul lui Mihai Pintilii a ajuns pentru a 4-a oară la Comisia de Disciplină! Decizia luată

Mihai Pintilii îşi ia adio la postul de antrenor principal la FCSB

Mihai Pintilii, în timpul unei conferințe de presă / Antena Sport

Cazul lui Mihai Pintilii a ajuns pentru a 4-a oară la Comisia de Disciplină. Luni a avut loc un nou termen al procesului în care este investigată situația lui Pintilii de la FCSB. În acte, fostul mijlocaș îndeplinește rolul de delegat al clubului, însă în realitate el este cel care conduce antrenamentele și vine să vorbească la flash-interviuri, la finalul meciurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Pintilii nu poate îndeplini oficial funcția de antrenor principal al FCSB-ului, deoarece nu deține licența PRO. Rolul lui Pintilii în cadrul echipei lui Gigi Becali a ajuns în atenția lui Lucian Burchel.

Cazul lui Mihai Pintilii a ajuns pentru a 4-a oară la Comisia de Disciplină! Decizia luată

Directorul Școlii Federale de Antrenori s-a sesizat și a trimis cazul lui Pintilii la Comisia de Disciplină a FRF.

Pe 2 februarie a avut loc al 4-lea termen din procesul respectiv. La fel ca la precedentele 3 adunări, Comisia de Disciplină n-a dat niciun verdict. Decizia membrilor Comisiei a fost amânată din nou, pentru data de 13 februarie 2023.

Prin urmare, Mihai Pintilii va putea sta pe banca FCSB-ului și la următorul meci din campionat, cu FC Voluntari, de pe 12 februarie.

Reclamă

Lucian Burchel a trimis la Comisia de Disciplină un raport în care sunt invocate 9 articole din Regulamentul Disciplinar și Statutul Antrenorului. În cazul lui Mihai Pintilii, pedeapsa minimă este reprezentată de 4 etape de suspendare și de o amendă de 1.400 de euro.

Și FCSB riscă să fie sancționată în „cazul Pintilii”.

„Se sancționează gradual, cu penalitate sportivă de la 10.000 la 100.000 lei, la fiecare nouă abatere penalitatea urmând a fi majorată cu 50% față de cea aplicată anterior.

Reclamă 4 / 0/3

La atingerea pragului maxim, clubul în cauză va fi sancționat cu interzicerea organizării jocurilor pe stadionul propriu de la 1 la 4 jocuri cumulat cu penalitatea de 100.000 lei”, se arată în regulamentul FRF.

Mihai Pintilii jubilează după CFR Cluj – FCSB 0-1: „Am venit să luăm cele 3 puncte!”

Mihai Pintilii jubilează după meciul CFR Cluj – FCSB 0-1, din etapa a 24-a din Liga 1. Delegatul roș-albaștrilor, care conduce antrenamentele echipei, a venit din nou la flash-interviu și și-a lăudat elevii pentru prestația din Gruia.

Pintilii consideră că victoria este meritată, împotriva unei echipe care „se apără foarte bine”. Malcom Edjouma a marcat golul victoriei pentru FCSB în minutul 88, după o pasă oferită de Tavi Popescu.

Mihai Pintilii a fost întrebat despre faptul că FCSB n-a efectuat nicio schimbare la pauza derby-ului cu CFR Cluj, deși această strategie este folosită meci de meci la clubul lui Gigi Becali.

Delegatul vicecampioanei este de părere că lupta pentru titlu, din play-off, va fi acerbă.

„CFR-ul este o echipă care se apără foarte bine. Am avut și în prima repriză ocazii foarte mari. Am controlat jocul, per total. Meritam victoria. Băieții au înțeles foarte bine indicațiile și au stat foarte bine în teren, mai ales mijlocașii centrali.

Am venit să luăm cele 3 puncte, le-am luat, urmează un alt meci greu cu Voluntari, vom lua fiecare meci în parte în continuare. Veneam după meciul pierdut acasă cu Farul și era normal să ne gândim doar la victorie pentru că conta în lupta pentru titlu.

Reclamă

(N.r. – Despre lipsa de schimbări de la pauză) Vor mai fi meciuri când se va schimba la pauză. Acum echipa a jucat bine, băieții au demonstrat și ei merită cel mai mult felicitări pentru acest joc. Am avut posesia și merită felicitări pentru tot ce fac.

Și dacă pierdeam sau făceam egal în această seară, în play-off se va decide (n.r. – titlul). Cele 6 echipe care vor intra în play-off, vor intra cu șanse egale”, a spus Mihai Pintilii, după CFR Cluj – FCSB 0-1, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și