Închide meniul

Ce a declarat Gigi Becali, despre varianta Victor Piţurcă la FCSB: „Ne întoarcem la sacii cu cărămizi”

Reclamă

Publicat: 15 octombrie 2022, 18:30

Ce a declarat Gigi Becali, despre varianta Victor Piţurcă la FCSB: „Ne întoarcem la sacii cu cărămizi

Gigi Becali, despre varianta Victor Piţurcă la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe la Palat / Hepta

Gigi Becali a oferit răspunsul, despre varianta Victor Piţurcă la FCSB. Patronul roş-albaştrilor nu ia în calcul o posibilă instalare a fostului selecţioner pe banca echipei, în ciuda rezultatelor dezastruoase din Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a suferit o umilinţă istorică în „dubla” cu Silkeborg din Conference League. Roş-albaştrii au pierdut cu acelaşi scor atât în tur, cât şi în retur, 0-5, iar Nicolae Dică are viitorul incert.

Ce a declarat Gigi Becali, despre varianta Victor Piţurcă la FCSB

Dumitru Dragomir a fost cel care a declarat că Victor Piţurcă ar fi antrenorul potrivit pentru FCSB, după înfrângerea de pe Arena Naţională, cu Silkeborg.

Chestionat despre o posibilă venire a lui „Piţi” pe banca FCSB-ului, Gigi Becali a răspuns fără să stea pe gânduri. Patronul roş-albaştrilor susţine că fostul selecţioner nu mai are metode de lucru moderne, şi astfel exclude din start varianta unei reveniri a acestuia pe banca FCSB-ului.

„Eu spun că avem nevoie de metode moderne și voi ce mă întrebați…Ce facem? Ne întoarcem la sacii cu cărămizi și cu Pițurcă? Hai, domn’e… Nouă ne trebuie antrenori care știu ce se întâmplă în fotbalul mondial, cu metode la zi, medicamentație, tot”, a declarat Gigi Becali, conform Prima Sport.

Reclamă

Victor Piţurcă a lucrat alături de Gigi Becali în sezonul în 2003-2004, cât şi în 2010. În ultimul mandat, „Piţi” şi-a dat demisia după doar două meciuri, după un scandal cu patronul roş-albaştrilor. Victor Piţurcă a avut şi trei mandate pe banca naţionalei României. Piţurcă a fost şi protagonistul unui scandal monden, după ce a avut o relaţie de 16 ani cu Vica Blochina.

Dumitru Dragomir: „M-aș duce la un psiholog, apoi la Piţurcă!”

Dumitru Dragomir n-a iertat pe nimeni după FCSB – Silkeborg 0-5. Fostul şef al LPF a dat de pământ cu echipa lui Gigi Becali şi l-a cerut antrenor pe Victor Piţurcă.

„Haos total. Aiurea joc, nu am văzut în viața mea așa ceva! Toată lumea spune că sunt niște talente. Ori au luat ceva și nu pot să susțină efortul. Nu știu. Este ceva în neregulă. Ăia aveau viteza a patra și a cincea, noi a-ntâia și a doua.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă joacă așa, dau în scris că nu se duc nici în play-off. Eu m-aș duce cu ei să le fac niște analize să văd dacă sunt ok. Apoi m-aș duce la un psiholog. Apoi, aș aduce un antrenor gen Pițurcă, cel puțin 6 luni, să îi așeze, să îi învețe să facă marcaj. Niciunul nu face marcaj. Dică, săracul, va pleca. Ați văzut la Petrescu, cu jucători care sunt apropiați de cei de la FCSB, i-a pus pe două rânduri și la nimereală a dat două goluri. Acolo e antrenor care a disciplinat echipa, aici nu e. Dică e tânăr, poate să ajungă antrenor mare, dar acum nu stâpânește echipa. Eu nu am văzut de când sunt așa ceva! Nu făcea nimeni marcaj.

Dacă joacă așa, dau în scris că nu se duc nici în play-off. Eu m-aș duce cu ei să le fac niște analize să văd dacă sunt ok. Apoi m-aș duce la un psiholog. Apoi, aș aduce un antrenor gen Pițurcă, cel puțin 6 luni, să îi așeze, să îi învețe să facă marcaj. Niciunul nu face marcaj. Dică, săracul, va pleca”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit gsp.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și