Închide meniul

CCA a făcut publice imaginile și dialogul din camera VAR după scandalul monstru de la FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 august 2022, 17:23

CCA a făcut publice imaginile și dialogul din camera VAR după scandalul monstru de la FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2

FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2

FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2 / Hepta

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a decis să facă publice imaginile vizionate în camera VAR și dialogul dintre Istvan Kovacs și oficialii VAR, la derby-ul FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a primit un penalty controversat în derby-ul cu rivala FC U Craiova 1948, disputat duminica trecută. Yassine Bahassa a comis un presupus henț în propriul careu la o lovitură liberă executată de Sergiu Hanca. Istvan Kovacs a dictat penalty fără să mai verifice faza la monitorul VAR și a mers „pe mâna” verdictului oferit prin cască de colegii săi.

CCA, intervenție dură după scandalul din camera VAR de la FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2

Kyros Vassaras, președintele CCA, susține că protocolul VAR a fost aplicat corect.

Așa cum am precizat deja și așa cum se poate observa și din imagini, protocolul VAR a fost aplicat în mod corespunzător la faza respectivă. Arbitrul a dictat penalty văzând o atingere cu mâna, depărtată de corp și aflată într-o poziție nenaturală, iar arbitrul VAR i-a confirmat acestuia decizia revăzând imaginile din unghiurile de filmare disponibile.

Pentru a dezminți acuzațiile domnului Mititelu, care a declarat că deține informații conform cărora arbitrul VAR i-a comunicat arbitrului de centru că mingea nu a fost atinsă cu mâna, iar arbitrul de centru ar fi ignorat intervenția VAR, am decis să facem publice imaginile și dialogul din camera VAR care fac lumină în acest caz”, a precizat Kyros Vassaras, conform frf.ro.

Reclamă
Sursa: captură orangesport.ro
Sursa: captură orangesport.ro

Adrian Mititelu, acuze fără precedent după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2

Adrian Mititelu a făcut acuze fără precedent după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2. Patronul oltenilor susține că Istvan Kovacs a fost avertizat că Yassine Bahassa nu a comis henț în careu, însă acesta ”a ingorat complet”.

”Viciere de rezultat! Lucrurile se complică! Dețin informația că arbitrul VAR a comunicat lui Kovacs faptul că Bahasa nu a lovit mingea cu mâna, prin urmare nu a fost penalty. Deși a fost avertizat, Kovacs a ignorat complet!”, a scris Adrian Mititelu pe Facebook.

Adrian Mititelu, discurs vehement după ”Bătălia Olteniei”

Adrian Mititelu l-a făcut praf pe Mihai Rotaru după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2. Mititelu e sigur că ar fi dominat fotbalul românesc dacă nu apărea rivala locală în peisaj.

Reclamă 4 / 0/3

„Am jucat cu o echipă puternică. O fi o echipă politică, dar e o echipă puternică. Am jucat fără Bauza, s-a observat absența lui. Ne-au bătut nemeritat. Se câștigă și jucând mai slab decât adversarul.

Toate cad cu Rotaru. La ultimul meci, tot el a fost favorizat. Cred că 60% nu se dă. Alt noroc pe capul lor. Au fost două penalty-uri total contrar cursului jocului. Cu toate astea, am pus presiune pe ei. I-am băgat în corzi pe Oblemenco. Mai trebuie să muncim până când să-i batem. Sper să-i batem la primul meci când ne întâlnim cu ei.

Ce să mai comentez acum, așa a hotărât arbitrul. Ce să mai zic, strângem din dinți și mergem înainte. Acum cinci ani jucam în liga a patra. Noi am progresat foarte mult și aproape i-am prins din urmă. Cred că anul ăsta o să fim aproape de ei.

FCU e o echipă care joacă fotbal. Oamenii nu au uitat și nu ne-au lăsat. Tot stadionul striga Știința. Vă dați seama ce forța era acest club? Dacă Olguța nu înființa un nou club? Dacă nu mă bloca Rotaru aveam 3,4 titluri de campion. Cu divizare și război e foarte greu pentru fotbalul craiovean. E a treia oară când ne bat, nouă ne mai trebuie ceva. Ca joc și colectiv, suntem pe drumul cel bun. Vom fi pe drumul cel bun al campionatului”, a spus Adrian Mititelu, după derby-ul din Bănie.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și