Închide meniul

Ce a făcut CFR Cluj în amicalul cu Selecţionata jucătorilor spanioli fără contract

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 ianuarie 2023, 19:42

Reclamă
Ce a făcut CFR Cluj în amicalul cu Selecţionata jucătorilor spanioli fără contract

Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-1 | Dan Petrescu a răbufnit după meciul 700 al carierei

Dan Petrescu, în timpul unui meci al campioanei CFR Cluj / Hepta

CFR Cluj a dat lovitura în amicalul cu Selecţionata jucătorilor spanioli fără contract. Trupa lui Dan Petrescu a obţinut primul succes în 2023. Aflată în cantonament în Spania, campioana României a câştigat cu 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Bordeianu a deschis scorul din penalty, în minutul 19. „Feroviarii” s-au descătuşat abia în ultimul sfert de oră, când au mai marcat de două ori.

CFR Cluj, victorie în amicalul cu Selecţionata jucătorilor spanioli fără contract

Vito Hammershoy-Mistrati a făcut 2-0 în minutul 76, iar rezultatul final a fost stabilit de noua achiziţie a „Bursucului”, Ermal Krasniqi. Intrat la pauză, mijlocaşul ofensiv adus de la Ballkani a înscris cu un şut din întoarcere.

Cum a arătat echipa de start a lui CFR Cluj: Sava (GK), Peteleu, Billong, Kolinger, Camora (C), Hoban, Itu, Bordeianu, Roger, Janga, Maglica

Reclamă

CFR Cluj a mai disputat două meciuri amicale în cantonamentul din Spania. Jucătorii lui Dan Petrescu a remizat cu Holstei Kiel, scor 1-1, şi au cedat la limită împotriva lui SV Darmstadt, scor 0-1. Petrila, care este pe picior de plecare de la CFR, marcase singurul gol al grupării din Gruia.

Ermal Krasniqi a semnat cu campioana României

După ce i-a adus pe Andrei Peteleu (30 de ani), Bogdan Țîru (28 de ani) și Anton Maglica (31 de ani), campionii României l-au transferat şi pe Ermal Krasniqi (24 de ani).

Mijlocaşul ofensiv a fost remarcat de Dan Petrescu în Conference League. Fotbalistul din Kosovo a fost titular în duelul FC Ballkani – CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Bine ai venit, Ermal Krasniqi! Cluburile CFR 1907 Cluj și FC Ballkani, fosta noastră adversară din grupele Conference League, au ajuns la un acord privind transferul mijlocașului kosovar Ermal Krasniqi în Gruia!

Mijlocașul ofensiv în vârstă de 24 de ani a evoluat în ultimele trei sezoane și jumătate la FC Ballkani, echipă pentru care a bifat 105 apariții. În tricoul campioanei din Kosovo, Krasniqi a înscris 39 de goluri și a oferit 17 pase decisive.

Evoluțiile bune din ultimele sezoane l-au adus în atenția primei reprezentative a statului Kosovo, iar în noiembrie 2022, mijlocașul a fost convocat pentru prima dată la echipa națională. Îi urăm „bun venit” în Gruia și cât mai multe reușite la CFR Cluj!„, a transmis CFR Cluj pe contul oficial de Facebook.

Krasniqi a reuşit un sezon extraordinar. A marcat 11 goluri şi a oferit 7 assist-uri în 30 de meciuri din toate competiţiile. De două ori a înscris în grupele Conference League, în partidele cu Slavia Praga şi Sivasspor. Are o cotă de piaţă de 375.000 de euro, anunţă transfermarkt.com.

Ofertă colosală a refuzat CFR Cluj pentru Claudiu Petrila

CFR Cluj a refuzat o ofertă colosală pentru Claudiu Petrila, după cum afirmă chiar Neluțu Varga. Patronul echipei campioane speră să obțină suma de 5 milioane de euro în schimbul tânărului mijlocaș.

Neluțu Varga a dezvăluit faptul că a refuzat o ofertă de 4,5 milioane de euro pentru Claudiu Petrila, venită din MLS, în perioada precedentă de transferuri din vară. Totodată, patronul clujenilor a declarat că ultima ofertă primită pentru mijlocaș a venit de la o echipă puternică din campionatului Cehiei, însă și aceasta a fost refuzată.

Avem oferte pentru mai mulți jucători. Cel mai intens căutat este Petrila. 3,5 milioane de euro e ultima ofertă. Dintr-un campionat european. Una din cele două mari echipe din Cehia. Nu Slavia.

Reclamă

Nu l-am dat nici cu 4,5. Am primit oferta de la Atlanta City din SUA și nu l-am dat în vară. Noi o așteptăm o ofertă de la 5 milioane în sus. Noi așa considerăm. Are potențial, talent, mai are mult de exprimat pe teren.

Pe Boateng nu ne gândim să îl dăm sub 2,5 milioane de euro. Avem mai mulți jucători interesanți, dar cele mai mari așteptări le am de la Petrila”, a declarat Neluțu Varga, pentru Fanatik.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și