Închide meniul

Yassine Bahassa, un car de nervi după Sepsi – FC U Craiova 4-0! A intrat în vestiarul covăsnenilor și a început să înjure

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 martie 2023, 23:33

Yassine Bahassa, un car de nervi după Sepsi – FC U Craiova 4-0! A intrat în vestiarul covăsnenilor și a început să înjure

Yassine Bahassa, furios după Sepsi - FC U Craiova 4-0

Yassine Bahassa, furios după Sepsi - FC U Craiova 4-0 / Hepta

Yassine Bahassa a fost un car de nervi după Sepsi – FC U Craiova 4-0. Oltenii lui Adrian Mititelu au fost învinși fără drept de apel la Sfântu Gheorghe și au ratat calificarea în play-off-ul din Liga 1. Bahassa n-a reușit să-și pună amprenta asupra jocului, iar la finalul partidei a avut o ieșire nervoasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul francez de la FC U Craiova a declanșat un scandal uriaș pe holul stadionului lui Sepsi.

Yassine Bahassa, un car de nervi după Sepsi – FC U Craiova 4-0! A intrat în vestiarul covăsnenilor și a început să înjure

Jucătorul de 30 de ani nu și-a putut stăpâni furia și frustrarea și s-a dus „glonț” în vestiarul celor de la Sepsi.

Laszlo Dioszegi, finanțatorul lui Sepsi, a dezvăluit că Yassine Bahassa a intrat peste jucătorii săi și a început să arunce cu înjurături.

„S-a dus în vestiarul nostru și a înjurat. Trebuie să se ducă la camera doping, dar în loc să meargă acolo s-a dus în vestiar și i-a înjurat”, a explicat Laszlo Dioszegi, după Sepsi – FC U Craiova 4-0.

Reclamă

Forțele de ordine au intervenit de urgență pentru a-l îndepărta pe Bahassa din zona vestiarului lui Sepsi. Angajații stadionului l-ar fi bruscat pe francez, iar oficialii lui FC U Craiova au răbufnit.

Din fericire, lucrurile n-au degenerat. Totuși, francezul a continuat să-și exprime furia pe holul stadionului. Strigătele lui au putut fi auzite chiar și la interviurile de la finalul partidei.

Adnan Aganovic, mijlocașul lui Sepsi, se afla la flash-interviu în timp ce Yassine Bahassa țipa în fața vestiarelor, în franceză.

Reclamă 4 / 0/3

Aganovic nu a ratat ocazia să-l „taxeze” pe jucătorul lui FC U Craiova:

„S-a certat cu toată lumea, e prea nervos . Se spune bad loser (n.r. – pierzător nerfericit)”, a spus Adnan Aganovic, potrivit digisport.ro.

Nicolae Păun (7′), Ionuț Gurău (autogol, 16′), Adnan Aganovic (44′) și Pavol Safranko (50′) au stabilit scorul final în rejucarea de la Sfântu Gheorghe.

Laszlo Dioszegi, fericit după ce Sepsi s-a calificat în play-off: „Băieții s-au mobilizat exemplar!”

Finanțatorul clubului covăsnean și-a felicitat jucătorii pentru victoria colosală obținută în meciul decisiv cu FC U Craiova, scor 4-0. Dioszegi a dezvăluit că le-a pregătit fotbaliștilor prime pentru îndeplinirea obiectivului.

Întrebat despre lupta care o așteaptă pe Sepsi în play-off, Laszlo Dioszegi a dezvăluit că și-ar dori 4-5 victorii.

„Băieții s-au mobilizat exemplar, au dat totul și au meritat victoria. A fost o victorie foarte frumoasă. Azi nu prea avem ce discuta, am dominat partida din minutul 1 până în minutul 95. Craiova e o echipă foarte bună și o să aibă un cuvânt greu de spus în play-out.

Trebuie să jucăm fiecare meci cu aceeași dăruire (n.r. – în play-off). Înainte de meci am fost în vestiar, am vorbit vreo 3-4 minute, apoi am pus un videoclip motivator, iar băieții au înțeles mesajul.

Reclamă

Dorim să ne clasăm cât mai sus (n.r. – în play-off). Știm că sunt 5 echipe foarte bune și viața noastră nu va fi ușoară. Dacă vom reuși să câștigăm 4-5 meciuri, ar fi… Au prime pentru obiectiv. Mâine deja intră salariile la băieți. Pentru că mergem la mare să facem baie (n.r. – în deplasarea cu Farul), băieții trebuie să aibă bani ca să cumpere nișe caiac canoe.

(N.r. – Despre Adrian Mititelu) Ne-am întâlnit înainte de meci și am făcut schimb de pâine cu vin. A mâncat din pâine, apoi nu ne-am mai întâlnit. Dar cred că o să spună că pâinea a fost bună”, a spus Laszlo Dioszegi, după Sepsi – FC U Craiova 4-0.

Recomandări
  • Săptămâna mega-finalei America Express, de duminică 19 Martie, până duminică 26 Martie. Duminică 20.00, Luni, Marți, Miercuri 20.30 și Duminică 20.00 doar pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și