Închide meniul

Ce a declarat Ionuţ Gurău, după Sepsi – FC U Craiova 1948 4-0: „Domnul Mititelu a venit în vestiar la pauză!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 martie 2023, 23:52

Ce a declarat Ionuţ Gurău, după Sepsi – FC U Craiova 1948 4-0: „Domnul Mititelu a venit în vestiar la pauză!

Ce a declarat Ionuţ Gurău, după Sepsi - FC U Craiova 1948 4-0

Ionuţ Gurău, în timpul meciului dintre Sepsi şi FC U Craiova 1948/ Profimedia

Ionuţ Gurău s-a declarat extrem de dezamăgit, după Sepsi – FC U Craiova 1948 4-0. Portarul oltenilor a oferit primele declaraţii, după umilinţa suferită de echipa sa, la Sfântu Gheorghe. Acesta a dezvăluit că Adrian Mititelu a mers la vestiare la pauză, pentru a-şi încuraja echipa, însă totul a fost în zadar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 a ratat calificarea în play-off, după ce a fost învinsă categoric de Sepsi. Covăsnenii s-au impus fără drept de apel, scor 4-0, şi s-au clasat pe locul şase, la finalul sezonului regular din Liga 1.

Ce a declarat Ionuţ Gurău, după Sepsi – FC U Craiova 1948 4-0

Ionuţ Gurău s-a declarat extrem de dezamăgit de prestaţia echipei sale în partida cu Sepsi. Portarul oltenilor s-a declarat vinovat de rezultatul obţinut de FC U Craiova 1948, la Sfântu Gheorghe. Acesta a gafat la primele două goluri ale covăsnenilor, reuşind chiar un autogol incredibil în prima repriză.

Totodată, Gurău a dezvăluit care sunt obiectivele echipei, după ratarea play-off-ului. Oltenii vor Cupa României, trofeu care le permite să evolueze şi în preliminariile Conference League.

„Ne-a fost frică, toată echipa n-a putut să lege nicio pasă. A început de la mine, terminând cu toată echipa. Golul doi mi-l reproşez, golul patru a venit dintr-o fază fixă. Domnul Mititelu a venit la noi în vestiar, ne-a încurajat, să ridicăm capul din pământ, dar n-a fost să fie. Mergem mai departe, ne concentrăm pe meciurile următoare. Avem ca obiectiv Cupa României, sperăm la cupele europene.

Reclamă

Ne-am dorit, am dat cu piciorul muncii pe care am depus-o de la începutul sezonului. Nu s-a pierdut acum, puteam să rezolvăm totul din urmă cu două etape.

Felicit echipa adversă, au fost luptători, le urez succes în play-off. Am avut ca obiectiv play-off-ul, dar acum obiectivul este câştigarea play-out-ului. Vrem să câştigăm Cupa României, şi să mergem în cupele europene.

(N.r despre scandalul creat de Bahassa) Este un tip care-şi doreşte la fiecare meci să aibă realizări. Dar azi nu i-a ieşit nici lui, nimănui nu i-a ieşit”, a declarat Ionuţ Gurău, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Yassine Bahassa, un car de nervi după Sepsi – FC U Craiova 4-0

Yassine Bahassa a fost un car de nervi după Sepsi – FC U Craiova 4-0. Oltenii lui Adrian Mititelu au fost învinși fără drept de apel la Sfântu Gheorghe și au ratat calificarea în play-off-ul din Liga 1. Bahassa n-a reușit să-și pună amprenta asupra jocului, iar la finalul partidei a avut o ieșire nervoasă.

Mijlocașul francez de la FC U Craiova a declanșat un scandal uriaș pe holul stadionului lui Sepsi.

Jucătorul de 30 de ani nu și-a putut stăpâni furia și frustrarea și s-a dus „glonț” în vestiarul celor de la Sepsi.

Laszlo Dioszegi, finanțatorul lui Sepsi, a dezvăluit că Yassine Bahassa a intrat peste jucătorii săi și a început să arunce cu înjurături.

„S-a dus în vestiarul nostru și a înjurat. Trebuie să se ducă la camera doping, dar în loc să meargă acolo s-a dus în vestiar și i-a înjurat”, a explicat Laszlo Dioszegi, după Sepsi – FC U Craiova 4-0.

Aganovic nu a ratat ocazia să-l „taxeze” pe jucătorul lui FC U Craiova:

„S-a certat cu toată lumea, e prea nervos. Se spune bad loser (n.r. – pierzător nerfericit)”, a spus Adnan Aganovic, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și